Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Vărsătorului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Vărsătorul este nonconformistul zodiacului, fiindcă sfidează aproape întotdeauna regulile și refuză să se amestece în mulțime. Acesta este motivul pentru care își face prieteni destul de greu. Oricine are o relație de orice natură cu o persoană care s-a născut între 20 ianuarie și între 18 februarie știe cât de greu este de gestionat fiecare discuție.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Mulți se tem că nu se pot adapta stilului său de viață, având în vedere că este mereu în mișcare. De asemenea, există și persoane care îl invidiază pentru stăpânirea de sine de care dă dovadă. Important de menționat este că Vărsătorul are capacitatea de a revoluționa lumea cu ideile sale unice și inovatoare.

Pentru că nu toți oamenii sunt la fel, există și zodii care gândesc total diferit față de acest semn de aer. Le este greu să îl înțeleagă și din această cauză se nasc anumite antipatii. Ei bine, da! Și vărsătorul are dușmani, fiindcă nimeni nu este perfect. Nativii care nu se înțeleg bine cu el sunt trei la număr, iar motivele sunt diverse și poate chiar justificate.

Iată despre cine este vorba:

Rac

Este zodia cea mai puțin compatibilă cu Vărsătorul, din orice punct de vedere. Sunt complet diferite și nu ar putea lega niciun fel de relație, chiar dacă și-ar dori. Mai devreme sau mai târziu, diferențele ar ieși la suprafață, iar personalitățile lor se vor ciocni izbitor. Racul are nevoie de sprijin emoțional, vrea conexiuni spirituale și simte nevoia să fie ascultat în multe situații. La extrema cealaltă se află Vărsătorul orientat spre raționalitate, căruia nu îi plac sentimentalismele. Chiar dacă ține la cineva, nu își poate arăta sentimentele conform așteptărilor unui Rac.

În plus, cei născuți între 22 iunie și 22 iulie sunt axați pe dorința de a avea o familie, un cămin călduros și prieteni care să fie mereu lângă ei. Dar cum ar putea Vărsătorul să răspundă la telefon în orice moment dacă este mereu plecat în călătorii aventuroase? Spiritul său liber îl împiedică să se înțeleagă cu persoanele cufundate în zona lor de confort. Îi place noutatea și vrea să exploreze în fiecare zi tărâmuri noi. Rebeliunea lui nu are nimic în comun cu această zodie de apă tradiționalistă.

Siluetele unor oameni care se ceartă și aruncă vina unul asupra celuilalt, arătându-se cu degetul

Iată și: 10 motive pentru care sa iubesti zodia Varsator

Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, ce aspiră permanent la perfecțiune. Este conservatoare de multe ori și exagerează cu atenția la detalii. Nu este pe aceeași lungime de undă cu Vărsătorul, fiindcă el este dezordonat și nu dă importanță lucrurilor mărunte. Nici măcar nu se concentrează pe reușită, ci preferă să trăiască fiecare moment. O Fecioară ar putea fi iritată de nepăsarea lui și conflictele între ei ar putea apărea mult prea ușor.

De asemenea, cei născuți sub semnul Fecioarei își fac planuri minuțioase de viitor și se ghidează întotdeauna după harta mentală stabilită, iar Vărsătorii nu ar avea răbdare să parcurgă un așa traseu plictisitor. Ei preferă spontaneitatea și adoră să fie surprinși de provocările vieții, fără să se teamă de viitor sau de un posibil eșec. Au multe în comun fiindcă sunt ambițioși, perseverenți și muncitori, dar diferențele sunt mai puternice și îi fac să nu se înțeleagă.

Pești

S-ar părea că Peștii și Vărsătorii provin din lumi complet diferite. Acestora din urmă nu le place să își exprime sentimentele și de multe ori evită să spună ce simt. Nu pot fi nici măcar prieteni cu Peștii, fiindcă sunt romantici incurabili și nu le-ar putea suporta crizele pasionale.
Un nativ Pește ar putea fi rănit foarte ușor de atitudinea Vărsătorului, pentru că va trăi dezamăgirea de fiecare dată când se va simți neînțeles ori neascultat.

Acestor două semne le este greu să comunice, având în vedere că folosesc limbaje diferite. Nu s-ar înțelege nici dacă ar fi obligate să petreacă timp împreună și să se cunoască mai bine. Preferă să se ocolească pentru a evita neînțelegerile, iar această alegere îi face să se considere de multe ori dușmani. Foarte rar găsesc o cale de a discuta despre lucrurile pe care este posibil să le aibă în comun. Chiar dacă Vărsătorul nu își strigă emoțiile în gura mare, el iubește la fel de intens ca o persoană care s-a născut sub semnul de apă menționat mai sus.

Relaționarea dintre Vărsător și zodiile enumerate anterior este greoaie, mai ales dacă sunt colegi de serviciu și trebuie să ocupe împreună de o sarcină. Vor vedea întotdeauna rezolvarea în mod diferit și nu vor putea lucra în echipă.

Vezi și: Dușmanii de moarte ai Fecioarei! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: WellandgoodEastrohelpBejandaruwalla

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.