Horoscop
Înapoi la

Lucruri pe care numai un nativ Leu le poate înțelege

Lucruri pe care numai un nativ Leu le poate înțelege

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Arzător, impulsiv, ambițios și pasional, Leul este chiar regele zodiacului. Fiind un semn de foc al Soarelui, Leul este foarte sincer, demn și se bucură din plin de vitalitate și generozitate. Deși uneori poate părea prea mândru și prea egoist, Leul știe mai bine ca oricine că el nu este deloc așa. Te invităm să descoperi din rândurile de mai jos care sunt cele 10 lucruri pe care doar zodia Leu le poate înțelege!

Ilustrație cu zodia leu pe fundal mov

10 lucruri pe care numai un nativ Leu le poate înțelege

  1. Nu ai nevoie de alți oameni, dar îți place să îi ai alături. Zodia Leu este independentă și perfect capabilă să facă absolut orice fără a avea nevoie de ajutorul altcuiva. Chiar și așa, asta nu înseamnă că nu-ți place să îi ai alături pe cei mai loiali prieteni ai tăi în timp ce cucerești lumea.
  2. Nu trebuie să deții controlul mereu, dar toată lumea te lasă să o faci. Ești un lider înnăscut, fără doar și poate! Carisma ta și tendința de a domina te plasează mereu în rolul conducătorului. Chiar și atunci când nu este cazul, oamenii se dau din calea ta și te lasă să-ți asumi acest rol. Până la urmă, nimeni nu ar putea să o facă mai bine ca tine. Poți duce la bun sfârșit orice proiect, lucrezi bine și atent, chiar și sub presiune și ești mereu gata să-ți asumi responsabilități atunci când restul nu o fac.
  3. Toată lumea este atrasă de tine. Doar tu, Leule, poți înțelege adevărată putere a carismei. Încrederea ta în propria persoană poate fi adesea confundată cu o sexualitate foarte puternică, dar pe tine nu te deranjează acest lucru. Mulți oameni pot fi chiar geloși pe tine pentru energia pe care o emani, însă asta nu te va opri niciodată din a face ceea ce faci tu mai bine.
  4. Ești puțin prea sincer/ă. Ție îți place adevărul și nu găsești niciun motiv bun pentru a-l ascunde față de alții. Nu le spui oamenilor ceea ce își doresc să audă doar pentru a intra în grațiile lor. Chiar dacă nu întotdeauna ai ceva frumos de zis, tu ești sincer/ă până la capăt. Nu ești responsabil/ă pentru felul în care percep restul oamenilor onestitatea ta.
  5. Ești preocupat/ă de propria imagine. Zodia Leu este îndrăgostită viață și de frumusețe, dar mai ales de lucrurile frumoase ale vieții. Consideră că imaginea pe care și-o afișează în public este foarte importantă, tocmai pentru a se putea bucura de aprecierea și admirația celor din jur, așa cum se bucură și ea de lucrurile frumoase.
  6. Nu vrei să domini mereu, deși așa pare. Tu te-ai născut pentru a conduce lumea și nimeni și nimic nu îți va sta în cale. Chiar și atunci când nu vrei acest lucru, toată lumea te percepe drept un lider. Este energia ta specială!
  7. Ești foarte dedicat/ă. Știi mai bine ca oricine ce înseamnă generozitatea fără margini. Atunci când ai posibilitatea de a ajuta pe cineva, o faci fără să stai pe gânduri. Pentru tine, oamenii din jurul tău, cei care ți-au intrat la inimă, sunt cei mai importanți și ești dispus/ă să faci absolut orice pentru ca ei să fie fericiți.
  8. Ești foarte sensibil/ă. Deși nu ești chiar cel mai emoțional semn astrologic, ești foarte blând/ă și înțelegătoare/înțelegător. Chiar și așa, ai tendința de a ascunde această latură sensibilă a ta pentru a te proteja. Oricât de tare te-ar durea, încerci să ascunzi acest lucru, iar restul oamenilor ar putea crede că ești chiar insensibilă.
  9. Nu ai spus niciodată că ești mai bună ca altcineva, deși este evident. Ești inteligentă, atractivă, amabilă, muncitoare și foarte motivată. Cine nu și-ar dori să fie ca tine? Ei bine, Leule doar tu poți să fii atât de minunat și, tocmai din acest motiv, mulți sunt invidioși pe tine. Până la urmă. U e vina ta că toată lumea te consideră superioară/superior!
  10. Ești foarte activ/ă, poate chiar mult prea activ/ă. Este greu să găsești o persoană care să poată ține pasul cu tine. Iubești sportul și ești foarte activ/ă. Muncă nu te epuizează și nu te deranjează să muncești peste program. Tu oricum poți, deci de ce nu ai face-o?

Acestea au fost cele 10 lucruri despre zodia Leu pe care, evident, doar un Leu le poate înțelege. Tu ce crezi? Te-ai regăsit?

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu

Surse articol: Powerofpositivity, Vogue, Buzzfeed

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce te poate omori?
Incepe quiz
Ce te poate omori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (61)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.