Horoscop
Înapoi la

De ce sunt Racii atât de buni la pat

De ce sunt Racii atât de buni la pat

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Racul sensibil poate renunța la timiditate și se poate transforma în cel mai jucăuș semn zodiacal. Nu credeai că e posibil? Așa este, precauția nu îi lipsește în dormitor, dar are momente în care poate scăpa de orice inhibiție pentru a-și exprima senzualitatea.

Acest nativ are capacitatea de a se mula după partener/ă și de a face tot posibilul pentru a-l/o satisface. Pentru că iubește cu toată inima și este familist convins, încearcă să își mulțumească sufletul pereche și dă tot ce poate în timpul partidei de amor. Din acest motiv, este recunoscut ca fiind extrem de bun la pat. Dacă vrei să-i afli calitățile și să înțelegi de ce toată lumea vorbește atât de frumos despre Rac, citește rândurile de mai jos. Ai ocazia să vezi chiar acum de ce este o zodie atât de lăudată la acest capitol.

Bărbat care își îmbrățișează partenera dimineața, înainte ca ea să se trezească.

Iată la ce se pricepe Racul cel mai bine când vine vorba de relațiile intime:

 1. Își face partenerul/a să se simtă prețuit/ă
  Fiind singurul semn guvernat de Lună, primește de la ea emotivitate, intuiție și empatie, astfel că este foarte grijuliu și atent la nevoile persoanei iubite. Dacă ajungi în patul său, te vei simți în siguranță și vei avea confortul de care ai nevoie pentru a te deschide cât mai mult posibil în fața lui. Unii oameni cred că acest nativ este prea sensibil, dar în dormitor vei înțelege cât de importantă este această calitate a sa. Reușește să creeze o conexiune specială cu sufletul pereche și îi arată că împarte cu el și inima, nu doar așternuturile. Ai grijă să îi oferi și tu siguranța pe care o așteaptă și totul va decurge neașteptat de bine între voi.
 2. Este jucăuș în pat
  Pe cât de timid și emoțional pare la început, pe atât de nebunatic și zglobiu poate deveni în intimitate. Nu își arată această latură în public pentru că nu îi place să fie privit sau să se afle în centrul atenției. În compania persoanei potrivite se poate dezlănțui și se simte liber să își arate adevărata personalitate. Îți place la nebunie de cineva care s-a născut sub semnul zodiei Rac? Vei descoperi că poate fi extrem de energic, pasional și chiar pervers din când în când. Va încerca să îți facă pe plac și va accepta orice provocare, transformând relațiile intime într-o călătorie și punându-se în rolul unui explorator. În plus, va face orice pentru tine dacă știi să îi spui ce îți dorești.
 3. Este pasional
  Dușul în doi și masajul senzual sunt părțile lui preferate la conexiunea fizică dintre două persoane. Aceste două elemente nu lipsesc din rutina vieții sale intime și ar fi dispus să își petreacă timpul așa cu partenerul/a atât înainte, cât și după ce se termină partida de amor. Când vine vorba de săruturi pasionale, Racul este unul dintre cei mai buni pentru că își poate lipi buzele de ale tale într-un mod profund. Un sărut deosebit de pasional cu o persoană Rac poate fi mai fierbinte și mai palpitant decât relațiile intime cu altcineva. Trebuie neapărat să descoperi latura sa pasională ca să te convingi că nu poate fi comparat cu nimeni.
 4. Trăiește profund fiecare emoție
  Intimitatea trăită în compania Racului depășește cu mult natura fizică a acestui gen de apropiere. În cazul său, este vorba mai mult de o conexiune emoțională care se naște între suflete și abia apoi între corpuri. Nu se poate bucura de atingerile pasionale dacă nu are sentimente pentru persoana pe care o are în brațe și vrea, mai presus de orice, să facă dragoste cu tandrețe și plin de vulnerabilitate. Îi plac atingerile senzuale, mângâierile suave și din când în când preferă să condimenteze totul cu mușcături ușoare. Dacă vrei doar o distracție pasageră, nu încerca să ajungi în patul Racului, fiindcă te va ține multă vreme pe margine, încercând să te cunoască și să îți afle intențiile. Face acest pas important doar dacă simte că persoana iubită merită implicarea sa și nu este adeptul aventurilor de-o noapte.
 5. Încearcă să își facă jumătatea să se simtă bine
  Plăcerea partenerului/ei este mai importantă decât plăcerea sa, iar nicio dorință nu i se pare de neîmplinit, atunci când îi este șoptită la ureche de sufletul pereche. Dacă ai noroc să ajungi în dormitorul acestui semn zodiacal, te vei bucura de confort în fiecare secundă, fiindcă se va asigura constant că te simți bine. Te va încuraja să îți dezvălui cea mai brută versiune a ta, să te artăți în fața lui așa cum ești. Astfel, veți trăi împreună momente pure, care se vor transforma în amintiri de neuitat. Se descurcă să comunice nonverbal, mai ales cu ochii sau cu mâinile și stăpânește foarte bine limbajul corpului. Vei învăța să îi înțelegi mișcările dacă accepți să îți împletești trupul cu al său.

Toți Racii sunt la fel de buni la pat, nu există excepție! Dacă te-ai îndrăgostit de unul dintre ei, poți spune că a dat norocul peste tine. Nu-ți rămâne decât să profiți de răsfățul de care vei avea parte în compania acestui „expert” în relații intime. Intuiția este punctul lui forte și se va folosi de energia pe care i-o transmiți pentru a-ți înțelege nevoile și plăcerile.

Ce defecte are bărbatul Rac la capitolul „relații intime”

După toate laudele care i se aduc acestui nativ, poate ai crezut că nu are niciun defect și că face totul „ca la carte”. Ei bine, se întâmplă să mai întâmpine și el dificultăți în dormitor, în momentul în care își lasă anumite fixuri să îl țină departe de parteneră.

Nu suportă să vadă că patul este nefăcut, că în dormitor este dezordine sau că spațiul de întâlnire este neaerisit. Aceste lucuri îl vor trage, cu siguranță, înapoi, făcându-l să se gândească bine dacă o astfel de femeie își dorește în viața lui. Tinde să le judece pe toate în funcție de felul în care arată dormitorul lor și se transformă adesea într-o persoană respingătoare.

Un alt aspect important este dorința de a nu-i fi invadat spațiul intim, care devine uneori obsesie. Va întrerupe partida de amor pentru a trage draperiile dacă se simte în pericol de a fi văzut de alte persoane din exterior. Acest gen de comportament distruge atmosfera, poate alunga imediat cheful partenerei și reușește chiar să compromită relația.

De asemenea, s-ar putea să primești din partea lui și mustrări privitoare la modul în care îți arăți afecțiunea. În cazul în care nu îi spui des cuvinte dulci, se va supăra, acuzându-te că nu ești suficient de implicată. Nu trebuie să uiți niciodată că are nevoie de validare constantă și că tăcerea îl înnebunește, scoțând ce este mai rău din el.

Trebuie să te pregătești să tolerezi astfel de „mofturi” dacă vrei să ai o relație serioasă cu un Rac și să te bucuri de abilitățile sale.

Citește și: Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Rac

Surse articol: PopularastrologyElitedailyTimesofindiaZodiacenthusiasts

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce nota primesti in pat?
Incepe quiz
Ce nota primesti in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.