Care este cea mai frumoasă zodie?

Redactor Andreea Baluteanu

Aspectul fizic ne-a preocupat întotdeauna pe noi, femeile. Când acesta este conjugat cu pasiunea noastră pentru astrologie, lucrurile se încing de-a binelea!

„Care este cea mai frumoasă zodie” este o întrebare pe care suntem sigure că ţi-ai adresat-o şi tu adesea! În timp ce toate nativele sunt atrăgătoare în felul lor şi fiecare zodie are capitalul ei de seducţie pus deoparte, care este semnul „rupt din basme”? Descoperă mai jos răspunsul nostru!

Care este cea mai frumoasă zodie? Săgetătorul!

Berbecul este dorit pentru pasiunea sa, fetele Taur au o piele superbă, Gemenii cuceresc cu tinereţea, Racii fascinează prin căldură şi delicateţe, Leoaicele supun cu strălucirea nativă, Fecioarele atrag vizual prin lookul bine pus la punct, Balanţele impresionează prin eleganţa înnăscută, Scorpionii captivează cu magnetismul sexual, Capricornii frâng inimi cu rafinamentul lor, Vărsătorii câştigă dragostea prin lumina lor interioară, iar Peştii sunt curtaţi asiduu pentru aspectul lor misterios, fragil!

Scarlett Johansson

Sursă foto: Instagram

Însă, din punct de vedere fizic, cea mai frumoasă zodie este nativa din Săgetător! Această femeie norocoasă va fascina prin trupul şi chipul său! Fetele născute în acest semn zodiacal sunt în general înalte, suple, dar au un posterior rotund, „obraznic”, şi o pereche de picioare formidabile! Mişcarea agilă și graţioasă a corpului atrage bărbaţii, care sunt gata să se „târască” în urma acestei mândre native!

Nici chipul celei mai frumoase zodii nu este mai prejos! Fetele din Săgetător vor fascina cu buzele lor pline, care aprind imaginația admiratorilor. Ochii adânci, strălucitori şi limpezi sunt la fel de captivanţi: plini de lumini vesele, ei vor bântui visele reprezentanţilor de sex masculin. Nasul este cel mai adesea fin, delicat, iar faţa ovală sugerează idealul perfecţiunii! Cel mai adesea, părul nativei este des, în nuanţe de brunet, cu tonuri roşcate sau aurii, care îi adaugă şi mai multă viaţă!

Taylor Swift

Sursă foto: Instagram 

Cea mai frumoasă zodie fascinează şi prin mersul mândru, cu bărbia ridicată, dar şi prin zâmbetul cald. Nativa ştie că este admirată, dar, spre deosebire de o altă zodie atrăgătoare, Leoaica, nu devine arogantă sau orgolioasă, ci îşi poartă focul interior, caracteristic zodiei, cu mai multă modestie!

De asemenea, nativa adoră sportul şi mişcarea, ceea ce îi va menţine frumuseţea corpului, dar şi tinereţea spiritului. Acesta este motivul pentru care nativele din Săgetător rămân atrăgătoare şi la vârste înaintate şi exultă în continuare tinereţe!

Nativele cuceresc şi cu vocea lor caldă, guturală, pe care bărbaţii o vor uita cu greu!

Cea mai frumoasă zodie are reprezentanţi de marcă şi la Hollywood: Taylor Swift, Amanda Seyfried, Jenna Dewan-Tatum, Julianne Moore, Ashley Benson şi Scarlett Johansson sunt numai câteva dintre vedetele născute sub acest semn astrologic!

Tu te-ai născut sub semnul celei mai frumoase zodii? Descoperă şi cele mai inteligente zodii, dar şi cele care riscă să ajungă în Iad!

Surse foto: Instagram, Splashnews

Articolul urmator E oficial! Aceasta este cea mai urâtă culoare din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (137)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.