Horoscop
Înapoi la

El este singurul bărbat din zodiac care regretă că te-a înșelat

El este singurul bărbat din zodiac care regretă că te-a înșelat

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Simplul gând că ai putea trece prin experiența de a fi înșelată probabil că îți dă fiori pe șira spinării. Aproximativ 25% din bărbații implicați într-o relație ajung să își trădeze partenera din varii motive. Însă momentul acela îngrozitor în care descoperi aventura nici nu se compară cu ce urmează după, adică necesitatea luării unor decizii importante pentru viitorul vostru.

"În iert? Plec? Îi dau o lecție?" - Acestea sunt primele întrebări care răsar în mintea unei femei după ce partenerul a călcat strâmb. Dacă privim situația și din perspectiva masculină îți spunem că există mulți bărbați care regretă imediat după ce au fost infideli. Și îți mai spunem că există unul singur în horoscop care consideră că aceea a fost cea mai mai greșeală a vieții lui și va face orice îi stă în putere pentru a-ți recâștiga iubirea și încrederea.

Singurul bărbat din zodiac care regretă că te-a înșelat

Unii nativi nu pot admite că au greșit, chiar și atunci când li se expune totul în fața ochilor. Se agață de mândria acerbă încât este imposibil să-și ceară scuze și chiar se pot convinge că nu au făcut nimic care să necesite penitență. Nu este cazul și bărbatului Rac. Intuitiv și sensibil, este primul semn de Apă al zodiacului, motivat să contruiască legături emoționale ce vor dura o viață întreagă. La prima întâlnire, timidul horoscopului probabil că nici nu a putut să te privească în ochi fără să roșească. 

Acum s-a ajuns la această situație încâlcită - te-a înșelat. Ți-a sfărâmat sufletul în bucăți și te-a făcut să te simți neiubită. În ciuda faptului că nu are nici o scuză pentru comportamentul său, bărbatul Rac va regreta imediat ce a făcut. Încă din prima secundă va începe să lupte, din nou, pentru tine și pentru fericirea voastră. Va da dovadă de o sensibilitate aparte și oricum nu poate ține nici un secret, probabil că el a fost chiar cel care s-a dat de gol că te-a înșelat sau ți-a recunoscut imediat.

Citește și: 15 lucruri pe care nu le știai despre înșelat

Dacă te înșală, rușinarea lui va fi în avantajul tău. Nu te vei simți stânjenită dacă veți avea o discuție serioasă despre ce s-a întâmplat pentru că el va prelua totul asupra lui. Îi pare rău din suflet și va face orice pentru a-ți demonstra acest lucru. Unii ar spune că este un șantaj emoțional faptul că va încerca să îți reamintească clipele frumose pe care le-ați petrecut împreună sau îți va oferi un scenariu în care ți se va părea că viața va fi imposibilă fără el. Îi pasă cu adevărat și consideră că acea greșeală îl va bântui toată viața, astfel că nu va avea liniște până când nu se va recompensa față de tine și nu va simți că într-adevăr ați reușit să treceți peste trădare.

Bărbatul Rac este un tradiționalist convins și un romantic incurabil, iar pentru el ești cea mai importantă persoană din viața lui. Nu își va ierta că a greșit și că te-a făcut să suferi și nu va înceta nici o clipă să îți arate că îi pare rău și să îți demontreze că a fost doar o scăpare de moment. 

Surse articol: Hernorm / i.TheHoroscope / Cosmopolitan.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.