Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ramona Jurubita

Racul este un semn de apă ce poate aluneca oricând în sufletul oamenilor. Asta pentru că este empatic, știe să asculte și să ofere sfaturi, în timp ce nu invadează deloc spațiul personal al interlocutorului. Pentru unii, este prietenul/a sau partenerul/a perfect/ă! Totuși, există și persoane care nu se regăsesc în comportamentul său.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Oricât de bun și drăguț ar fi nativul acesta, nepotrivirea de caracter își spune cuvântul și în cazul său. Unele zodii sunt complet diferite și personalitatea lor s-ar ciocni permanent cu a sa. Degeaba încearcă să le facă pe plac sau să nu le supere, căci nemulțumirile tot vor ieși la suprafață la un moment dat.

De asemenea, trebuie să luăm în calcul și oamenii pe care niciun Rac nu îi poate suporta. Sunt aceia care ignoră complet sentimentele și care preferă să trăiască viața de parcă fiecare zi ar fi ultima. Pentru acest nativ, familia este pe primul loc și nu ar putea să se apropie de cineva care are valori total opuse de ale sale. Cum să se înțeleagă cu un semn zodiacal rebel sau nonconformist? Probabil deja bănuiești cine sunt dușmanii lui cei mai de temut.

În galeria foto vei descoperi cu cine nu se înțelege, dar și ce nativi îi pot deveni buni prieteni dacă știu cum să se apropie de el.

Vărsător Vezi galeria foto » Berbec Gemeni

Surse foto: iStock, PixabayPixabay

Surse articol: WikihowWellandgoodMetropolitangirls

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.