Horoscop
Înapoi la

Ești pe calea cea dreaptă? Află răspunsul Universului, în funcție de zodie

Ești pe calea cea dreaptă? Află răspunsul Universului, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Uneori te întrebi dacă nu cumva te-ai abătut de la scopul vieții tale și dacă drumul pe care îl urmezi va duce, oare, undeva. Ai sentimentul că ceva nu se leagă în viața ta, nu găsești răspunsuri și ți se pare că nimeni nu te poate îndruma.

În astfel de momente ar fi bine să lași deoparte prejudecățile și să îți îndrepți mintea spre lucruri care depășesc mundanul și te conectează cu energiile Universului. Chiar dacă nu crezi în astrologie, nu uita că mintea ta are întotdeauna un răspuns, iar acesta poate lua diferite forme, inclusiv cea a predicțiilor din horoscop. Universul este bogat în semne pe care trebuie să înveți să le descifrezi. Când te frământă întrebarea despre calea cea dreaptă, poți asculta ce spun astrele și poate ceva se va aprinde în mintea ta și vei percepe mai ușor realitatea.

femeie pe drum

Răspunsul Universului despre calea cea dreaptă

Berbecul

Ești competitivă și vrei să ieși mereu în față, așa că te lași ușor dusă de val și îndepărtată de scopurile tale. Nu ai suficientă răbdare să vezi dacă te afli pe calea cea dreaptă, pentru că vrei rezultate imediate. Universul te îndeamnă să fii mai concentrată pe ceea ce dorești și să-ți dezvolți abilitatea de a aștepta și de a privi mai atent semnele. Continuă să-ți asumi riscuri și să preiei inițiativă, lumea te va răsplăti conducându-te spre țelurile tale.

Taurul

Ai o mare capacitate de muncă și perseverență, dar principala problemă este că, odată ce ai intrat pe o cale, nu ai flexibilitatea și deschiderea de a mai ieși de pe acel făgaș. Iar dacă această cale nu este cea potrivită, persiști în eroare, doar de dragul stabilității și confortului. Universul îți spune că este cazul să pășești din când în când în afara traseelor prestabilite și să îți asumi schimbarea, când drumul nu te mai satisface. Uneori, este necesar să vezi lucrurile de sus, pentru a regăsi calea cea dreaptă.

Gemenii

Pentru tine este destul de dificil să te stabilești pe o singură cale, pentru că ai sentimentul că ratezi alte posibilități fascinante. În general, respingi structurile fixe și ești frustrată când trebuie să faci numai activități de rutină. Sfatul Universului este să-ți stabilești o limită temporală până la care să explorezi multiple variante de destin și să înțelegi ce ți se potrivește cu adevărat. La un moment dat va trebui să te decizi asupra căii pe care o vei urma, lăsându-ți libertatea ca, din când în când, să evadezi și să-ți urmezi pasiunile.

Racul

Calea ta este întotdeauna împletită cu a celor pe care îi iubești, pentru că unul dintre cele mai importante scopuri ale tale este de a oferi sprijin altora. Latura ta maternă este foarte pronunțată, iar sensibilitatea exacerbată te face adesea ezitantă când vine vorba să alegi un anumit drum, dar și să ieși de pe un traseu care nu te duce nicăieri. Sfatul destinului este să-ți urmezi spiritul creativ și să lași o anumită vocație să te conducă. Fie că este vorba de simțul artistic, talentul didactic sau spiritul antreprenorial, resursele tale interioare îți vor arăta calea.

Leul

Consideri că adevărata ta cale este una în care să fii mereu în lumina reflectoarelor și în atenția publicului. Nu te mulțumește un destin obișnuit, vrei să poți schimba vieți și să influențezi mințile oamenilor. Orgoliul tău te poate îndepărta de calea cea dreaptă, de aceea trebuie să asculți sfatul Universului și să îți dezvolți atenția la cei din jurul tău. Succesul tău depinde de ei, iar echilibrul tău vine din aprecierile lor. Învață să pui interesele celorlalți la același nivel cu propriul interes și astfel vei urma calea cea dreaptă. 

Fecioara se va așeza pe calea cea dreaptă, dacă va gândi ”outside the box”

Fecioara

Ai nevoie de un drum precis și foarte clar delimitat pe care să pășești. Spiritul tău analitic și tendința spre perfecțiune sunt instrumente foarte bune pentru a-ți netezi calea și a te ține mereu ancorată de țelurile tale. Totuși, câteodată, pot deveni piedici în calea dezvoltării tale, făcându-te să te pierzi în detalii nesemnificative. Universul te îndeamnă să eliberezi resurse precum spontaneitatea și gândirea ”outside the box” pentru a putea înainta mai ușor pe calea aleasă.

drumul

Balanța

Ești o persoană care pune mult accent pe relațiile cu cei din jur, de aceea calea cea mai potrivită pentru tine este aceea care îți permite să fii mereu în contact cu oamenii. Ai capacitatea de a mișca sufletele și poți crea inspirație, ești flexibilă și îți place să aduci armonie în jurul tău. Ceea ce te poate îndepărta de calea cea dreaptă este tendința ta de a face pe plac altora, fără să mai ții cont de propriile interese. Sfatul Universului este să nu-ți abandonezi visele și să aduci echilibru între idealurile tale și ale celor din jurul tău.

Scorpionul

Ai un mare talent: acela de a-i face pe oameni să adere la opiniile tale și a-i face să te urmeze pe calea ta. Poți fi seducătoare și puternică, în același timp și mulți te admiră și se lasă subjugați de forța ta. Pericolul este să fii îmbătată de propria putere și să te lași distrasă de la adevăratele tale scopuri, pentru a obține beneficii temporare. Universul te îndeamnă să lucrezi cu tine și să introduci anumite principii morale, care să te ghideze pe adevărata cale.

Săgetătorii nu au o cale precisă

Săgetătorul

Nu ai nevoie de o cale precisă, pentru că nu îți dorești să ajungi undeva anume, ci să te bucuri de frumusețile fiecărui drum în parte. Ai o fire neliniștită și căutătoare, ești îndrăgostită de tot ceea ce este nou și surprinzător. Riscul este să te risipești în prea multe părți și să constați că nu ai realizat nimic din ceea ce visai cândva. Universul te îndeamnă să introduci măsura în lucrurile pe care le faci și să îmbini nevoia ta de aventură cu cealaltă tendință, de face lucruri care contează cu adevărat.

Capricornul

Ești obsedată de ideea că vrei să-ți găsești calea în viață, misiunea care să te ducă pe culmi. De aceea, ratezi uneori frumusețea drumului, pentru că visezi mereu la idealuri greu de atins. Sfatul Universului este să încerci să privești mai mult în jurul tău, aici și acum, pentru că adevăratul sens al lucrurilor îl poți găsi doar în prezent. Perseverența și capacitatea ta de muncă te vor conduce, până la urmă, pe culmile visate, dar mai târziu s-ar putea să-ți pară rău că nu ai fost suficient de atentă la drum.

Vărsătorul

Problema ta este că te îndoiești mereu că te afli pe calea cea dreaptă, chiar dacă ai toate semnele că pășești pe ea. Există mereu ceva care te nemulțumește, o nedreptate care trebuie rezolvată, o cauză pentru care trebuie să lupți. Mesajul Universului este să accepți incertitudinea și să iei lucrurile așa cum vin, pentru că totul face parte din calea ta.  Nu există jaloane precise pentru cineva care este îndrăgostit de infinit așa cum ești tu, deci trebuie să te adaptezi la continua schimbare a lucrurilor.

femeie drum

Peștii

Calea ta este extraordinară, pentru că trece din cânbd în când pe tărâmul fanteziei și te duce în locuri la care nici nu ai visat. Capacitatea ta de a pătrunde tainele realității și sufletele oamenilor este foarte mare, de aceea drumul tău este întortocheat și adesea ai senzația că pierzi firul călăuzitor. Sfatul Universului este să privești mereu în adâncurile tale, pentru că așa vei regăsi mereu capătul firului și calea ce trebuie urmată. 

 

Surse foto: Pixabay, Pexels

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit
Incepe quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.