Horoscop
Înapoi la

Eclipsa de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: se dechid noi drumuri pline de dificultăți și probleme pentru anumite zodii

Eclipsa de Lună în Scorpion din 5 mai 2023: se dechid noi drumuri pline de dificultăți și probleme pentru anumite zodii

Ramona Jurubita

Urmează o călătorie captivantă de auto-descoperire! Toate zodiile vor parcurge drumul pe care eclipsa de Lună din mai 2023 îl va deschide pentru ele. Se spune că un astfel de eveniment astral generează diverse probleme, inclusiv incertitudine, dificultăți și impedimente în viață. Să fie oare adevărat? Acest articol te va ajuta să înțelegi ce se întâmplă, de fapt, în timpul unei eclipse și cum acționează energiile sale.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În data de 5 mai, Luna, Soarele și Pământul se aliniază, iar planeta noastră ajunge între celelalte două corpuri cerești. Probabil deja să știi că Pământul are umbră și penumbră. În porțiunea de umbră nu există niciun fel de lumină solară directă, dar lângă ea există și o altă porțiune iluminată parțial, care se numește penumbră. Astfel, când Luna intră în întregime în penumbra Pământului, se formează fenomenul numit Eclipsă de Lună Penumbrală/Penumbrială. Aceasta nu este la fel de ușor de observat ca o Eclipsă Totală, formată atunci când Luna ajunge în umbra Pământului și este total acoperită de ea. Înțelegi diferența?

În timpul Eclipsei Penumbrale, Luna își pierde din strălucire, iar în timpul Eclipsei Totale, aceasta aproape că nu se mai vede pentru câteva clipe. Trebuie să mai știi că Luna Plină din cea de-a cincea lună calendaristică este cunoscută și sub denumirea de Luna Florilor, dat fiind cadrul natural din multe colțuri ale lumii.

În unele culturi, satelitul natural al Pământului semnifică sentimentele, emoțiile, pasiunea, mintea și creativitatea. De aceea se consideră că eclipsele de Lună aduc schimbări de dispoziție și tot felul de transformări – pozitive sau negative – în viețile noastre. Prin urmare, trebuie neapărat să descoperi cum te vor influența și pe tine energiile acestui eveniment astral. Va arăta viața ta complet diferit după data de 5 mai?

Important de amintit este și semnificația cifrei 5 în numerologie. Reprezintă un maestru al schimbării, întărind și mai tare semnificația acestui eveniment. Coincidență sau nu? Și pentru că Luna se va afla în Scorpion în acest moment, lucrurile sunt cât se poate de clare. Această zodie este sensibilă, orientată spre schimbare, mister, spiritualitate și reconstrucție. Vezi? Totul se leagă!

Ilustrație peisaj din deșert cu Eclipsă de Lună și cer înstelat

Ce impact va avea Eclipsa de Lună în Scorpion din mai 2023 asupra semnelor zodiacale

Indiferent de zodia ta, e nevoie să știi că această eclipsă scoate la iveală sentimentele reprimate și aduce în prezent problemele de care ai încercat să fugi în trecut. Poate fi un moment bun pentru înfruntarea temerilor. Ce zici? Ești pregătit/ă să lupți cu slăbiciunile pe care le ai și să devii mai puternic/ă? Acesta pare să fie rolul eclipsei din mai 2023 – este un profesor care îi ajută pe nativii din zodiac să se descopere și să se auto-depășească.

Berbec
S-ar putea să suporți un stres suplimentar în această perioadă, fiindcă te vei confrunta și cu anumite probleme de sănătate. Este vorba despre o afecțiune mai veche pe care ai ignorat-o multă vreme. Încearcă să te ocupi mai mult de tine și să faci schimbări care te vor ajuta să duci un stil de viață echilibrat.

Taur
E foarte posibil să suferi pierderi financiare în timpul Eclipsei de Lună din mai 2023. Trebuie să ai răbdare și să te gândești bine înainte de a arunca banii pe lucruri care nu au valoare. Există șanse mari să te îndepărtezi de câteva persoane dragi, pentru că observi că îți perturbă liniștea de care ai mare nevoie în aceste zile.

Gemeni
Astrele par să se fi aliniat în favoarea ta acum, pentru că nu vei simți acut efectele acestui eveniment. Ai ocazia să îți explorezi latura creativă și să lași emoțiile să îți ghideze acțiunile. Și planurile mari se pot îndeplini în aceste zile, căci energiile eclipsei te vor propulsa acolo unde îți dorești.

Rac
Vei fi extrem de încărcat/ă emoțional în timpul acestui eveniment astral, iar nivelul tău de sensibilitate va atinge cote maxime. Nu trebuie să lași negativitatea să pună stăpânire pe mintea ta, fiindcă acesta este un test al maturizării. Vei fi o persoană mai înțeleaptă după ce vei trece de acest prag.

Leu
Răbdarea ta va fi pusă la încercare în timpul Eclipsei de Lună în Scorpion. E posibil să ai parte de anumite întârzieri, fie în plan profesional, fie în viața personală. Încearcă să nu dezamăgești oamenii care au așteptări de la tine. Consideră că această probă de foc prin care treci este un examen pe care trebuie să îl iei cu notă mare.

Fecioară
Te implici în multe afaceri în aceste zile, iar energiile din Univers par să te motiveze. Totuși, trebuie să fii atent/ă la modul în care gestionezi veniturile. Ai șasa să începi o viață fără griji dacă înveți lecția cumpătării. Fă tot ce poți pentru a economisi banii câștigați.

Balanță
Eclipsa de Lună te va face să devii irascibil/ă și să îți exprimi supărarea în văzul tuturor. Ai nevoie de auto-control și îl poți obține doar dacă ajungi să te cunoști cu adevărat. Încearcă să îți răspunzi la toate întrebările care te macină și problemele se vor rezolva.

Scorpion
O să te confrunți cu multe întârzieri în aceste zile, căci evenimentul astral din 5 mai îți pune piedici în plan profesional. Trebuie să te străduiești să fii mai bun/ă în ceea ce faci și să îți păstrezi concentrarea. După ce vei depăși acest impas, viața ta va arăta așa cum ai visat. Ești gata să te bucuri de rezultat?

Săgetător
Vei munci extrem de mult în această perioadă, dar nu vei simți extenuare și nici nu vei avea frustrări legate de acest fapt. Energia care te înconjoară acum este foarte puternică și te ajută să treci mai ușor peste orice obstacol, oricât ar fi el de mare. Noua ta viață deja a început, este una fără griji și fără temeri.

Capricorn
Vei observa cum, dintr-o dată, primești mai mult sprijin din partea familiei. Cei dragi simt că ai nevoie de ajutorul lor și vin spre tine, fără ca măcar să scoți un cuvânt. Relațiile tale se îmbunătățesc odată cu însușirea vibrațiilor produse de Eclipsa de Lună din mai 2023. Te simți pregătit/ă să-i mulțumești Universului pentru tot ce îți dă?

Vărsător
Deși depui eforturi colosale pentru a obține ce îți dorești, nu vei reuși să te ridici la nivelul așteptărilor pe care le ai. Încearcă să ai răbdare și să privești această nereușită ca pe o lecție esențială a vieții. Evenimentul care face spectacol pe cer în data de 5 mai nu va trece fără să scoată și calea ta ceva bun.

Pești
Ai ocazia să te perfecționezi într-un anumit domeniu, așa că nu trebuie să spui „nu” provocărilor. Există posibilitatea să întâmpini ceva greutăți la locul de muncă, dar maturitatea și experiențele profesionale anterioare te vor ajuta să le gestionezi. Simți că deja ai început o nouă viață în care nu te mai sperie nimic?

Vei simți efectele acestei Eclipse Penumbrale, indiferent de perioada în care te-ai născut. Bucură-te de fiecare schimbare, mică sau mare, și trăiește din plin fiecare moment!

Zodiile care țin cu dinții de ceea ce iubesc cu adevărat! Sunt dispuse să plăteasă orice preț

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astroyogi

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.