Horoscop
Înapoi la

Delicată și creativă, zodia asta e tot ce își dorește un bărbat de la partenera lui de viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Mângăiată de razele luminoase ale Lunii, planeta sa guvernatoare, cu un suflet înnodat de mistere și o candoare fără egal. Este un izvor de creativitate și un etalon de delicatețe și feminitate. Elementul ei conducător este apa, ceea ce explică intuiția ei profund conectată și modul ei natural de a fi în legătură strânsă cu emoțiile, de tot felul. Este femeia la care orice bărbat visează și ale cărei caracteristici reprezintă idealul.

Femeia Rac este extraordinară, din multe privințe. La prima vedere, este introvertă și reținută, intangibilă, în aparență. Însă o dată ce îi vei câștiga încrederea, vei avea o parteneră de drum lung. Va păși în tandem cu tine, indiferent de circumstanțe.

Trăsăturile de personalitate ale unei femei Rac sunt guvernate de sentimentele sale și, deși crede că și le poate ascunde, nu este nimic mai îngrozitor pentru ea decât să își surprime propriile trăiri. Se poate transforma într-un mic mic uragan de agresivitate pasivă. Femeia Rac funcționează cel mai bine atunci când învață cum să-și proceseze emoțiile și să comunice deschis despre ceea ce se întâmplă în interiorul ei.

Citește și: Singura zodie care are curajul nebunesc de a-și urmări visele, fără să asculte de gura lumii

Are un devotament fantastic pentru practicile spirituale. Ritualurile și tradițiile străvechi din trecut aduse într-o viață modernă pot fundamenta această zodie și o pot ajuta să se simtă conectată la moduri vechi și vieți trecute. Însă femeia Rac nu trăiește în trecut, nici vorbă. Are capacitatea de a se ancora bine în prezent și este absolut dependentă de emoțiile pe care i le provoacă persoanele din jur, acesta reprezentând "combustibilul" ei vital. 

Partenera model

Un bărbat își va dori, de cele mai multe ori să fie dezmierdat de partenera sa. Ca ea să dea dovadă cât mai des de atenție la nevoile sale și, într-un final, să le satisfacă pe deplin. Iar femeia Rac știe foarte bine cum să se comporte astfel. 

Pasională, dar nu posesivă. Astfel poate fi descrisă femeia Rac în rol de parteneră. Este iubitoare și se leagă profund de sufletul celui iubit. Când atinge maximul de "îndrăgosteală", femeia Rac se va dezlănțui, va conduce bărbatul într-un spațiu al dragostei nemărginite, acolo unde nu există limite în privința sentimentelor. Relația ei poate deveni adesea simbiotică, pentru că are tendința să se agațe de partener, însă își cunoaște întotdeauna limitele și nu exagerează. Este foarte creativă, iar această calitate o ajută să înflorească în noi moduri, cât mai interesante, în fața partenerului de viață. Vor exista, probabil, momente de melodramatism, dar acestea sunt mereu anulate de bunătatea femeii Rac. Ea poate să își conducă partenerul către o experiență care îi va împlini pe amândoi, dacă este dispus să meargă alături de ea. Iubirea este ca un lipici imaginar pentru femeia Rac, își va proteja partenerul necondiționat, chiar și atunci când acesta greșește. Împinge ideea de iertare până la epuizare și nu acceptă ideea să renunțe la cineva. 

Este genul care îi va săruta zgârieturile partenerului și va avea grijă de el când este bolnav. Dar și partenerul trebuie să fie pregătit să îi ofere aceeași atenție și să îi șteargă lacrimile de pe obraz, după ce este răvășită de emoții în urma unei certe mai aprinse. 

Surse foto: istock

Articolul urmator Ce îl sperie cel mai tare pe lumea asta într-o relație, în funcție de zodia lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.