Horoscop
Înapoi la

De cine ar trebui să se îndrăgostească zodiile pentru a fi fericite în noiembrie

De cine ar trebui să se îndrăgostească zodiile pentru a fi fericite în noiembrie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna noiembrie este bogată în evenimente astrologice, tranzitul planetei Mercur fiind vizibil pe majoritatea continetelor și aducând schimbări semnificative în relațiile zodiilor. Conjuncția dintre Venus și Jupiter are, de asemenea, influențe majore asupra vieții amoroase a fiecărui semn zodiacal. Iată câteva recomandări legate de dragoste, pentru a trăi o poveste fericită în luna noiembrie.

iubiti

Berbec

Berbecul trebuie să evite să reacționeze impulsiv și să se arunce în aventuri amoroase, care îl vor face să sufere mai târziu. Cel mai bine ar fi să înceapă o poveste de iubire cu cineva din zodia Leului sau a Săgetătorului, semne puternic compatibile cu el, și să fie vorba de o persoană cunoscută de mai multă vreme.

Taur

Conjuncția dintre Venus și Jupiter l-ar putea face pe Taur să fie tentat de relația cu o persoană puternică, autoritară, cu un lider, un politician sau o altă persoană publică. Aceste ispite trebuie ținute însă în frâu. În schimb, prietenia cu un bărbat din zodia Fecioarei sau a Capricornului s-ar putea transforma într-o iubire fericită.

Gemeni

Tranziția planetei lor conducătoare, Mercur le va aduce Gemenilor farmec și popularitate, aceștia fiind curtați de numeroase persoane. Problema este că Gemenii sunt foarte pretențioși și, dacă aleg în grabă, s-ar putea trezi într-o relație cu o persoană care nu răspunde standardelor lor înalte. Este recomandat să-și caute perechea în medii mai selecte, preferabil o persoană din zodia Balanței sau a Vărsătorului.

Rac

Pentru Rac, zodiile de apă sunt cele mai compatibile, deci Scorpionul sau Peștii ar putea fi perechea lor ideală. Dar este important ca Racul să-și calce pe inimă și să-și mărturisească sentimentele. Persoana de care Racul este îndrăgostit este prea timidă sau se teme că va fi refuzată, de aceea nu are curaj să se apropie de el. Iată de ce Racul va fi nevoit să preia inițiativa, dacă își dorește o poveste cu happy-end.

Leu

Dacă Leul a simțit de ceva vreme valuri de atracție pentru o persoană din anturajul său, de la muncă sau din grupul de prieteni, este vremea să se apropie mai tare. Luna noiembrie îi va fi favorabilă, mai ales în preajma tranziției lui Mercur, iar ca partener perfect ar putea fi Berbecul, dar și Balanța sau Gemenii.

Fecioară

Mercur este planeta guvernatoare a Fecioarei și îi dă acestei zodii o inspirație deosebită și un al șaselea simț în ceea ce privește relațiile și comunicarea. Dar perfecționismul Fecioarei i-ar putea inhiba pretendenții, de aceea este esențial să lase garda jos și să nu mai pară inaccesibilă. Astfel le va da șanse multor doritori să se apropie de ea, la o petrecere, în club, la o expoziție sau chiar la serviciu. Atenție însă: zodiile cu adevărat compatibile cu Balanța sunt Capricornul sau Taurul, așa că ar fi bine ca pretendenții să facă parte din aceste semne.

Balanță

Pentru Balanță, noiembrie este o lună cu multă muncă și puține distracții, așa că cel mai probabil se va îndrăgosti la serviciu, printre picături. Conjuncția dintre Venus, planeta sa guvernatoare, și Jupiter i-ar putea aduce Balanței tentația unor iubiri interzise, cu un bărbat căsătorit sau care are deja o relație. Dacă Balanța vrea doar o aventură, lucrurile sunt mai simple, dar dacă tânjește după o legătură pe termen lung, ar trebui să se orienteze spre persoane fără obligații, din zodia Gemenilor, Vărsătorului sau Săgetătorului.

Scorpion

Scorpionul s-ar putea îndrăgosti fulgerător în luna noiembrie de o persoană cu care ar trebui să aibă doar o relație formală, de afaceri sau de mentorat. Sentimentele sale vor fi complet împărtășite și s-ar putea declanșa una dintre cele mai pasionale povești din zodiac. Ideal ar fi ca alesul să se regăsescă într-o zodie de apă, Pești sau Rac, dar poate fi și din zodia Fecioarei sau a Capricornului.

Săgetător

Conjuncția Venus-Jupiter va avea efecte neașteptate pentru Săgetător: o persoană se va îndrăgosti fulgerător de el și-i va propune să înceapă o legătură de iubire - ocazie excelentă pentru Săgetătorii care sunt singuri de ceva vreme sau ale căror relații sunt pe cale să se încheie. Sfatul astrologului legat de compatibilități este ca Săgetătorul să caute mai ales parteneri din zodia Berbecului sau a Leului.

Capricorn

Aflat în căutarea iubirii perfecte, Capricornul s-ar putea s-o găsească în noiembrie. Mercur în tranzit îl înzestrează cu spirit de observație, astfel că va putea identifica perechea care i se potrivește cel mai bine în ceea ce privește pasiunile și viziunea față de lume. Dar iubirea nu este ceva rațional, deci cum faci să aprinzi flacăra dragostei? Pentru Capricorn ar fi mai simplu dacă ar întâlni nativi din zodia Taurului sau a Fecioarei, semne de pământ, ca și el, dar s-ar înțelege destul de bine și cu un partener din zodia Pești.

mire si mireasa

Vărsător

Vărsătorul vrea să se păzească de dragoste, dar săgețile lui Cupidon s-ar putea să-l lovească pe neașteptate în luna noiembrie. Farmecul său va atrage destule persoane interesante, iar dacă printre ele se află Gemeni sau Balanțe, atracția este garantată. Întâlniri semnificative ar putea avea loc la niște evenimente mai selecte, cum ar fi conferințe, serate sau lansări de carte.

Pești

Romantismul plutește în aer pentru Pești în luna noiembrie, indiferent unde se duc, dar mai ales dacă vor face o excursie cu un grup mai mare, cum ar fi un teambuilding, o tabără de artă sau o întâlnire de afaceri. Cert este că Peștii trebuie să-și tempereze dorința de aventură și să încerce să intre în legături mai serioase, compatibilitățile lor fiind cu Racul sau Scorpionul, dar și cu Taurul sau Capricornul.

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce zodie ar trebui sa aiba barbatul pe care il cauti?
Incepe quiz
Ce zodie ar trebui sa aiba barbatul pe care il cauti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.