Horoscop
Înapoi la

Femeia Berbec și bărbatul Scorpion: dragoste sau război? Află compatibilitatea

Femeia Berbec și bărbatul Scorpion: dragoste sau război? Află compatibilitatea

Redactor Andreea Baluteanu

Dacă ne-am începe fiecare relație de dragoste după ce am studiat în detaliu și cu atenție compatibilitatea dintre zodii, suntem sigure că lumea ar fi un loc mai fericit. Cu toate acestea, dragostea ține rareori seama de astre, ceea ce nu ne împiedică însă să sperăm că, măcar o dată, stelele vor crede în noi. Au motive femeia Berbec și bărbatul Scorpion să nădăjduiască la această generozitate?

Îți spunem în rândurile de mai jos! Află dacă există șanse ca dragostea dintre acești doi nativi să înflorească sau dacă pasiunea va sfârși prin a-i devora pe amândoi! Vezi de asemenea ce trebuie să facă femeia Berbec și bărbatul Scorpion pentru a se bucura de pace și de înțelegere!

Compatibilitate Berbec și Scorpion: se poate sau nu?

La prima vedere, relația dintre Berbec și Scorpion pare a fi una dintre cele mai primejdioase din zodiac. Sunt amândoi pasionali și au un ego imens, ceea ce poate însemna să riscă să se calce adesea pe coadă.

cuplu astre

De partea cealaltă, Berbecul e impulsiv și aprig, iar Scorpionul răzbunător. Acestea fiind spuse, nu e de mirare că nu numai îndrăgostiții, dar și toți cunoscuții lor ar trebui să se ferească de scânteile devastatoare pe care le poate scoate această relație.

Cu toate acestea, cele două semne, unul de foc și celălalt de apă, pot ajunge la una dintre cele mai profunde conexiuni și fierbinți compatibilităţi atât timp cât se iubesc cu sinceritate unul pe celălalt. La nivel emoțional, și femeia Berbec, și bărbatul Scorpion se află la același nivel. Ea este una dintre puținele femei cărora nativul le permite să îi descopere partea ascunsă, iar el este unul dintre puținii bărbați pe care ea îi lasă să o domine. Ceea ce rezultă de aici poate fi ecuația unei iubiri perfecte sau a unui adevărat cataclism: totul depinde numai de ei.

Femeia Berbec și bărbatul Scorpion în pat

Dacă avem unele dubii în legătură cu compatibilitatea pe termen lung dintre femeia Berbec și bărbatul Scorpion, relația în pat este arzătoare. Ambele semne sunt pasionale și adoră să se dezlănțuie în așternuturi, așa că uniunea lor poate provoca un adevărat cutremur, la propriu și la figurat.

Bărbatul Scorpion va face tot timpul tot ce îi stă în putință ca să o satisfacă pe femeia Berbec. Plăcerea ei va fi pe primul loc, emotivitatea ascunsă a acestui semn de apă și profunzimea sa fiind atuurile pentru partide de sex memorabile.

De partea cealaltă, femeia Berbec e entuziastă, spontană și adoră să îi transforme lui fanteziile în realitate. Nu o deranjează nici să se supună în pat, din când în când, ceea ce îi va plăcea mult autoritarului Scorpion.

Dacă ai probleme în a-ți imagina această compatibilitate, gândește-te la ea ca la relația dintre Christian Grey și Anastasia Steele. Considerăm că e o reprezentare perfectă a ceea ce poate ajunge să simtă femeia Berbec alături de bărbatul Scorpion.

Scorpion îndrăgostit de Berbec: ce să facă pentru ca relația să aibă succes?

Din multe puncte de vedere, bărbatul Scorpion este atât iubitul, cât și amantul perfect. Are o minte briliantă și o intuiție ieșită din comun, mustește de pasiune, inteligență și ambiție. O va iubi pe aleasa inimii sale așa cum puține femei sunt iubite, o va copleși cu atenția sa și o va apăra de tot ce e rău. Însă Scorpionul știe și să respecte independența și nevoia de libertate a perechii sale, ceea ce îl face un partener ideal pentru zodia Berbec.

indragostiti

Ce poate face bărbatul Scorpion atunci când e îndrăgostit de o femeie Berbec? Să o surprindă mereu. Plictiseala erodează dragostea acestei femei unice mai tare ca orice, așa că nativul ar trebui să aibă deja pregătită o listă cuprinzătoare de gesturi, cadouri și activități cu care să își dea pe spate iubita.

Mai departe, bărbatul Scorpion are menirea de a tempera puțin din impulsivitatea acestei făpturi deosebite. Berbecul arde foarte repede, aprinzându-se din aproape nimic, dar Scorpionul, deși pasional, e mai stabil și mai lucid. Dacă va reuși să atingă acest echilibru, femeia Berbec nu îl va mai lăsa niciodată.

De partea cealaltă, cum poate ține femeia Berbec un bărbat Scorpion lângă ea? Prin sinceritate. E iubită pentru ceea ce e, deoarece semnul de apă o citește ca pe o carte deschisă, așa că nu trebuie să depună mari eforturi în acest sens. În momentul când renunță însă la onestitate și dă impresia că se joacă cu inima lui, l-a pierdut.

Cum se înțelege femeia Berbec cu bărbatul Scorpion?

Am vorbit despre dragoste, am vorbit despre sex, am discutat despre cum anume pot păstra acești nativi relația în cea mai bună stare. Însă cum se înțeleg, la propriu, cele două zodii?

Între femeia Berbec și bărbatul Scorpion există un munte de admirație. Ea îi apreciază mintea, onestitatea și pasiunea pe care o pune în orice. Nu poate rămâne indiferentă nici la ambiția sa, mai ales că o dublează pe a ei. E înnebunită după magnetismul său și nu trece cu vederea nici stabilitatea și puterea voinței sale.

De partea cealaltă, bărbatul Scorpion laudă impetuozitatea femeii Berbec. Îi place că este o femeie puternică, ce nu își abandonează principiile și luptă pentru crezurile sale. Îi îndrăgește firea activă, faptul că iubește viața și că trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, o lecție pe care tânjește să o înțeleagă și el.

Însă relația dintre femeia Berbec și bărbatul Scorpion poate fi presărată și cu neînțelegeri. El adoră conceptele profunde și ideile abstracte și deși ea ține pasul cu el perfect din punct de vedere intelectual, la un moment dat se poate plictisi de atâtea discuții nesfârșite. Când apar reproșurile din acest punct de vedere, așteaptă-te ca Scorpionul să își arate colții.

Ea se enervează repede și uită și mai repede, el ține totul în el și, când se ivește prilejul, mușcă cu colți otrăviți. Poate acesta este cel mai dificil aspect al unei relații dintre femeia Berbec și bărbatul Scorpion: când se aprind lucrurile, e bine ca toți să fugă cât îi țin picioarele din calea lor.

După cum am văzut, există compatibilitate între femeia Berbec și bărbatul Scorpion, dar nu fără eforturi. Dacă se iubesc, cele două zodii vor reuși însă întotdeauna să o scoată la capăt.

Vezi și care sunt cuplurile din zodiac ce se înțeleg din priviri! Vezi și 5 lucruri pe care nu vrei să le afli despre zodia Berbec, dar și 10 semne că un Scorpion te place!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste
Incepe quiz
Te consumi mult sau îți revii ușor? Fă testul și află cât de mult suferi tu din dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.