Horoscop
Înapoi la

De cine să se îndrăgostească zodiile ca să fie fericite în octombrie

Lorena Teacă

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Sunteți perfecți unul pentru celălalt, iar acest lucru este evident pentru toată lumea! Tu nu îți poți da seama de acest lucru? Află-i zodia și vei ști dacă este alesul inimii tale sau nu!

În luna octombrie se anunță multă iubire la orizont, dar ca să fii sigură că vei avea parte de relația perfectă, află cu ce zodie ești compatibilă!

Compatibilitatea în dragoste a zodiilor

Berbec

Berbecii sunt misterioși și plini de entuziasm, motiv pentru care se potrivesc de minune cu cei din zodia Capricorn. Faceți casă bună împreună, iar aventurile sunt cele care vă țin împreună. Deschide larg ochii și găsește un Capricorn pe gustul tău!

Taur

Taurii iubesc mâncarea, iar după își umplu stomacul, merge și puțină... apă. Astfel, iubitul perfect pentru nativa din Taur este cel din zodia Pești! Acesta o va ține „la respect”, lucru care o va incinta. Nu va primi din prima ce își dorește, deoarece nativul din Pești este foarte egoist și nu se oferă din prima pe tavă. Încetul cu încetul, dragostea înflorește între ei și relația devine una de invidiat.

Gemeni

Gemenii și Leii sunt făcuți unul pentru celălalt! Dragostea plutește în aer și se înțeleg de minune! Nu există obstacol în calea fericirii lor! Se îndrăgostesc pe loc unul de celălalt, iar lucrurile evoluează foarte rapid între cei doi.

Rac

Nativa din Rac este menită să fie alături de un bărbat în zodia Fecioarei. Firi conservatoare și critice, ambele zodii se potrivesc de minune la acest capitol. Sunt familiști convinși și se grăbesc să își întemeieze o familie.

Leu

Leul este cea mai admirată zodie. Toți bărbații se gândesc și visează la o nativă din Leu, dar ea are ochi doar pentru un nativ, respectiv cel din Săgetător. Acesta îi face ochi dulci din prima clipă, iar gândurile ei vor fi îndreptate doar spre el. Relația perfectă a celor doi nativi se hrănește din pofta lor de viață și din călătoriile dese pe care le fac împreună.

Fecioară

Fecioara este greu de înțeles, dar un nativ din zodiac îi intuiește intențiile fără prea mult efort. Bărbatul Scorpion este exact ceea ce a visat Fecioara o viață întreagă, iar în momentul în care îl întâlnește, nu-i mai dă drumul. Nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mici certuri există peste tot, dar cei doi vor trece fără regrete peste toate dificultățile!

Balanță

Balanța caută echilibrul, iar acest lucru îl va găsi la nativul din Vărsător, care o va agăța în mrejele lui cu ușurință, fapt pentru care cei doi formează un cuplu într-un timp foarte scurt. Balanța iubește calmul Vărsătorului, iar Vărsătorul adoră echilibrul Balanței!

Scorpion

Scorpionul și Berbecul sunt ceea ce se poate numi un cuplu perfect. Au grijă unul de celălalt și se iubesc ca în povești. Planurile de viitor sunt „specialitatea” lor și țintesc mereu spre atingerea țelurilor mărețe. Succesul va fi de partea lor, atât timp cât relația merge ca pe roate!

Săgetător

Femeia Săgetător iubește totul la un bărbat în Balanță. Sunt de nedespărțit, iar relația lor este una perfectă. Balanța face multe sacrificii pentru nativa din Săgetător, o îngrijește și o sprijină ca pe un copil mic, lucru care înseamnă foarte mult pentru ea. Flacăra dintre cei doi arde necondiționat din momentul în care se aprinde.

Capricorn

Capricornul este o fire hotărâtă și energică, iar Taurul este nativul care adoră aceste trăsături. Hotărârea cu care poate lua decizii o femeie în Capricorn înmoaie până la oase un nativ din Taur! Acesta o va considera o zeiță, lucru care îi va da nativei din Capricorn încrederea de care are nevoie!

Vărsător

Femeia Vărsător iubește cele două personalități ale Geamănului. Nativul din Gemeni este ca vântul, acum bate în stânga, acum în dreapta, însă femeia Vărsător este acolo pentru a-l aduce cu picioarele pe pământ și pentru a-i demonstra zi de zi cât de mult îl apreciază.

Pești

Femeia din zodia Pești este predestinată unui nativ din zodia Capricorn. Certurile nici măcar nu vor exista în această relație, fiindcă lucrurile merg prea bine între cei doi pentru a-și mai ocupa timpul și cu astfel de probleme. Relația va ajunge foarte repede la pasul cel mare: căsătoria!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum își gestionează zodiile emoțiile

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.