Horoscop
Înapoi la

8 prejudecăți pe care le ai despre Rac

8 prejudecăți pe care le ai despre Rac

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ce mai este de zis despre nativii zodiei Rac? Cu o sensibilitate excesivă și o intuiție atât de puternică, Racii pot părea deseori sufocanți și chiar negativiști. Ei poartă întotdeauna grija tuturor, chiar și atunci când nu ar trebui să facă asta și au tendința de a se plânge mult... uneori prea mult. Cel puțin așa pare! În esență, realitatea este total alta, iar Racii nu primesc nici pe departe aprecierea și respectul cuvenit.

Cine poate fi cel mai bun prieten al tău? Racul, fără nicio urmă de îndoială! Este mereu acolo pentru tine, gata să te ajute oricând. Acceptă mult prea multe din partea celor dragi și nu-și poate seta limite sănătoase tocmai pentru că iubește excesiv. Dragostea sa e pură, necondiționată, însă foarte puțini observă și apreciază acest lucru.

Ilustrație cu semnul zodiacal al Racului

Află și De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac

Fiind un semn de apă, guvernat de Lună, Racul este pus deseori în dificultate atunci când trebuie să-și gestioneze emoțiile, dar doar pentru că acestea sunt atât de puternice. Are nevoie de certitudine și de siguranță și nu este fanul relațiilor trecătoare. Acestea fiind spuse, haide să vedem care sunt prejudecățile pe care le ai despre zodia Rac!

Prejudecăți pe care le ai despre nativii născuți în zodia Rac

  1. Se plâng tot timpul. Există un mit conform căruia Racii ar găsi întotdeauna motive pentru care să se plângă. Ei bine, doar pentru că sunt atât de sensibili la mâncarea nesănătoasă, temperaturile extreme și energiile dăunătoare nu înseamnă că sunt negativiști! Sunt doar foarte-foarte pretențioși și își doresc doar ce-i mai bun pentru ei. Ce ar putea fi greșit în asta?
  2. Întotdeauna dau vina pe alții pentru sentimentele lor. Cum ar putea să fie vina lor pentru că energiile negative ale altora le dau stări proaste? Acest semn zodiacal poate citi orice persoană ca pe o carte deschisă, mult mai ușor decât alți nativi. Fiind persoane atât de empatice, starea Racilor se poate schimba în doar trei secunde în funcție de energia anturajului. Deci, dacă vreodată Racul de lângă tine devine agitat dintr-o dată și fără motiv, trebuie să știi că nu e vina lui, ci a ta!
  3. Sunt atât de nehotărâți. Niciodată nu știu ce vor și își schimbă părerea de la o zi la alta... poate chiar mai repede. Deși multă lume ar putea crede că Racii nu sunt deloc hotărâți, realitatea este alta. Ei iau decizii în mod diferit față de alți oameni și, în general, nu au cum să explice acest lucru. Intuiția joacă un rol foarte important în viața lor și tocmai de aceea se lasă constant ghidați de ea. Își pot schimba părerea de 100 de ori ca un efect al energiilor confuze din jurul lor.
  4. Niciodată, dar niciodată nu pot trece peste foștii/fostele. Nu este un secret faptul că Racii ajung deseori lângă parteneri nepotriviți/partenere nepotrivite pentru ca mai apoi să-și irosească jumătate din viață suferind după ei/ele. Chiar și așa, această experiență face parte din procesul lor de evoluție. Le este greu să renunțe la oamenii pe care îi iubesc, oricât de dăunători ar fi ei, dar suferința îi învață să se concentreze asupra propriei persoane. Cu timpul, vor învăța să ofere atenție doar acelor persoane care merită asta cu adevărat, însă până atunci mai au de experimentat.
  5. Principala lor prioritate este să-și întemeieze o familie. Nativii născuți în zodia Rac se bucură foarte mult de prezența celor dragi și le place să creeze conexiuni profunde cu toate persoanele pe care le întâlnesc. Doar pentru că sunt foarte iubitori și grijulii nu înseamnă neapărat că-și doresc să-și întemeieze o familie. Pur și simplu așa sunt ei!
  6. Își sufocă partenerii/partenerele. Racii sunt codependenți în relațiile lor tocmai pentru că stabilesc conexiuni foarte profunde cu partenerii/partenerele. Deși pot părea sufocanți, ei sunt doar foarte deschiși și transparenți. De ce să ascundă faptul că iubesc atât de mult pe cineva și că se simt bine în prezența sa?
  7. Nu-și pot seta limite sănătoase. Cei născuți sub semnul Racului sunt atât de empatici încât deseori le vine greu să separe energia altora de propriile vibrații. Acesta este și motivul pentru care nu-și pot stabili întotdeauna limite sănătoase și se trezesc sorbiți de energie de cei din jurul lor. Chiar și așa, ei sunt într-un continuu proces de învățare, iar din momentul în care vor învăța cum să separe stările lor de cele ale apropiaților, nimic nu le va mai sta în cale!
  8. Starea lor se schimbă constant. Uneori sunt introvertiți, alteori sunt extrovertiți. Uneori au nevoie să petreacă timp în singurătate, iar alteori sunt sufletul petrecerii. Energia lor fluctuează constant, într-adevăr, dar asta doar pentru că interferează continuu cu stările altora. Chiar și așa, cele mai importante atuuri ale lor rămân întotdeauna la fel: dragostea și grija pentru alții. Un Rac nu te va lăsa niciodată la greu, nici măcar în cea mai oribilă zi a sa, oricât de dificil i-ar fi să-și controleze stările.

Acum ce crezi despre nativii zodiei Rac? Ți-ai schimbat părerea despre ei?

Citește și: Cum recunoști un Rac îndrăgostit

Surse articol: Astrologyanswer, Yourtango, Pinkvilla

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (35)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.