Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Săgetătorului. Cu cine nu se înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Săgetătorului. Cu cine nu se înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Săgetătorul este întotdeauna sufletul petrecerii și duce o viață fără obligații! Pentru că este rebel în orice situație, își poate atrage o mulțime de antipatii, mai ales că nu toți oamenii sunt dispuși să lege o relație de iubire sau de prietenie cu o persoană care călătorește des și lipsește cu săptămânile fără să mai dea vreun semn de viață.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Curajul său de a experimenta și de a se aventura în valurile vieții îl face unic și atrage lângă el doar persoanele care îl merită cu adevărat și pe acelea care îl pot susține în alegerile sale. Ceilalți nu contează pentru el, fiindcă oricum nu îi place să se implice în conexiuni cu indivizi pe care nu îi simpatizează. Refuzul lui de a avea relații din complezență este de vină pentru numărul dușmanilor pe care îi adună într-o viață.

Când vine vorba de alte zodii, cele mai multe discuții în contradictoriu le are cu semnele de apă și pământ. Peștii, Racii și Scorpionii sunt conduși de emoții, aflându-se în opoziție totală cu Săgetătorii cerebrali. Iar Fecioarele, Capricornii și Taurii sunt prea rigizi în gândire, astfel că atitudinea lor se poate ciocni într-o clipită cu rebeliunea Săgetătorilor.

Iată de ce nu se înțelege niciodată cu aceste zodii:

Pești
Comunicarea lor ar fi extrem de greoaie, fiindcă au percepții diferite asupra vieții. Cineva născut sub semnul zodiei Pești va gândi întotdeauna cu inima, în timp ce Săgetătorul se va axa pe intelect. În plus, delicatețea unui Pește va fi călcată în picioare de sinceritatea Săgetătorului. Acesta din urmă nu va putea minți doar de dragul de a păstra armonia în relație.

Rac
Nevoia Racului de a fi stabil pe toate planurile nu are nicio legătură cu spiritul liber al Săgetătorului. Dacă ar fi într-o relație amoroasă, probabil s-ar certa mereu, fiindcă nu s-ar putea afla aproape niciodată în același loc. Nici o prietenie nu ar rezista între aceste două semne, căci Racul i-ar reproșa Săgetătorului că nu îi este alături în cele mai grele momente. Și, până la urmă, cum să fie dacă e plecat în expediții prin toate colțurile lumii?

Ilustrație opoziție plus și minus, reprezentând extremele care se atrag sau yng și yang care se completează

Scorpion
Săgetătorul iubește să fie în centrul atenție aproape la fel de mult ca Leul. Nu poate fi în aceeași echipă cu un Scorpion timid și care preferă discreția. Acesta din urmă s-ar simți presat și intimidat de ochii ațintiți asupra sa în mod involuntar. De aceea, se evită în loc să comunice.

Fecioară
Amândoi pun accentul pe rațiune, dar acesta este singurul lucru pe care îl au în comun. În rest, sunt firi total opuse. Fecioara nu suportă incertitudinile și vrea să știe întotdeauna ce o așteaptă, în timp ce Săgetătorul iubește imprevizibilul și îi place să fie surprins de fiecare dată. Dacă ar încerca să se apropie, orgoliile lor s-ar lupta permanent.

Capricorn
Natura aventuroasă a Săgetătorului intră întotdeauna în conflict cu rigiditatea afișată de Capricorn. Acest semn de pământ este calm și controlat și nu poate înțelege cum se distrează năstrușnicul semn de foc. Din acest motiv, se află permanent în contradictoriu și între ei se pot naște conflicte legate de opiniile pe care le au.

Taur
Aceștia se deplasează prin viață cu viteze diferite. Săgetătorul nu are răbdare să aștepte un Taur care nu poate ține pasul cu el și care oricum se teme să iasă din zona de confort. Lui îi place aventura, așa că nu are nimic în comun cu această zodie statică pe care nu o consideră deloc interesantă.

Ai observat și tu ciocnirile de atitudine între Săgetător și semnele menționate mai sus? Totuși, trebuie să știi că există și excepții, iar în lumea asta mare se găsește sigur un Rac, un Pește, un Capricorn, un Scorpion, un Taur sau o Fecioară care să se înțeleagă de minune cu rebelul zodiacului.

Citește și: Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: WikihowElitedailyAnytimeastro

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (20)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.