Horoscop
Înapoi la

Eclipsa totală de soare din decembrie va afecta viața zodiilor! Află cum!

Eclipsa totală de soare din decembrie va afecta viața zodiilor! Află cum!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Eclipsa totală de soare de la data de 14 decembrie 2020, ultima din acest an și cea de-a 13-a din secolul XXI, va fi vizibilă din Chile și în anumite părți ale Argentinei, la orele după-amiezii. În unele regiuni din sudul Americii de Sud, sud-vestul Africii și Antarcticii se va observa o eclipsă parțială, în cazul în care condițiile meteo vor permite acest lucru.

Chiar dacă nu va fi vizibilă în toată lumea, acest lucru nu înseamnă că nu îi influențează pe nativi din punct de vedere astrologic. Eclipsa care va avea loc în luna decembrie este un eveniment ceresc deosebit.

Anumite cercetări științifice relevă faptul că există o corelație între fenomenul astronomic și anumite dezastre care s-au petrecut în lume, în zonele în care a fost vizibilă eclipsa totală. Teoria nu specifică tipul de dezastru, indiferent dacă este natural sau provocat de om, dar nici amploarea, locația precisă sau data la care este posibil să se producă. Cu toate acestea, eclipsele totale de soare prevestesc evenimente catastrofale în viața zodiilor. 

Haos în viețile zodiilor

Eclipsa din 14 decembrie 2020 va fi o conjuncție între Mercur, planeta controverselor și trigonul Marte (planeta accidentelor, incendiilor și urgențelor), Uranus (planeta perturbării, schimbării și tulburărilor) și Neptun (planeta confuziei și a haosului.)

În timpul eclipsei solare, Luna este poziționată între Pământ și Soare, când se spune că Soarele și Luna "lucrează" împreună. Acesta este motivul pentru care un mic satelit precum Luna are capacitatea de a bloca lumina Soarelui reflectată pe Pământ. Se spune că Eclipsa de Soare ne îndepărtează de tiparele fixe și ne împinge spre arii necunoscute.

Cei născuți sub zodiile Capricorn, Rac, Gemeni și Săgetător vor fi afectați în mod direct de eclipsa totală de soare, în special în sectorul financiar, unul în care s-au petrecut multe schimbări în ultima vreme. Aceste semne zodiacale trebuie să se pregătească pentru răsturnări de situație și probleme financiare serioase. Iată ce influențe are eclipsa totală de soare în privința celorlalți nativi și la ce trebuie să se aștepte!

Berbecul să nu lase garda jos

Calitățile pe care le-ai dobândit la maturitate te vor ajuta să adopți o poziție fermă în timpul acestui eveniment astronomic. S-ar putea să nu crezi, dar tu vei fi cel care îți vei schimba atitudinea și vei reuși să o faci fără nici un fel de influență exterioară. Treci printr-o perioadă în care înveți multe, iar experințele noi vin într-un ritm foarte rapid. Lecțiile de până acum din sectorul amoros te vor ajuta să treci cu bine peste o cumpănă din relație. Partenerul se va baza mai mult pe tine ca de obicei și vei fi nevoit să fii puternic pentru amânoi. 

Taurul se teme că pierde bani

Sectorul financiar a avut mult de suferit pentru tine în aceste luni. Banii ți-au "scăpat" printre degete, însă este timpul să faci, din nou, cunoștință cu norocul. Se întrevăd câștiguri substanțiale pentru tine, dar doar dacă ai curajul necesar de a face investiții. S-ar putea să te îmbogățești pe termen lung dacă renunți la teamă și neîncredere. În ciuda eșecurilor, proiectele viitoare vor fi de succes, iar tu vei avea ocazia de a recupera sumele pierdute.

Gemenii sunt trădați în afaceri

Din păcate, nu sunt deloc vești bune pentru tine. Vei suferi pierderi masive de bani, însă este doar parțial vina propriilor alegeri. În timpul eclipsei totale de soare din decembrie lumina Soarelui (voința) va fi blocată de Lună (instinctul), iar acest lucru dezvăluie consecințele acțiunilor și reacțiilor din trecut. Așadar, vei pierde tot ce ai în luna decembrie din cauza faptului că un partener de afaceri te va trăda și își va însuși toată suma pe care ați câștigat-o lucrând împreună. 

Racul rămâne fără job

Te vei trezi într-o situație dificilă, din care pare la prima vedere pare că nu ai scăpare. Va exista o anumită neînțelegere sau confuzie la locul de muncă pe care nu vei fi capabil să o explici astfel că vei fi concediat. Chiar dacă vei fi afectat din punct de vedere financiar, nu lăsa stresul să te acapareze și folosește timpul liber pentru a explora noi posibilități de a te dezvolta în zona profesională. Se anunță lucruri bune pentru tine, la finalul lui decembrie, atunci când este posibil să întâlnești pe cineva care îți va oferi o oportunitate neașteptată de muncă.

Citește și: Ce lecție ai primit din partea Universului în acest an, în funcție de zodie

Leul e predipus să înșele

Mercur, planeta controverselor, va acționa direct în sectorul tău amoros, în timpul acestei eclipse totale de soare. Sunt mari șanse să cunoști o persoană interesantă în cadrul unui eveniment, care îți va da lumea peste cap și te va face să gândești irațional. Povestea de iubire va fi scurtă, însă foarte pasională, și va ajunge și la urechile partenerului actual care nu va accepta trădarea ta. Privește totul ca pe o experiență și ca pe o lecție de viață pentru relațiile viitoare.

Fecioara face presiuni

Viața ta de familie este în prim-plan în această perioadă. Ai ajuns într-un moment în care îți dorești confirmare și stabilitate, iar aceste sentimente te vor face să faci presiuni mari asupra partenerului. Eclipsa de soare va reliefa și mai mult nevoia ta de control, dar depinde doar de tine cum îți gestionezi emoțiile. Dacă insiști prea mult cu o cerere în căsătorie sau cu o altă decizie referitoare la viitorul vostru comun s-ar putea ca cel iubit să nu acționeze voit, ci doar forțat de circumstanțe.

Balanța ia o decizie importantă

Chiar dacă nu îți plac schimbările bruște de direcție s-ar putea să fii nevoit ca acum să accelerezi motoarele și să accepți ce ți se oferă. Posibil să primești o ofertă foarte atractivă de lucru în străinătate și, chiar dacă la început ești sceptic și suspicios, vei realiza că este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Urăști să ieși din zona de confort, dar acum este important să faci acest pas pentru a evolua.

Scorpionul se concentrează pe carieră

S-ar putea să simți nevoia de a te concentra mai mult asupra resurselor personale și la câștigurile care ar putea proveni din această zonă. Fie că este vorba despre un curs suplimentar pe care trebuie să îl urmezi pentru a fi promovat sau o aprofundare a activităților de la job, nu te speria de munca în plus pentru că este doar în beneficiul tău. Mare grijă și la sectorul amoros. Sunt prevăzute anumite disensiuni cu partenerul, care dacă nu sunt rezolvate, pot duce la probleme mai grave. 

Săgetătorul trebuie să devină cumpătat

Pregătește-te pentru o adevărată întorsătură de situație în privința sumei pe care o câștigi lunar. Tot ce știai că este sigur până acum se va transforma într-un adevărat teren minat. Posibil să se petreacă mai multe schimbări în privința salariului, astfel că este bine să începi deja să faci economii. Ia-ți adio de la shoppingul online pentru că vor urma zile negre și vei fi nevoit să strângi serios cureaua, dacă vrei să supraviețuiești în următoarele luni. 

Capricornul pierde o moștenire

Tensiunile din familie sunt în continuă creștere. Nu vei mai beneficia de suma promisă de pe urma unei moșteniri, iar acest lucru va declanșa o înlănțuire de evenimente dramatice în viața ta. Urăști ca oamenii să nu se țină de cuvânt, însă acum va trebui să accepți situația și să îți faci alte calcule, chiar dacă te bazai pe acei bani pentru o investiție proprie. Refă-ți planurile și pornește de la zero, ai inspirația și creativitatea necesare.

Vărsătorul e lipsit de energie

Casa ta a VI-a, cea a sănătății și muncii, va fi cea mai afectată în timpul eclipsei totale de soare din luna decembrie. S-ar putea să fie nevoie să acorzi o atenție mai mare asupra unei afecțiuni pe care ai evitat să o tratezi până acum. Problemele de sănătate te vor face să fii fără vlagă și chiar la limita epuizării, astfel că și activitățile tale zilnice vor avea de suferit. Nu vei da randament la job și vei fi nevoit să dai explicații pentru mai multe greșeli.

Peștii au un blocaj de comunicare

Comunicarea va lipsi cu desăvârșire pentru tine. Nu vei putea găsi modalități de a te exprima, mai ales în fața partenerului și vei fi incapabil de a-ți expune dorințele. Însă clarificarea lucrurilor care te preocupă sau deranjează în relație este esențială, mai ales că în ultima perioadă v-ați comportant destul de ciudat unul cu celălalt. Adună-ți toate resursele și asigură-te că reușești totuși să te faci înțeles, într-un fel sau altul.

Surse articol: Astro-awakenings / Yearly-horoscope / Astrologyforaquarius

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.