Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Femeile de calitate din zodiac

Redactor Andreea Baluteanu

Le recunoști de la prima vedere: ceva din aspectul, din personalitatea sau din modul lor de a vorbi denotă că nu sunt femei de rând. Pășesc de parcă ar pluti, respiră altfel decât noi și până și cel mai banal obiect vestimentar arată luxos pe ele.

Rafinate, sofisticate și peste măsură de inteligente, femeile de calitate din zodiac îți dau întâlnire, în rândurile de mai jos!

De șase stele: femeile de calitate ale zodiacului

Studiază-ți comportamentul în preajma lor, pentru că ele sigur o vor face!

femeie eleganta

Capricorn

Suntem convinse că prima persoana care a împărțit societatea pe clase a fost un Capricorn! Aceste femei au drept ideal ascensiunea în viață și sunt atât de ambițioase, încât nu e de mirare că ajung să conducă lumea. Deștepte, culte, elegante și rafinate, nu le poți nega calitatea.

Nimic nu e prea bun pentru ele, nici cele mai scumpe haine, apartamente sau vacanțe. Cu toate acestea, un Capricorn tipic nu va căuta niciodată să epateze (deși îi place să fie admirată), ci va lăsa faptele să vorbească pentru ea. A citit cele mai inteligente cărți și înțelege chiar și cele mai avansate teorii de fizică cuantică, așa că nu e de mirare că nu are nevoie de reclamă personală pentru a impresiona: e cu adevărat o femeie de calitate!

Balanță

De cum o vezi, știi că ai de-a face cu o femeie deasupra muritoarelor de rând. Balanța are ceva din fizicul unei regine: e grațioasă și delicată, fără a fi niciodată ostentativă sau vulgară. Deși adoră moda sofisticată și e prietenă la cataramă cu minimalismul, această nativă poate la fel de bine să îmbrace o fustă scurtă și un crop top, aducându-le la un cu totul alt nivel: așa se vede calitatea ei.

Dar cea mai elegantă locuitoare a zodiacului e mult mai mult decât un chip frumos: e sensibilă, inteligentă și o adevărată justițiară. Sociabilă și plăcută, se dovedește a fi una dintre puținele femei cărora toată lumea le recunoaște supremația! Numai cei mai josnici cuteză să încerce că îi păteze reputația.

Taur

Nu credem să existe o reprezentantă a zodiacului la fel de amatoare de plăceri precum nativa din Taur: la ea acasă vei regăsi cele mai fine opere de artă, tot ea va îmbrăca cele mai fashionable piese vestimentare și va aborda cele mai noi (și reușite) tehnici de machiaj. În casa ei găsești cărți vechi de poezii, dar și mese îmbelșugate, care îți mângâie toate papilele gustative.

femeie buna

Doar citind enumerarea irezistibilă de mai sus, realizezi că femeia din zodia Taur are o calitate peste medie. Dar petrecând timp în compania ei, te vei simți tu însăți ridicată la un alt nivel, grație blândeții și bunătății de care nativa dă dovadă. Nu ai cum să nu o admiri!

Săgetător

Atunci când vezi cât e de frumoasă (nu degeaba a fost numită cea mai atrăgătoare membră a zodiacului), parcă nu îți vine să crezi că are și clasă, dar, odată ce vorbești cu ea, îți va fi clar că bărbatul care a inventat sintagma „toc cui și minte brici” era îndrăgostit de o Săgetătoare. Nativa nu are doar un chip plăcut, dar e și unul dintre semnele cel mai avide după cunoaștere: cu ea vei putea purta o conversație dintre cele mai stimulante, care te va face să uiți chiar și cât e de frumoasă.

Conștientă de aceste calități, Săgetătoarea tipică îmbrăţişează cu elan independența: se știe că aceste native sunt printre cel mai greu de cucerit, ceea ce e de înțeles, dat fiind faptul că se numără cu onoare printre femeile de calitate ale zodiacului. E greu să le faci față!

Femeile de calitate ale zodiacului impresionează prin inteligență, eleganță și rafinament: tu te numeri printre ele?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (110)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta