Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Balanței! Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Balanței! Cu cine nu se înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Dragostea și prietenia nu cunosc limite, dar uneori, oamenii permit ca relațiile lor să fie constrânse de anumiți factori. E normal ca două zodii să nu fie compatibile în proporție de 100%, iar gradul lor de înțelegere depinde mult de asemănările care le apropie și de acele diferențe uriașe care le îndepărtează.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În cazul Balanței lucrurile sunt simple. Nu se înțelege cu oricine pentru că nu toți nativii din zodiac sunt atât de răbdători și așezați. În general, are probleme de comunicare cu persoanele care exagerează în anumite privințe sau care nu îi permit să rămână optimistă în orice situație. Ei îi place liniștea și echilibrul, așa că întotdeauna găsește motive de ceartă cu Fecioara, Capricornul, Racul și Scorpionul. Aceștia sunt dușmanii de moarte ai Balanței, fiindcă nu poate relaționa cu ei prea mult fără să apară neînțelegeri.

Vrei să știi care sunt cele mai mari probleme ce intervin între aceste semne zodiacale? Poate în viitor îți vor fi de folos informațiile, căci vei descoperi ce lucruri le supără pe fiecare dintre ele.

Cu cine nu se înțelege niciodată Balanța

Fecioară
Fecioara pune accent pe eficiență și muncește în fiecare zi din greu pentru a-și atinge obiectivele. În schimb, o Balanță nu se va stresa niciodată pentru munca profesională, fiindcă știe că, în cele din urmă, va avea rezultate.

De asemenea, această zodie de pământ este mult prea critică pentru a putea lega o relație de orice natură cu zodia de aer. Schimbul de replici ar fi prea acid, iar Balanța nu ar suporta și ar pune imediat stop comunicării. Și chiar dacă nu ar fi așa, după un timp s-ar plictisi amândouă să își suporte obiceiurile total diferite.

Ilustrație cu doi bărbați furioși care se ceartă

Capricorn
La fel ca Fecioara, și Capricornul muncește din greu pentru a-și îndeplini scopurile și dorințele. În plus, este foarte pesimist când vine vorba de planurile sale și mereu pune răul în față, pentru a se asigura că nimic nu îi stă în cale. Dar Balanța se află la polul opus, fiindcă își păstrează optimismul în orice situație și rămâne în același loc până simte că lucrurile s-au așezat. Ei bine, Capricornul este energic și nu are stare, așa că își schimbă locul de câte ori simte că nu mai poate evolua.

Deși au în comun loialitatea, nu ar putea rezista prea multă vreme aproape unul de celălalt.

Rac
Balanța și Racul se aseamănă foarte mult din anumite puncte de vedere, dar diferențele sunt foarte mari și îi transformă în cei mai aprigi dușmani.

Amândurora le pasă enorm de ceilalți și uneori se neglijează pentru a le face pe plac persoanelor apropiate. Cu toate acestea, când au puncte de vedere total opuse, ajung să poarte discuții în contradictoriu și chiar să transforme totul într-un scandal de proporții.
Racul este cunoscut pentru latura sa răzbunătoare în situațiile de criză, iar acest lucru contrastează cu dorința Balanțelor de corectitudine și calm.

Scorpion
Aceste două zodii privesc lumea diferit. Balanța nu își încalcă niciodată principiile și se străduiește să facă totul ca la carte, în timp ce Scorpionul ar putea recurge la orice metode pentru a-și atinge scopurile. Și cum să nu se certe când fac lucruri total opuse?

Gelozia unui Scorpion nu ar putea fi suportată niciodată de o Balanță care este întotdeauna loială. S-ar simți jignită de acuzațiile aduse, chiar dacă este vorba doar de o presupusă trădare a prieteniei. Pot depune eforturi pentru a-și înțelege și accepta trăsăturile aflate în opoziție, dar nu vor rezista multă vreme fără să se certe.

Tu cunoști o relație de iubire sau de prietenie care să funcționeze perfect între Balanță și cele patru zodii enumerate mai sus? Trebuie să știi că mai pot exista și excepții.

Citește și: Top zodii cel mai predispuse la un triunghi amoros complicat

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: BridesPrepscholarWellandgood

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.