Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac care este întruchiparea răului

Alexandra Dragoi

Atunci când citim horoscopul, ne așteptăm să primim numai vești bune, veselie, prosperitate, sănătate și momente de neuitat. Când astrele ne aduc vești mai puțin plăcute, facem un pas în spate și începem să avem rețineri.

Totuși, nu putem să facem abstracție de la latura întunecată a zodiilor și astăzi îți propunem să afli care este femeia din zodiac întruchipare a răului.

Femeia malefică din zodiac

femeie diavol

Acest semn zodiacal este pur și simplu întruchiparea răului și trebuie să stai departe de ea! Totul trebuie să fie organizat și plănuit de ea și toți din jurul ei sunt obligați să se conformeze. Întotdeauna se va lăsa ghidată de rațiune, nici pe de parte nu va pune preț pe sentimente și afecțiune.

Este cel mai neînțelegător nativ din zodiac și merge după următorul principiu: așteaptă, așteaptă, așteaptă și, la un moment dat, se răzbună fără să spună nimic.

Dacă nu ți-ai dat încă seama despre cine este vorba, îți spunem noi: Fecioara!

Ai mare grijă atunci când alegi să lucrezi sau să ieși la o întâlnire cu femeia Fecioară, pentru că îți va analiza toate gesturile și nu va ezita să te judece pentru absolut tot ce faci. Compasiunea îi este un cuvânt complet străin.

Acest semn zodiacal este orientat către perfecțiune și nu va da doi bani pe ceea ce spui tu dacă are impresia că aberezi sau bălmăjești lucruri nefolositoare. Fecioarele sunt foarte pesimiste și cred că lumea e pe cale să se sfârșească dacă se simt puțin demoralizate.

Femeile Fecioară au o excelentă memorie vizuală, ceea ce înseamnă că nu vor omite niciun detaliu. Creierul lor este un depozit nesfârșit și niciodată nu sunt mulțumite de rezultate.

Descoperă foarte greu ce este dragostea și preferă să fie foarte calculată și reticentă într-o relație. Sunt narcisiste și critică dur sentimentele celor din jur. Pentru noi, sună exact precum întruchiparea răului!

Prin urmare, Fecioarelor, v-ați regăsit în acest articol?

Surse foto: iStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (178)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.