Horoscop
Înapoi la

Cele mai importante previziuni astrologice 2021 pentru toate zodiile

Cele mai importante previziuni astrologice 2021 pentru toate zodiile

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu credem să fie prea mulți ani pentru care să ne fi rugat să fie buni sau în care să ne fi pus atât de multe speranțe precum în 2021. După o mică catastrofă, așa cum a fost 2020, anul actual are o misiune măreață, aceea de a ne readuce lumina în suflete, și sperăm să nu se prăbușească sub povara așteptărilor, așa cum par să indice și previziunile astrologice pentru 2021.

Îți spunem mai jos care sunt coordonatele generale pentru acest an, dar și ce te așteaptă în funcție de zodie! Descoperă previziunile astrologice 2021 în România și vezi ce îți pregătește anul, dar și ce poți face tu pentru a depăși situațiile dificile și obstacolele presărate în cale!

Previziuni astrologice 2021

Începem cu vești bune: astrologii au căzut de acord că, în cele mai multe privințe, anul 2021 va fi unul mai bun decât cel ce tocmai s-a încheiat. Deși vor exista și momente de cumpănă, firește, acestea vor fi puține, iar noi le vom depăși cu speranță și încredere în noi.

anul 2021 pe un bol de sticla tinut in palma de o fata

În mare, așa cum am spus, avem vești bune. Previziunile astrologice anunță 4 eclipse majore pentru acest an, care se vor desfășura în ordinea următoare:

  • Eclipsă de Lună în Săgetător pe 26 mai;
  • Eclipsă de Soare în Gemeni pe 10 iunie;
  • Eclipsă de Lună în Taur pe 19 noiembrie;
  • Eclipsă de Soare în Săgetător pe 4 decembrie.

Ce ne mai așteaptă? Nu am fi putut să nu discutăm despre Mercur retrograd, ce va avea loc în trei secvențe în acest an, provocându-ne să ne schimbăm perspectivele și ideologiile. Astfel, în perioada 30 ianuarie – 21 februarie Mercur e retrograd în Vărsător, urmând ca mișcarea sa „înapoi” să se desfășoare apoi în Gemeni (29 mai – 22 iunie) și Balanță (27 septembrie – 23 octombrie).

Citește și Mercur retrograd 2021: când așteptăm perioade grele pentru semnele astrale

De partea cealaltă, Venus și Marte se vor alinia în Leu, pe 13 iulie, atunci când vei putea obține ce dorești mai mult în viață. E un moment magic pe care trebuie neapărat să ți-l treci în calendar.

Ce spun celelalte planete? Saturn se află tot anul în Vărsător, iar Jupiter își împarte timpul între Pești și Vărsător, oferindu-ne șansa de a ne deschide inima și de a ne urma instinctele umanitare. Se anunță vremuri bune pentru lume și pentru planetă.

De partea cealaltă, Uranus se află în Taur, iar un moment de cotitură este reprezentat de conexiunea cu Saturn de pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie: sunt ipostaze în care vom distruge ce e vechi, fundații pe care le consideram de neclintit, și vom construi pentru viitor.

Ce ne mai spune anul 2021 și previziunile sale astrologice? Că vom avea parte de o perioadă fructuoasă a lui Venus retrograd în Capricorn, de pe 19 decembrie, când ne vom concentra pe imaginea noastră așa cum e percepută de ceilalți, decizând să nu mai permitem să fim luate de bune de către oricine. Cresc încrederea în sine și determinarea.

Vor exista însă și vești mai puțin bune pentru 2021. Mai ales perioada mai-iunie, marcată de Mercur retrograd în Gemeni și de două eclipse, ne va sorti tristeții și chiar depresiilor, dacă nu știm să ne liniștim cugetele.

Vezi mai jos și care sunt cele mai norocoase semne zodiacale din 2021!

Previziuni astrologice 2021 Urania

Ce spune cel mai cunoscut specialist în astrologie? Previziunile astrale pentru 2021 la Urania vorbesc mai ales despre influența Bivolului de Metal, care îi va favoriza pe cei harnici și perseverenți. După cum spune și horoscopul chinezesc pentru 2021, anul actual va fi unul al muncii, al viselor clădite cărămidă cu cărămidă și al determinării.

Citește și ce aduce Horoscopul chinezesc 2021 - Anul Bivolului de Metal: zodiile vor trece prin schimbări radicale

Nu sunt deloc încurajate promisiunile false, dar nici lipsa de onestitate și aroganța. Dacă nu intenționezi să urmezi calea cea dreaptă, nu te aștepta să te înțelegi bine cu 2021, care va avea grijă să îți zgândărească toate planurile.

Urania este de părere că sunt de asemenea avantajate proiectele pe termen lung, de orice natură, dar și munca fizică și toate activitățile ce au în vedere binele tuturor, fapt nuanțat și mai sus, prin prezența lui Jupiter în Pești și Vărsător.

Ce mai e de spus? Evită să cazi pradă sentimentalismului excesiv, dar nu ezita să îți mărești familia. Previziunile astrologice 2021 sunt favorabile nașterii copiilor. De partea cealaltă, nu te aștepta la acumulare de bogății sau de abundență financiară, dar nici la un mers strălucit al carierei, deoarece 2021 va pune accent mai ales pe muncă și pe realizări mici, dar stabile și pline de satisfacții.

an 2021 zodiacul chinezesc bivol de metal

Mai jos ți-am pregătit o retrospectivă a previziunilor astrologice pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Previziuni astrologice 2021 Berbec

Ce spun previziunile astrologice pentru 2021 în cazul Berbecului? Iată! Se anunță și bune, și rele. Este posibil să nu te mai simți în siguranță și să îți redefinești relațiile, mai ales pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie, când ai parte de dezamăgiri de la prietenii apropiați. Eclipsele aduc și ele despărțiri dureroase, dar nu e totul pierdut: pe 26 martie e un moment magic pentru a întâlni pe cineva ce va deveni extrem de important. Ai parte de evoluții profesionale pozitive în preajma lui Venus retrograd și vei sta bine cu banii, dar și cu spiritualitatea.

Previziuni astrologice 2021 Taur

Se anunță un al schimbării, pentru care poate nu ești încă pregătită, dar de care ai atâta nevoie. Mai ales momentele în care Saturn e în pătrat cu Uranus vor marca evoluții profesionale care te duc pe cele mai înalte culmi. Și veștile în dragoste sunt mai mult decât bune, atât pentru cele care se află într-o relație, dar și pentru fetele single: cea mai strălucitoare stea în iubire te va inunda cu grație divină pe 13 iulie. În rest, eclipsele din a doua jumătate a anului îți vor aduce energie bună, pe care o vei duce cu tine și în 2022. Se anunță de asemenea un proiect promițător din toamnă, dar și câteva probleme de sănătate.

Previziuni astrologice 2021 Gemeni

Adio vechi, bine ai venit, nou, este lecția pe care vrea să o înveți 2021. Te vei afla în lumina reflectoarelor, deși atenția pe care o primești nu e întotdeauna benefică și rareori dorită. Te mai ajută în acest sens Jupiter în Pești, ce îți va oferi încredere în tine și determinare. Anul începe cu momente dificile pe plan profesional, când ai nevoie de răbdare, și te va bombarda și cu câteva probleme de sănătate cauzate de lipsa de atenție pe care o oferi corpului tău. Retrogradul lui Mercur în semnul tău îți aduce nesiguranță și tristețe în mai-iunie, iar eclipsele te inundă cu emoții negative și suferință, obligându-te să renunți la relațiile care nu îți mai priesc.

Previziuni astrologice 2021 Rac

Nu mai lași pe nimeni și nimic în calea succesului tău și capeți încredere în propria persoană, învățând să te redescoperi în 2021. Vibrația ta e înaltă la începutul primăverii, când sunt șanse de promovare, dar și pe 13 iulie, când poți primi o mărire de salariu grație conexiunii dintre Venus și Marte în sectorul tău financiar. Jupiter în Pești e minunat pentru zodia ta, oferindu-ți perspective extraordinare, și singura ta grijă va fi să nu muncești prea mult, ajungând astfel la epuizare. Eclipsele te învață și ele despre necesitatea echilibrului, iar sănătatea capătă un rol principal.

ilustratie cu fata care se relaxeaza uitand de calendar, munca, mailuri si ceas

Previziuni astrologice 2021 Leu

2021 va fi anul tău: se anunță o călătorie aventuroasă și plină de neprevăzut. Cele mai frumoase evoluții au loc pe plan amoros: Mercur începe anul în sectorul tău de relații, intensificând sentimentele de iubire, așa că te vei simți îndrăgostită până peste cap. Fiind vorba și de un retrograd, însă, ferește-te de foștii iubiți care te pot atrage în triunghiuri amoroase nefericite. În primăvară, ai șansa de a-ți mări familia. Veștile sunt extraordinare pe plan profesional, unde te poți aștepta la schimbări benefice în zilele cu influență puternică a lui Saturn și Uranus (17 februarie, 14 iunie, 24 decembrie), iar o mărire de salariu e posibilă pe 13 iulie. În timpul eclipsei din 19 noiembrie ți se va prezenta o oportunitate unică pe care e musai să o accepți.

Previziuni astrologice 2021 Fecioară

Previziunile astrologice 2021 anunță un încărcat pentru zodia ta. Mai ales perioadele de eclipse te vor provoca din punct de vedere financiar și vei munci pe brânci. Iar recompensele sunt pe măsură: promovări, creșteri salariale și oportunități cât cuprinde, ce pot aduce însă și câteva momente de cumpănă. Ai grijă neapărat la echilibrul dintre viața profesională și cea personală fiindcă nu vei reuși nimic dacă ești stresată mai tot timpul. Dar dragostea compensează tot: Jupiter în Pești îți aduce acea iubire de poveste, cu un final de an pe care și basmele ar fi geloase.

Previziuni astrologice 2021 Balanță

Se anunță un an pașnic și liniștit, în care ești apreciată de persoanele din viața ta, mai ales grație propriilor tale eforturi. Pui nevoile tuturor în fața celor ale tale pe 26 martie, și ești practic puntea de legătură din grup sau din gașcă; din fericire, ceilalți sunt conștienți de valoarea ta și vei primi multe declarații frumoase. Relația cu partenerul, rudele și prietenii e mai armonioasă ca niciodată. Exprimă-ți iubirea pe tot parcursul lunii iulie, când astrele favorizează dragostea, dar ai grijă în perioada de retrograd a lui Mercur în semnul tău, când vezi numai defectele celor din jur. Stai bine și cu banii, mai ales în prima parte a anului, când e recomandat să îți faci și rezerve pentru restul lui 2021.

Previziuni astrologice 2021 Scorpion

Te vei scufunda în interior și te vei lupta mult cu tine și cu restul lumii, dar totul e spre bine, insistă astrele. Ești cuprinsă de emoții intense mai ales în timpul eclipsei din 19 noiembrie, când poți ajunge prizoniera unei relații din trecut. Jupiter în Pești îmbunătățește viața amoroasă și te determină să îți asumi câteva riscuri. Pe plan profesional, muncești mult, aproape de burnout, iar pe 13 iulie poți forma o alianță neașteptată care îți va aduce multe evoluții. Fii atentă la starea de sănătate mai ales în primăvară și dă șansa unei mari iubiri de vară.

Previziuni astrologice 2021 Săgetător

Ai parte de un an complex, cu bune și cu rele, ce te va lăsa adesea fără suflare. Previziunile astrologice pentru 2021 anunță relații frumoase, cu condiția să îți afișezi vulnerabilitățile și să nu te mai temi de angajamente, mai ales în perioada eclipselor, dar și cât timp Jupiter stă în Pești. Vei fi marcată și de nesiguranță, dar conexiunile tale sunt atât de profunde, încât par să fie o parte a planului divin, ceea ce va determina să te deschizi.  Apelează la yoga sau la meditație ca să ușurezi trecerile de la agitație la calm. Fii atentă la sănătatea psihică mai ales în vară și fă investiții în casă și mașină.

fata frumoasa si satena imbracata intr-o camasa alba sufla in papadie

Citește și Motive de necontestat pentru care femeia în Săgetător este absolut extraordinară!

Previziuni astrologice 2021 Capricorn

Începem cu cea mai bună veste posibilă: după rollercoaster-ul de emoții care a fost anul 2020, 2021 va fi mult mai liniștit și mai bun, aducându-ți o rutină după care tânjeai de multă vreme. Concentrează-te să îți faci economii și pune pe prim plan sănătatea, restul vor veni de la sine. Sentimente vechi ies la suprafață prin influența lui Saturn și Uranus pe 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie. Dacă ai greșit cuiva, mai ales prietenilor, asumă-ți și cere iertare, pentru că astfel îți vei cimenta încrederea în tine și îți vei elibera sufletul și conștiința. Acordă timp prețios relației cu copiii, ai tăi sau ai altora.

Previziuni astrologice 2021 Vărsător

Se pare că te numeri printre nativii norocoși din 2021 cu condiția să înveți să te relaxezi și să nu te mai critici cu atâta aciditate. Influența lui Saturn și Jupiter, ambii în semnul tău, va fi echilibrată, dar pesimismul primului și optimismul celui de-al doilea pot conduce mai degrabă la perioade de confuzie. Ești scoasă în afara zonei tale de confort și Universul te inundă cu energii intense mai ales în timpul eclipsei de pe 19 noiembrie. Din fericire, perioada de eclipse din martie și decembrie e mult mai permisivă și îți aduce relaxare și distracție în compania prietenilor. Sunt și șanse mari să îți întemeiezi o familie, indiferent dacă la începutul anului te afli sau nu într-o relație.

Previziuni astrologice 2021 Pești

Acasă este acolo unde se află inima ta: iată lecția pe care, oricât de clișeistic ar suna, vrea să ți-o predea cu generozitate 2021. Este un an al redescoperirii sinelui și misiunii tale, al vindecării traumelor sufletești și al creșterii spirituale. Eclipsele din mai și decembrie te îndeamnă să acorzi mai multă importanță vieții de familie, iar Jupiter în semnul tău îți promite succes și fericire în orice relație ai stabili. Toate aceste energii pozitive te ajută să treci cu bine peste perioadele tulburi din primăvară. Adevărul este că astrele te favorizează în 2021 și aduc oportunități frumoase și în carieră, dar nu vor să te concentrezi decât sporadic pe viața profesională.

Previziunile astrologice 2021 promit un an mai bun și mai liniștit, în care ne vom linge rănile și vom învăța că munca e întotdeauna însoțită de răsplată. Ia în calcul sfaturile pentru fiecare zodie și nu uita că ceea ce construiești acum cu râvnă și determinare, cu onestitate și intenții bune îți va aduce recompense extraordinare și în anii viitori!

Surse articol: Alba24.ro, Cafe Astrology, OprahMag.com, horoscopurania.ro

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.