Horoscop
Înapoi la

Despărțiți dar împreună. Nativii din zodiac a căror iubire nu poate fi ucisă de nimeni și nimic

Despărțiți dar împreună. Nativii din zodiac a căror iubire nu poate fi ucisă de nimeni și nimic

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Așa cum există nativi ai căror personalitate se detașează clar de a celorlați, există și cupluri model din horoscop ce au o compatibilitate fantastică și o legătură emoțională de necombătut. Iubirea lor este mai presus de orice impediment pe care îl întâlnesc în relația lor și reușesc, prin capacitățile lor extraordinare de conviețuire, să rămână puternici în orice situație. 

Astrele au stabilit care sunt cele mai puternice cupluri din zodiac. Acele zodii care trăiesc la unison și care au atins un echilibru perfect în sfera amoroasă. Indiferent de cât de mult vor încerca cei din jur să îi despărtă, ei vor rămâne împreună mereu datorită conexiunii profunde și a legăturii lor predestinate.

Nu există o lege care să funcționeze pentru toate persoanele, însă în cazul acestor cupluri chimia se vede și se simte. Nativii acestor zodii se completează perfect și sunt capabili să cucerească lumea împreună. 

Cele mai compatibile cupluri din zodiac

Leu și Berbec

Atunci când aceste două zodii se întâlnesc pentru prima dată, cu siguranță vor ieși scântei de pasiune. Iubirea, amorul, prietenia, competiția și distracția sunt lucrurile care îi fac să fie nebuni unul după celălalt. Dar, atunci când eroul (Berbecul) și prețiosul (Leul) se întâlnesc, fii sigur că va fi nevoie de multe eforturi pentru a conviețui. Cei doi nativi au egouri uriașe și, în timp ce Berbecul iubește să câștige orice argument, Leul vrea să controleze dinamica discuției. Însă au capacitatea de a face sacrificii de dragul iubirii. Se susțin reciproc și, în primul rând, se consideră cei mai buni prieteni, înaintea statutului de iubit/ă. Așadar, aceste două "pietre tari" nu se vor contra, ci își vor canaliza mereu energiile într-o direcție comună.

Rac și Scorpion

Ambii sunt ghidați de spiritualitate și emoție, iar acest principiu de viață reprezintă și temelia relației lor. Amândoi sunt pasionali, emotivi, ambițioși și intuitivi, astfel că nu le va fi deloc greu să comunice în privința sentimentelor lor. Scorpionul este un semn fix de Apă, în timp ce Racul este semn cardinal tot de Apă. Natura unui semn fix este de a sta ferm și de a rezista schimbării, înafară de cazul în care este absolut necesară. În schimb, semnele cardinale sunt maleabile și nu refuză niciodată o oportunitate. Totodată, creativitatea lor este neasemuită. În timp ce Racul are idei efemere, Scorpionul intervine și concretizează totul. Funcționează precum o echipă și sunt convinși că în doi absolut orice este mult mai ușor. Iubesc stilul de viață luxos și lucrează împreună pentru a îl obține, indiferent de obstacolele care se ivesc în calea lor. 

Citește și: Cele mai enervante cupluri din zodiac

Gemeni și Săgetător

Nativul Geamăn este un iubitor al distracției și un prieten de nădejde, însă când vine vorba de angajament într-o relație începe să se eschiveze. Și parcă mai știm o zodie din horoscop care are trăsături asemănătoare de caracter. Da, libertinul Săgetător. Deși la prima vedere cei doi pare că sunt mai mult amici decât iubiți, se îndrăgostesc la prima vedere și sunt atât de încântați de ideea că gândesc la fel, încât pare că sunt absorbiți într-o relație serioasă fără ca măcar să realizeze. Ambii au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și adoră să aibă discuții profunde despre viață și Univers. Așa se face că dragostea lor dăinuie pe vecie și sunt absolut imbatabili. 

Surse articol: Curiousmindmagazine / BetterMe / YourTango

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.