Zodii care au făcut pact cu Diavolul

Zodii care au făcut pact cu Diavolul

Victoria Dragan

Pactul cu forțele malefice nu este doar un mit ori un zvon, ci există în realitate, iar unii nativi din horoscop cunosc bine detaliile documentului demonic. Unii oameni sunt în stare de orice pentru a-și atinge obiectivele în viață.

Vrei să afli ce zodii au semnat un pact cu Diavolul pentru a ajunge acolo unde își doresc? Citește în continuare ce semne astrologice au avut curajul să meargă până în Iad și înapoi!

pact cu Diavolul

Zodii care și-au vândut sufletul Necuratului

Berbec

Reprezentanții acestui simbol astrologic sunt aproape obsedați de succesul lor financiar. Nu suportă ideea sărăciei, astfel că nu este de mirare că se spune despre ei că și-au vândut sufletul Diavolului. Nimeni din jurul lor nu găsește o altă explicație pentru moștenirile pe care le primesc peste noapte. Categoric, ei nu se numără printre acei oameni care visează să se bucure de averi, ci chiar obțin ce își doresc mai devreme ori mai târziu. Un alt lucru care demonstrează că nativii au bătut palma cu Necuratul este că nu de puține ori te bagă în sperieți. Atunci când își ies din sărite, lucru care se întâmplă des, se comportă de parcă ar fi posedați de un spirit malefic. Nimeni nu îndrăznește să se apropie de ei.

Fecioară

Dorința de a obține perfecțiunea pe toate planurile i-a împins departe pe nativii acestei zodii. Au fost în stare să meargă până în Iad pentru a-i propune un pact Diavolului. Aceasta li s-a părut a fi singura cale de a-și îndeplini toate dorințele pe care le au. Dar ei nu și-au vândut sufletul cu una, cu două, ci au negociat „la sânge” condițiile din contractul demonic. Vor ca tot ceea ce iese din mâinile lor să fie perfect și să se afle întotdeauna deasupra tuturor. De aici probabil vine și aerul lor de superioritate. Iar atunci când îi critică pe cei din jurul lor, o fac pentru că vor să mai corupă și alte suflete. Știu că astfel vor avea parte și de alte beneficii interesante pe viitor.

rau si bine

Scorpion

Nativii născuți în zodia Scorpion nu sunt degeaba considerați cei mai misterioși din horoscop. Ei ascund multe lucruri care nu vor să iasă la lumină, iar printre acestea se numără și pactul pe care l-au semnat cu Diavolul. Spre deosebire de alte persoane care și-au dorit averi, perfecțiune, frumusețe veșnică ori succes profesional, ei au vrut să cunoască cele mai intense plăceri erotice. Nu vor să treacă viața pe lângă ei și să nu guste din cele mai intense experiențe. În cazul lor, Necuratul nici nu a trebuit să își bată prea mult capul pentru a-i corupe. Au renunțat imediat la suflet pentru plăcerile lor trupești. Data viitoare când te vei uita în ochii unui Scorpion, amintește-ți că el duce o viață dublă.

Capricorn

O altă zodie care nu a rezistat să trăiască în umbră, ci a preferat să își vândă sufletul Diavolului pentru a avea mereu parte de succes profesional, este Capricornul. Reprezentanții zodiei se hrănesc cu reușite profesionale, astfel că nu și-ar putea imagina viața fără ele. Nu pot închide ochii nici noaptea cu gândul la modalitățile prin care pot obține succesul. Chiar dacă au stat pe gânduri înainte să bată palma cu spiritele malefice, nu au rezistat tentației atunci când li s-a prezentat o imagine cu ei bucurându-se de faimă, în topul celor mai de succes oameni.

Tu pentru ce ai fi în stare să faci un pact cu Diavolul? Ce îți dorești și nu poți obține prin puterea ta?

Citește și unde meriți să ajungi după moarte în funcție de zodie!

Articolul urmator
Părăsită în ziua nunții de mire, n-a anulat petrecerea pentru care-și cheltuise și ultimul bănuț. Ce a făcut el după
Părăsită în ziua nunții de mire, n-a anulat petrecerea pentru care-și cheltuise și ultimul bănuț. Ce a făcut el după
Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?
Incepe quiz
Ai fi în stare să închei un pact cu Diavolul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.