Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Drăcușorul zodiacului: cine este semnul care are însușiri diavolești

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Omul este o ființă extrem de complicată, care provoacă cele mai mari suferințe celor din jurul său. Niciodată nu îl vei cunoaște pe cel de lângă tine în totalitate, indiferent de cât de mult vei încerca. Nici măcar anii petrecuți împreună nu îți vor garanta faptul că poți ști persoana dragă așa cum ai tu impresia. De aici apar și dezamăgirile. Reacțiile celor din jur te vor surprinde și te vor prinde nepregătită de fiecare dată.

Cu toții avem părți mai întunecate pe care nu le arătăm nimănui sau doar persoanelor în care avem foarte mare încredere. Această față urâtă a noastră ascunde de fapt trăsături care provoacă repulsie și dezgust, și de aceea o păstrăm secretă. În ceea ce privește zodiacul, există o zodie care reunește aceste trăsături, fiind semnul care are cele mai multe însușiri diavolești. Este o persoană rea, malefică, care se folosește de cei din jur și căruia îi face plăcere să îi facă pe ceilalți să sufere.

femeie diabolica

Acesta este drăcușorul zodiacului

Acest nativ este cunoscut pentru determinarea sa de fier și pentru faptul că nu se poate controla atunci când vrea să obțină ceva. Este un lider desăvârșit, iar cu inteligența sa și mintea machiavelică poate să facă pe oricine să i se închine și să îl slujească. Berbecul mereu va face față unui conflict, iar simțul invincibilității pe care îl are îl determină să intre în tot felul de scandaluri doar pentru a arăta că nu îi este frică de nimeni și de nimic.

Majoritatea Berbecilor au o reputație proastă. Le este foarte greu să se adapteze în societate, iar de cele mai multe ori au foarte puțini prieteni sau chiar deloc. Sunt niște persoane retrase și reci, și nimeni nu se poate apropia de acestea. Atunci când reușesc să lase pe cineva în viața lor, o fac doar pentru a se folosi de acesta și pentru a-l distruge.

Berbecul este un prieten teribil, care se folosește de tine pentru a-și atinge scopurile. Nu vei afla niciodată ce gândește acest semn zodiacal, deoarece mereu te lasă doar pe tine să vorbești. Îi place să îți cunoscă punctele vulnerabile, deoarece în acest mod te poate exploata și manipula în propriul beneficiu. Tocmai din acest motiv este drăcușorul zodiacului.

vrajitoare

Într-o relație, nu vei vedea niciodată un nativ din Berbec care să fie fidel și dedicat persoanei dragi. Deși în pat mereu va excela, la capitolul iubire și sentimente nu va putea să se apropie de tine, deoarece nu îl vor lăsa impulsurile sale diabolice. Acest semn zodiacal vede relația ca fiind benefică doar din punct de vedere carnal. Deși acest aspect contează extrem de mult pentru el, vor mai exista și o mulțime de cereri sau servicii pe care va dori să i le faci. Știe să manipuleze extrem de bine sentimentele tale și să le folosească în propriul beneficiu. Este o persoană rea în esență și nu va da doi bani pe tine sau pe sentimentele tale.

Având în considerare toate aceste însușiri diavolești pe care Berbecul le are, putem afirma că este cel mai rău semn din zodiac, drăcușorul zodiacului.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta