Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește, căci el te va atinge fără ca măcar să pună mâna pe tine. Te va înțelege și fără să-i vorbești, te va citi ca pe o carte deschisă. Peștii au capacitatea de a înțelege și de a citi oamenii mai bine ca oricine. Ei îți vor analiza comportamentul și îți vor înțelege gesturile, privirea, tonul vocii.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un bărbat în zodia Pești dacă nu ești pregătită să-l înțelegi. El este foarte sensibil și te va învăța să fii foarte atentă atunci când vorbești sau faci ceva. E genul de persoană care ia totul prea personal și ai putea să îi frângi inima fără ca măcar să vrei. Un astfel de bărbat poate suferi chiar și din cele mai nesemnificative motive...

imagine cu un bărbat și o femeie care se sărută

Să nu te îndrăgostești niciodată de un nativ al zodiei Pești dacă ți-e frică de evoluție. El va scoate la suprafață tot ce este mai bun în tine și se va asigura că te auto-depășești. Va crede în visele tale și va încerca să te ajute să ți le împlinești. Nu te va lăsa niciodată să îți pierzi speranța.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește dacă nu ești pregătită să îți vindeci rănile din trecut. El te va iubi pentru ceea ce ești tu și nici măcar nu-l va interesa dacă tu nu-l iubești la fel de mult. Pur și simplu, bărbatul Pește își dorește să îi ofere partenerei sale toată dragostea din lume. Nu are nevoie de un motiv sau de un scop. Te va iubi chiar și în cele mai proaste zile ale tale, te va iubi cu toate defectele și rănile tale și va încerca, treptat, să te vindece de rănile din trecut.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un bărbat în zodia Pești pentru că este foarte gelos, chiar dacă încearcă să controleze acest lucru. Nu-și dorește să fie așa, dar totuși o face. Partea bună este că din gelozia lui poți înțelege cât de mult te iubește acesta. Pur și simplu, nu te-ar putea vedea lângă altcineva vreodată. Ești doar a lui și așa vor rămâne lucrurile. Un astfel de bărbat nu va renunța niciodată la partenera lui și va face tot posibilul ca ea să fie fericită.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un nativ al zodiei Pești dacă nu ești pregătită să vezi lumea cu alți ochi. El îți va prezenta o altă față a lumii, una mai blândă, mai frumoasă, mai liniștită. Peștii aleg să vadă viața diferit față de restul zodiilor. Ei caută mereu frumosul până și în cel mai urât și rău lucru. Ei cred în bunătate și vor încerca să arate persoanelor pe care le iubesc că magia se găsește la orice pas.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește pentru că el te va face să iei cele mai iraționale decizii. Peștii gândesc cu inima, pentru ei rațiunea nu există. Fac doar ce simt și se ghidează doar după ceea ce-ți dorește inima lor. Acest lucru îi poate pune uneori în situații neplăcute, dar nu sunt deranjați de asta. Eu nu regretă nimic din ceea ce au făcut din suflet.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un bărbat în zodia Pești pentru că te va ține trează toată noaptea doar pentru a povesti cu el. E genul de persoană care știe că cele mai importante și profunde discuții se întâmplă noaptea. Vrea să știe totul despre tine și se va asigura că nu îi scapă nimic, chiar dacă asta înseamnă să stea treaz cu tine toată noaptea pentru a termina povestea.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un nativ al zodiei Pești pentru că te va face să te întrebi dacă îl meriți cu adevărat. Bunătatea, sensibilitatea și blândețea lui depășesc orice limite. Ai putea ajunge în punctul în care să nu înțelegi cum încape atâta iubire într-o singură persoană și chiar să te întrebi dacă ești potrivită pentru el.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Pește dacă îl vei putea iubi cu adevărat. Dacă vei face vreodată un astfel de bărbat să sufere, te vei simți vinovată pentru tot restul vieții...

Află și: Cum este bărbatul Pești în pat. Uite la ce să te aștepți

Surse articol: Thoughtcatalog, Yourtango, Relrules

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.