De ce sunt rele zodiile

De ce sunt rele zodiile

Redactor Andreea Baluteanu

„Oare de ce e atât de rea?” Toate ne-am lăsat pradă, cel puţin o dată în viaţă, acestei întrebări aparent fără răspuns, descumpănite în faţa comportamentului malefic al unei persoane care a făcut tot posibilul să ne distrugă.

Filmul „Maleficient”, cu Angelina Jolie, a avut însă grijă să ne demonstreze că până şi cele mai rele vrăjitoare au un motiv pentru care şi-au lăsat inima să alunece pe panta întunericului. E ceea ce ne propunem să demonstrăm şi noi azi: află de ce sunt zodiile rele!

Cum şi-au pierdut zodiile bunătatea

Berbec

Nu-ţi face iluzii: Berbecul e rău pentru că aşa vrea! Cu o voinţă atât de puternică, e dificil pentru orice influenţă exterioară să îi modeleze caracterul sau să i-l schimbe în mod esenţial. Independent, autoritar, dominator, Berbecul e rău pentru că aşa are el chef!

femeie in negru

Taur

Taurul e o fiinţă blajină, blândă de la natură, dar are un defect: încăpăţânarea. Va răbda multe din partea ta, dar dacă ajungi să îl calci pe bătături în mod repetat, la un moment dat se va sătura şi îşi va schimba faţa zâmbitoare cu un rictus malefic... fără a mai abandona vreodată această atitudine la adresa ta. Nu ai şanse să îl mai câştigi de partea ta!

Gemeni

Semn de aer, deci guvernat de intelect, nu de sentimente, Gemenii se numără printre persoanele care sunt rele cu un anumit motiv. Lor le displac efuziunile sentimentale, aşa că nu le va fi greu să adopte o atitudine badass sau pur şi simplu răutăcioasă. Nu e însă niciodată ceva personal, ci răutatea lor e cerută de situaţia externă!

Rac

E greu ca o persoană atât de sensibilă şi de binevoitoare ca Racul să devină rea, dar până şi aici părţile negative pot reclama teritoriu, dacă un om drag nativei a suferit peste măsură. Dulcea femeie din zodia Rac se va transforma într-un adevărat monstru atunci când cei pe care îi iubeşte sunt în pericol: să te temi de ea!

Leu

Poate că Leul pare, în strălucirea sa, o fiinţă arogantă fără de pereche, dar adevărul e că ascunde un suflet peste măsură de generos. Cum poate deveni rea o asemenea inimă bună şi curajoasă? Doar dragoatea o poate zidi! Dacă Leul a iubit din toate puterile, dar a fost rănit sau batjocorit, nici nu va mai dori să audă de sentimentele nobile şi se va transforma într-un arhetip al răului!

femeie plouata

Fecioară

Semn de pământ, statornic în pornirile sale, Fecioara nu e rea, cel puţin nu în profunzimile sufletului. La suprafaţă însă, pare a fi croită din gheaţă. Sursa răutăţii Fecioarei rezidă în înclinaţia sa de a gândi cu capul, nu cu mintea, ceea ce o protejează de orice fel de asalt lipsit de logică al sentimentelor.

Balanţă

Sociabilă, plăcută şi diplomată, Balanţa alunecă cu foarte mare dificultate pe panta răului, echilibrul său fiind aproape imposibil de perturbat. Nu e însă nici ea scutită de părţile întunecate, care îi sunt trezite la viaţă dacă simte că e nedreptăţită. Preţuind atât de mult justiţia şi corectitudinea, nativa se va ridica împotriva celui care nu a dat doi bani pe ele şi va deveni inimaginabil de rea.

Scorpion

Ai putea spune că e în firea Scorpionului să fie rău, dar adevărul este că nativii sunt animaţi de aceeaşi emotivitate şi bunătate caracteristice tuturor semnelor de apă. Diferenţa constă în faptul că Scorpionii ştiu prea bine când să aducă la tăcere aceste imbolduri nejustificate spre tandreţe şi îşi aştern o pecete neagră pe inimă atunci când sunt deranjaţi sau călcaţi pe coadă. Cu alte cuvinte, răutatea lor e prilejuită doar de cel care o suportă, iar Scorpionii sunt răi când ceilalţi o merită!

Săgetător

E greu ca o fire optimistă şi sociabilă precum Săgetătorul să se schimbe la faţă, dar o va face, atunci când e minţit şi înşelat în mod repetat. Nimic nu îl enervează mai tare decât lipsa de autenticitate, iar trădarea îl va costa scump pe cel care a comis-o. Aruncă un nativ într-un mediu ostil, iar săgeţile sale vor zbura deasupra tuturor, cu o răutate de neînfrânt.

femeie furioasa

Capricorn

Adevărul este că nativii din Capricorn nu sunt neapărat deranjaţi de răutate, pentru că, de multe ori, o consideră necesară. Nu e vorba de un instrument de luptă sau de răzbunare, ca la alte semne, ci pur şi simplu de nevoie. Spune-i oportunism, dar Capricornii ştiu cel mai bine să profite de situaţie şi nu vor ezita să devină peste măsură de răi, dacă vor avea ceva de câştigat! Dar nu e nimic personal!

Vărsător

Pune-te contra voinţei sale şi vei avea de-a face cu un monstru descătuşat. Vărsătorii sunt în general destul de toleranţi, dar totul până la independenţa lor. Dacă vor avea cea mai mică suspiciune că este pe cale să le fie retezată libertatea, se vor transforma în luptători vajnici, care ard totul în jur. Pentru ei, răutatea e un răspuns la intruziunile nedorite ale lumii în viaţa lor!

Peşti

Speranţa într-un viitor luminos ne este decimată de fiecare dată când un Peşte devine rău, ceea ce se întâmplă, din fericire, destul de rar. Aceşti nativi pot părea la fel de calzi şi moi precum o pâine abia scoasă din cuptor, dar adevărul este că au o natură duală şi pot funcţiona la fel de bine şi pe partea întunecată. Când o ating? Atunci când lumea a fost rea cu ei, în mod repetat, determinându-i să nu mai întoarcă celălalt obraz, ci să ridice pumnul (sau să se prăbuşească, depinde de cât foc au în ei).

Tu ce părere ai? Crezi că sunt valide argumentele pentru care zodiile s-au făcut rele?

Articolul urmator
Lăsatul secului pentru Postul Nașterii Domnului, 14 noiembrie în 2023. Ce trebuie să faci începând cu această zi
Lăsatul secului pentru Postul Nașterii Domnului, 14 noiembrie în 2023. Ce trebuie să faci începând cu această zi
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (42)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.