Horoscop
Înapoi la

Horoscop complet luna mai 2022: supărările se vor diminua în sânul familiei, acolo unde orice vis devine posibil

Horoscop complet luna mai 2022: supărările se vor diminua în sânul familiei, acolo unde orice vis devine posibil

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

A cincea lună calendaristică este apogeul primăverii, perioada parfumată în care un covor de flori colorate îmbracă pământul. Natura este complet trezită la viață și așa ar trebui să fie și oamenii care poate au stat departe de visele lor pe timpul ierii. Acum a venit momentul pentru pași importanți și pentru un nou început grandios, iar nativii zodiacului vor încerca să muncească pentru a se autodepăși.

Toate zodiile se vor axa mai mult pe casă și pe familie, punând mare preț pe momentele petrecute lângă persoanele dragi. Vor fi mai liniștite dacă vor simți siguranța căminului și munca nu li se va mai părea atât de grea, din moment ce vor avea sprijinul celor mai importante ființe din viața lor. Ritmul de zi cu zi li se va schimba și vor găsi liniștea în intimitate, departe de agitație și de activitățile solicitante.

Ilustrație fată care nu știe ce alegere să facă, are de ales între dragoste și bani.

În această lună, onestitatea va fi cheia succesului atât în plan personal, cât și în plan profesional. Nimeni nu va primi ceva fără să muncească din greu, iar dorința de a persevera și de a evolua nu va lipsi nimănui. Ambiția nativilor se va vedea destul de limpede în perioada următoare și lecțiile de viață pe care le va învăța toată lumea nu vor întârzia să apară, chiar dacă se vor lăsa așteptate uneori.

Dacă îți va fi greu și te vei întreba de ce este nevoie să depui atâtea eforturi, răspunsul la întrebarea ta va veni până la sfârșitul acestei luni. În cazul în care simți că ești unul dintre semnele zodiacale puse la încercare, consultă previziunile astrale pentru luna mai și află care este motivul din spatele testelor pe care le primești.

Berbec
Continuă să cauți răspunsurile întrebărilor dificile în inima ta și lasă-te dus/ă de val acolo unde simți că îți este locul. Tenacitatea ta va avea rezultate vizibile încă de la începutul lunii, iar în plan profesional îți va merge foarte bine, fiindcă te vei folosi de intuiție și vei descifra gândurile colegilor și superiorilor. Te vei folosi de ideile lor și vei lua decizii înțelepte, fără să te gândești la consecințe. Nu va fi nevoie pentru că vei ști totul dinainte, datorită flerului tău ieșit din comun. Se pot schimba multe în viața ta în această perioadă agitată, așa că ai grijă să nu te schimbi chiar tu. Poți face anumite modificări în comportamentul tău, dar important este să nu te transformi într-o persoană pe care ceilalți nu o vor mai recunoaște.

Taur
Întotdeauna ți-a fost greu să ieși din zona de confort, dar acum îți vei dori mai mult ca niciodată să explorezi lumea și să simți că poți face față provocărilor. Niciun obstacol nu va fi greu de trecut pentru un/o luptător/oare ca tine. Te vei simți în centrul atenției în interiorul unui grup care te va motiva să muncești suplimentar. Vei descoperi că ai abilități creative și te vei folosi de ele pentru a-ți mări veniturile, iar totul ți se va părea din ce în ce mai ușor. Deși nu vei simți că depui un efort prea mare, cei din jur vor rămâne uimiți de talentul tău și te vor aprecia pentru ceea ce faci. Dacă nu vrei probleme în plan amoros, fii alături de partener/ă și nu îi arăta nicio secundă că nu ai încredere în iubirea voastră. Nu uita că o gelozie dusă la extrem poate distruge și cele mai sudate legături.

Gemeni
Ideile tale pot schimba lumea și contează foarte mult cum le implementezi în cercul tău social. Probabil că oamenii dragi au observat deja ce minte sclipitoare ai și vor aprecia că în ultima vreme ai muncit pentru a menține pe linia de plutire toată echipa de la locul de muncă. Deși ai putea fi tentat/ă să pleci departe și să explorezi lumea, un suflet drag te va ține aproape de casă. Nicio distanță nu este suficient de mare pentru a rupe o legătură puternică, dar tu preferi să nu supui niciunui test relațiile pe care le ai. Indiferent că e vorba de familie sau de o persoană specială, vei simți că locul tău este doar în brațele care îți oferă căldură și înțelegere. Vei face planuri de viitor și te vei gândi la cele mai bune soluții pentru a rezolva problemele care ți-au rămas din trecut.

Citește și: Cum se comportă semnele zodiacale în certurile în familie

Rac
Luna mai îți va aduce o grămadă de beneficii în plan profesional, având în vedere că vei ști în fiecare zi cum să comunici, astfel încât să obții tot ce îți dorești. Aceste zile vor fi pline de surprize, iar tu vei experimenta cele mai diverse domenii, încercând să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine. Poți chiar să te trezești peste noapte cu un nou loc de muncă sau cu o altă poziție jobul actual. Vei avea răspuns pentru orice întrebare dificilă, vei găsi soluții pentru orice provocare. Trebuie să ai grijă cum îți organizezi toate sarcinile pe care le ai de făcut și să ții cont că pot apărea mai multe călătorii neprevăzute. Nu vei avea întotdeauna pe cineva care să îți țină locul și trebuie să lași totul în ordine când pleci. Nu amâna sarcinile și nu lăsa nimic de pe o zi pe alta, fiindcă traversezi o perioadă agitată care îți poate schimba viața.

Leu
Îți vei schimba locul de muncă și vei fi mândru de ceea ce faci. În ultima vreme nu te-a încântat nimic din ce ai trăit, dar a cincea lună din an îți aduce emoțiile intense de care aveai nevoie pentru a te simți împlinit/ă. Ai grijă la secretele de familie și dacă deții informații prețioase, ține-le pentru tine. Poți face mult rău cu puterea cuvântului și sigur nu îți dorești să pierzi încrederea celor dragi. Totuși, vei fi mai deschis/ă în ceea ce privește construirea unei relații amoroase și vei petrece mai mult timp în compania unei persoane speciale. Dacă îți dorești un copil sau chiar gemeni, ai toate șansele să îți vezi dorința împlinită în luna mai. O veste bună te-ar putea surprinde plăcut și trebuie să fii prgătit/ă pentru orice. Păstrează-ți mintea limpede și nu te lăsa influențat/ă de nimeni în deciziile pe care le vei lua.

Fecioară
Luna mai va fi a ta, vei simți că întreaga lume este la picioarele tale și toate visele se vor transforma în trăiri concrete. Deși vei fi destul de solicitat/ă la locul de muncă, vei găsi timp și pentru familie și prieteni, bucurându-te de momente speciale în compania lor. Îi vei surprinde pe toți cu entuziasmul tău și cu atitudinea calmă de care vei da dovadă. Astrele te ajută să te relaxezi în această perioadă și să nu te mai stresezi pentru orice lucru lipsit de importanță. Nici schimbările profesionale care se anunță nu te vor face să dai pași înapoi și vei munci cu încredere pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Ar fi minunat dacă ai ingnora și bârfele sau vorbele răutăcioase care se spun despre tine, încercând să îți păstrezi optimismul și starea de bine. Gândește-te că fiecare oferă ce are în suflet, iar tu nu ai cum să le plătești cu aceeași monedă.

Balanță
Visai să nu mai ai niciun șef care să te constrângă? Ei bine, astrele s-au gândit să îți îndeplinească acest vis în luna mai. Parcursul tău profesional va lua o altă cale și sunt șanse mari să îți deschizi propria afacere, având posibilitatea să faci totul așa cum vrei. Venus își va lăsa amprenta asupta ta, încercând să te modeleze după bunul lui plac și să te facă mai priceput/ă în arta amorului. Vei reuși să citești mințile persoanelor față de care vei simți atracție și vei ști cum să le seduci prin intermediul cuvintelor. Vei trăi la intensitate maximă în această lună și ar fi păcat să îți distrugi viața cu decizii de moment. Nu îți compromite sănătatea, chiar dacă îți dorești să mai slăbești puțin. O dietă drastică ți-ar putea face mai mult rău decât bine, așa că ar trebui să te gândești dacă ai nevoie de ea cu adevărat.

Scorpion
Astrologia are numai cuvinte de bine pentru parcursul tău din luna mai a anului 2022. Îți vine să crezi că un dușman ți-ar putea deveni cel mai bun prieten? Vei descoperi că aveți multe în comun și îi vei propune să vă aliați pentru a vă transforma în realitate visele comune. Pare un scenariu de film, dar este cât se poate de adevărat, astfel că la finalul lunii vei simți că ai trăit mai intens ca niciodată. Ideile tale creative vor ajunge la un om influent care te va lăuda și te va face să te simți valoros/oasă, dându-ți curaj și încredere să mergi mai departe. Vei realiza că puteai face totul pe cont propriu, dar te vei axa pe munca în echipă, fiindcă nu îți place să dai înapoi. Ești conștient/ă că fără persoana care te-a susținut la început nu ai fi reușit să ajungi atât de departe și este normal să îi fii recunoscător/oare.

Săgetător
Folosește-te de săgețile semnului tău zodiacal și țintește tot mai sus, conturându-ți idealuri mărețe. Mai este o lună a posibilităților, așa că totul este posibil și în cazul tău. Nu trebuie să te sperie viitorul, ci să te facă mai ambițios/oasă și mai puternic/ă. Perseverența te va ajuta să te faci remarcat/ă în mulțime și să să scapi de orice îndoială pe care o aveai față de propria persoană. Îți vei canaliza energia pe un proiect demn de aplauze și cei dragi se vor simți mândri de implicarea ta. Nu îți dezamăgi familia și arată-le tuturor că poți să îți faci timp și pentru ei, chiar dacă ești extrem de ocupat/ă. Nimic nu este mai important decât armonia din inima căminului tău și nimeni nu te poate iubi mai mult decât părinții sau frații.

Capricorn
Vei avea de trecut două mari teste în această lună: testul încrederii în iubire și testul rezistenței la locul de muncă. Partenerul/a va considera că știe totul despre tine, iar tu îi vei demonstra că se înșală, dându-i motive serioase să se îndoiască de tine. Odată ce veți restabili încrederea cuplului, vă veți simți mai liberi unul în preajma celuilalt. În plan profesional, vei găsi oamenii care îți împărtășesc viziunea despre viață, dar vei parcurge un traseu lung pentru a ajunge la ei. Te vei întoarce într-un loc vizitat recent, doar că de această dată îl vei privi cu alți ochi, oferindu-i o nouă semnificație. Puterea de a parcurge drumul anevoios te va face să devi o persoană rezistentă în ochii celorlalți. Niciun obstacol nu te sperie fiindcă știi că ai alături pe cine trebuie, iar luna mai va trece destul de repede pentru tine.

Vărsător
Te vei simți stăpân/ă pe tine și pe propria viață, iar deciziile pe care le vei lua vor fi hotărâtoare pentru viitorul tău profesional. Totul depinde de modul în care te raportezi la finanțe și de beneficiile pe care aștepți să le primești de la locul de muncă. Nu este cazul să fii modest/ă în această perioadă pentru că meriți aprecierea celorlalți și ar trebui să o lași să ajungă la tine. Este suficient să mulțumești și să mergi mai departe, arătându-le că ești conștient/ă de talentul pe care îl ai, dar că nu ți se urcă la cap laudele primite. De asemenea, vei câștiga și respectul colegilor dacă nu vei deveni brusc prea încrezător/oare. Încearcă să păstrezi un echilibru între timpul petrecut la birou și cei petrecut în sânul familiei.

Pești
Bat clopotele de nuntă pentru tine, iar luna mai ar putea fi momentul perfect pentru a-ți rosti jurămintele în fața persoanei iubite. Nu refuza oportunitatea care ți se oferă și arată-i omului pe care îl iubești cât de important este pentru tine. Armonia te va însoți la fiecare pas, iar fericirea din plan amoros se va reflecta și în planul profesional, unde vei avea parte de multe reușite. Timpul tău prețios va fi împărțit corect între toate prioritățile pe care ți le-ai stabilit, chiar dacă îți va fi puțin greu să mulțumești pe toată lumea. Contează pe tine și nu te baza pe nimeni altcineva, pentru că doar tu poți face totul așa cum trebuie, astfel încât rezultatele să fie cele pe care le aștepți. Lasă grijile în spate și concentrează-te pe tot ce se întâmplă în prezent, bucurându-te de fiecare moment pe care ți-a fost dat să îl trăiești.

Luna mai vine cu multe schimbări în plan profesional, iar zodiile vor fi nevoite să își reconfigureze traseul. Partea bună este că nu se vor simți deloc singure și neajutorate, pentru că se vor bucura de susținerea familiei și a prietenilor dragi. Supărările se vor diminua în sânul familiei și nimeni nu se va speria de greutățile apăsătoare.

Citește și: Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Surse articol: Yearly HoroscopeAstrologykSunsigns

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!
Incepe quiz
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.