Horoscop
Înapoi la

Horoscop complet martie 2021: sub semnul Peștilor, 4 zodii trăiesc o iubire ca în povești

Horoscop complet martie 2021: sub semnul Peștilor, 4 zodii trăiesc o iubire ca în povești

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna martie marchează atât începutul primăverii, al renașterii naturii și al revenirii la viață atât fizice, cât și psihice și emoționale, dar și sezonul Peștilor. Cu planete mari în cel mai altruist semn al zodiacului, vom fi mai buni și mai generoși, dar și mai nesiguri pe noi și, în consecință, mai predispuși confuziei și neîncrederii.

Acestea sunt principalele caracteristice ale horoscopului complet din martie 2021! Află ce ți-a rezervat prima lună de primăvară pentru zodia ta din rândurile de mai jos!

Horoscop martie 2021: ce au pus la cale astrele

Horoscopul lunii martie 2021 stă sub semnul iubirii și al intuiției, zodia Pești guvernând majoritatea evenimentelor astrologice ale perioadei. Luna începe cu intrarea lui Marte în Gemeni, ce aduce energii potente, dar adesea lipsite de direcție, și continuă cu Pallas în Pești, de pe 7 martie, o zi în care înțelepciunea și al șaselea simț sunt mai puternice ca oricând.

barbat care sta in genunchi in fata unei femei cu apus de soare spectaculos si cer cu stele si planete

Luna Nouă din Pești, de pe 13, sporește sensibilitatea și îndoielile, dar intrarea lui Mercur în același semn, în mișcare directă, aduce creativitate și imaginație în comunicare.

De pe 20 martie, influența ultimului semn zodiacal scade și pătrundem în plin sezon al Berbecului odată cu Soarele și cu echinocțiul de primăvară, un moment cu o mare încărcătură energetică. Și Venus e în Berbec, umplându-ne inimile cu iubire pasională și îndrăzneață.

Luna martie se încheie cu o Lună plină în Balanță, pe 28 martie, când deciziile majore vor fi mai mult decât inspirate.

Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie în martie 2021

Berbec

Până ce Soarele ajunge în semnul tău, ai mare grijă pentru că Marte nu e favorabil activității tale. Deși Jupiter și Saturn surâd carierei și ai aceeași personalitate magnetică, vezi ce faci cu banii.

Dragoste. Trăiești o iubire plină de grijă și de blândețe, în ton cu sezonul Peștilor, dar instinctele tale agresive pot ieși la suprafață. Nu îți face planuri mari și mai ales nu încerca să le impui altora.

Sănătate. Deși nu se anunță mari probleme de sănătate, nu strică să ții nivelurile de stres sub control prin intermediul unor activități zilnice relaxante.

Bani. Perspectivele în carieră sunt pur și simplu fabuloase și vei avea parte de susținerea șefilor. Și colaborarea cu colegii e mai bună acum.

Taur

Horoscopul lunii martie îți va face pe plac cu generozitate. Ai o viață socială plină și o personalitate fermecătoare. Marte te ține sub control, protejându-te de cheltuieli imprevizibile, iar Mercur aduce charismă în carieră.

femeie blonda si frumoasa imbracata in palton alb cu tableta in mana care vorbeste la telefon, femeie de afaceri cu succes

Dragoste. Dragostea e înfloritoare mai ales în primele săptămâni ale lunii martie, deși trebuie să ai grijă ca nu cumva să lași banii să intervină între tine și cel drag. Dacă ești single, poți întâlni pe cineva nou cu condiția să ai curaj să te deschizi.

Sănătate. Starea de sănătate este pur și simplu excelentă: îți priește prima lună de primăvară. Fă mai des sport și nu ai de ce să îți faci griji.

Bani. Deși ai tot ce îți trebuie ca să faci furori în carieră, activitatea e monotonă și te poți simți frustrată. Stai însă bine cu banii și sunt încurajate cu căldură investițiile.

Gemeni

Te bucuri de susținere din partea lui Jupiter și Saturn, care favorizează orice activitate cât timp depui eforturile necesare. Vor apărea însă și câteva obstacole sau evenimente bizare care te deraiază de la traiectoria ta.

Dragoste. Te simți mai senzuală și mai pasională ca oricând și comunicarea cu iubitul e la cele mai bune cote. Grație lui Venus, ești plină de magnetism, așa că ai șanse și la o nouă iubire.

Sănătate. Veștile nu sunt la fel de bune în ceea ce privește starea de sănătate în horoscopul lunii martie. Te lași ușor afectată de tensiunea de la muncă și poți ajunge să suferi din cauza dietei dezechilibrate. Mergi la doctor chiar și pentru stările de disconfort minore. 

Bani. Soarele și Venus îți dau energia și determinarea de care ai nevoie ca să excelezi în carieră. Totuși, nu te aștepta la recompense bănești; nu stai bine cu finanțele deși ți se pare că muncești până la epuizare.

Citește și: Lecții de viață prețioase pe care le-am învățat de la mama mea Gemeni

Rac

Viața e frumoasă, e mesajul pe care ți-l transmite luna martie. Ești plină de entuziasm și strălucești mai ales în activitatea socială, așa că e cazul să ieși mai des.

Dragoste. Ai parte de armonie în viața amoroasă și te simți cu adevărat binecuvântată. Activitățile noi, desfășurate în cuplu, sunt mai mult decât încurajate. Nu e însă o perioadă favorabilă pentru fetele single sau pentru cele care își doresc un copil.

Sănătate. Stai bine cu sănătatea și singurele riscuri pot apărea în cazul în care muncești prea mult. Respectă timpul liber și nu face prea multe excese.

Bani. Îți va fi greu să îți atingi obiectivele profesionale și poți avea dificultăți și cu situația financiară. Dar partea bună e că atitudinea ta e una optimistă, așa că e loc de îmbunătățire a abilităților prin traininguri.

Leu

Marte îți aduce energie din plin și te ajută să te remarci în orice ai face. Traversezi o perioadă bună, chiar stelară în viața profesională și te poți baza pe partener din tot sufletul. Cu alte cuvinte, primăvara începe bine.

Dragoste. Te bucuri de armonie în dragoste, dar trebuie să petreci mai mult timp cu iubitul. Te simți mai senzuală după data de 21, însă relația e și mai predispusă la conflicte.

Sănătate. Ești plină de vitalitate și ai o bună dispoziție contagioasă, ceea ce va preveni orice fel de probleme de sănătate. Pune însă accent pe relaxare: drumețiile în natură sunt balsam pe suflet.

Bani. Îți place ce faci și acest lucru e mai important decât orice. Nu o să ai câștiguri fabuloase, dar ce mai contează când vii la muncă cu plăcere în fiecare zi?

Fecioară

Transformările și schimbările sunt la ordinea zilei, iar horoscopul lunii martie aduce o conjunctură favorabilă pentru a soluționa probleme vechi. Planetele te susțin, iar coeficientul de energie e ridicat.

Dragoste. Nevoia de intimitate e mai intensă acum și vei dori să îți petreci tot timpul liber alături de partener. Dorințele lui primează, iar generozitatea ta va fi răsplătită acum.

cuplu imbratisat aflat in vacanta la munte care priveste cerul, cuplu hippie si tanar

Sănătate. Singurul risc pentru luna martie este să ceri de la tine mai multe decât poți da. În rest, ai parte de echilibru, iar pericolele sunt aproape inexistente.

Bani. Prioritizează acum relațiile cu colegii și cu șeful chiar în detrimentul muncii. E important să te faci plăcută și să arăți tuturor că ești un angajat pe care lumea se poate baza.

Balanță

Se anunță schimbări esențiale în situația amoroasă în luna martie, iar majoritatea au influențe pozitive. Ai chef de viață, sufletul îți e animat de bucurie și dai dovadă de energie în orice activitate întreprinsă.

Dragoste. Vei trăi momente speciale alături de cel drag și puteți sărbători și o schimbare a statutului relației. Dacă ești single, poți pune capăt solitudinii, dar caută parteneri din medii diferite și chiar cu interese opuse: te atrage tot ceea ce e altfel.

Sănătate. Planetele îți protejează starea de sănătate și îți mențin armonia sufletească. Meditația te va ajuta extrem de mult în această perioadă.

Bani. Nu se anunță oportunități de evoluție profesională în martie 2021, dar oricum ești puțin interesată de aceste aspecte. Situația financiară e aceeaşi ca în ultima perioadă, puțin mai dificilă pentru profesiile creative.

Scorpion

Horoscopul lunii martie aduce schimbări semnificative în dragoste și în viața de familie pe care va trebui să le accepți. Apar și câteva obstacole scoase în cale de Mercur, pe care nu ai voie să le ocolești, e musai să le înfrunți.

Dragoste. Nimeni, absolut nimeni nu poate rezista magnetismului tău. Atragi oamenii cu o forță căreia nu i se pot opune, dar sexualitatea ta poate stârni gelozia partenerului. Pe de altă parte, dacă ești single, vor roi admiratorii în jurul tău.

femeie sexi si frumoasa imbracata intr-o bluza alba cu decolteu si cu cercei lungi

Sănătate. Nu se anunță nimic alarmant la orizont în ceea ce privește starea de sănătate. Martie 2021 e o perioadă de vitalitate în care te bucuri de putere trupească și de armonie emoțională.

Bani. Te remarci ușor și te înțelegi de minune cu asociații și cu șefii, așa că orice proiect nou va fi completat rapid și cu eficiență. Vei fi răsplătită mai degrabă cu privilegii decât cu bani pentru reușitele tale. Poți întâmpina câteva dificultăți dacă lucrezi în vânzări.

Săgetător

Ai șansa acum de a te concentra pe dezvoltarea unor abilități care să te ajute mult în viață. Ești concentrată mai ales pe viața sentimentală și de familie, iar Uranus îți pune bețe în roate în profesie. Încearcă să îți menții buna dispoziție în ciuda provocărilor.

Dragoste. Ești plină de iubire și te dăruiești fără restricții, afișându-ți vulnerabilitățile fără nici cea mai mică urmă de sfială sau de precauție. Unii membri ai familiei se pot opune însă iubirii tale.

Sănătate. Nu se anunță o perioadă prea plăcută pentru sănătatea ta mentală; stresul și anxietatea își spun cuvântul și cu cât muncești mai mult, cu atât va fi mai rău. Ai nevoie de o vacanță.

Bani. Oricât ai munci, parcă nu e niciodată de ajuns, sau cel puțin așa simți tu. Mai rău, ambientul la muncă e stresant și te afectează și mai tare. Măcar stai bine cu banii, așa că te poți delecta cu câteva achiziții necesare. Donațiile vor face bine psihicului și sufletului tău.

Citește și: Cele mai importante previziuni astrologice 2021 pentru toate zodiile

Capricorn

Cu greu poți spune că îți merge bine în luna martie 2021, dar totuși tu primești cu plăcere tot ce ți se întâmplă, ceea ce contează cel mai mult. Ai o uriașă capacitate de adaptare și te bucuri ca un copil de viața de familie.

Dragoste. Ai parte de armonie și de pace în viața amoroasă și te conectezi cu cel iubit la cele mai profunde niveluri. Horoscopul lunii martie 2021 surâde și fetelor single care își pot găsi marea iubire la muncă sau la evenimente locale.

Sănătate. Unele afecțiuni pe care credeai că le ții sub control te lovesc cu puterea unui taifun. E absolut necesar să ai o disciplină de fier și să te îngrijești de sănătatea ta ca de cea mai prețioasă comoară.

Bani. Din păcate, nici veștile profesionale nu sunt prea bune. Suferi din cauza atitudinii colegilor și ești foarte stresată, dar o schimbare de atitudine te va ajuta mult. Evită să călătorești în interes de serviciu deoarece există riscul de accidente.

Vărsător

Cu cât ai mai mulți prieteni lângă tine, cu atât te vei simți mai fericită în martie 2021. Accentul este pus mai ales pe activitatea socială, dar și pe relațiile amoroase. Veștile nu sunt la fel de bune în celelalte aspecte ale vieții tale.

Dragoste. Venus, Marte și Mercur se coordonează de minune ca să îți găsești iubirea în această perioadă. Dacă ești deja într-o relație, dorești și te simți dorită, ceea ce poate constitui un prilej favorabil pentru a face un bebe.

Sănătate. Deși apar câteva probleme de sănătate, sunt reduse și ușor de ținut sub control cu ajutorul medicației prescrise de un specialist. Nu te trata însă „după ureche” și ai grijă la abuzul de antibiotice.

Bani. Nu te aștepta la oportunități în această lună: îți va fi greu să te achiți și de sarcinile zilnice și poți rata un deadline sau două. Colaborarea și distracția la muncă vor fi însă garantate. Evită investițiile pentru că se pot dovedi dezastruoase.

Pești

Cu cât ai o abordare mai practică în horoscopul lunii martie 2021, cu atât mai bine. Se anunță întârzieri și amânări ale proiectelor și conflicte în viața personală. Dă dovadă de calm și acceptă cu grație tot ce ți se întâmplă, bine sau rău.

Dragoste. Viața amoroasă e caldă și stabilă, deși pot interveni câteva fluctuații în pasiunea ta. După data de 20, dragostea scânteiază ca un soare. Fetele single vor găsi iubirea unde se vor aștepta mai puțin.

Sănătate. Nu stai bine cu sănătatea, stai minunat! Nu numai că nu ai parte de probleme, ci radiezi viață și vitalitate prin toți porii. Relaxează-te și continuă călătoria de descoperire a sinelui.

Bani. La muncă, situația nu e deloc roz. Orice așteptări ai avea, pregătește-te pentru dezamăgire. Ți se pare că nimeni nu vrea să te ajute, nici șefii, nici colaboratorii, și trebuie doar să aștepți să treacă pasa cea rea. Ai însă resurse financiare care să te aline în perioadele de dezamăgire.

Horoscopul lunii martie 2021 aduce iubire dezinteresată, dar și deziluzii și îndoieli. Sub semnul Peștilor, frânge inimi și le „oblojește” apoi cu compasiunea și empatia specifică acestei zodii.

Surse: Astrology, CafeAstrology, SunSigns

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Test de iubire: cat va dura iubirea ta?
Incepe quiz
Test de iubire: cat va dura iubirea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.