Horoscop
Înapoi la

Horoscop dragoste luna mai 2022: zodiile ridică ziduri uriașe în jurul lor, încercând să fugă de fiorul iubirii

Horoscop dragoste luna mai 2022: zodiile ridică ziduri uriașe în jurul lor, încercând să fugă de fiorul iubirii

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna mai aduce multe situații complicate și unii nativi își vor găsi refugiul în singurătate. Multe relații se pot destrăma dacă partenerii nu depun eforturi pentru a restabili echilibrul și pentru a dărâma zidurile înalte care s-au ridicat între ei. Orice supărare poate trece cu o îmbrățișare caldă, dar depinde de fiecare în parte cum își gestionează propria poveste de iubire.

Toate zodiile se vor axa mai mult pe relațiile personale, pe armonia căminului și pe înțelegerea dintre membrii familiei. Doar persoanele sincere vor simți că trăiesc în liniște și vor fi ferite de greutăți, fiindcă Universul are grijă și de această dată să pedepsească lipsa de onestitate. Cuplurile puternice vor rămâne împreună până la sfârșitul lunii, în timp ce restul vor învăța să trăiască din nou în libertate.

Parteneri care stau în pat și sunt despărțiti de un zid. Ilustrație a unei rupturi în cuplu.

Iată horoscopul dragostei pentru luna mai:

Berbec
Relația ta amoroasă va suporta o grămadă de probleme în această lună, având în vedere că ai neglijat aspecte importante în legătura dintre tine și partener/ă. Pot apărea neînțelegeri și vei fi tentat/ă să te gândești la despărțire, dar astrele te îndeamnă să nu te grăbești. Curcubeul poate apărea în viața ta când te aștepți mai puțin, iar conflictul se va rezolva de la sine dacă te axezi pe comunicare. O pauză de la convorbirile cu sufletul pereche ar putea adânci și mai tare golul dintre voi, așa că nu trebuie să renunți nicio secundă. Luptă pentru dragoste!

Citește și: 10 motive pentru care prezența unui Berbec în viața ta va fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat

Taur
Parcursul tău amoros este pe cale să ia o întorsătură neașteptată și trebuie să eviți scenele de gelozie care pot duce la despărțiri dureroase. Totuși, dacă ruptura este inevitabilă, un nou început se poate naște în orice secundă, iar luna mai ți-l promite. O schimbare se va produce în planul relațiilor tale, fie că rămâi sau nu cu partenerul/a din prezent. O să ai câteva rețineri și te vei teme să nu trăiești totul prea intens, dar reprimarea sentimentelor te-ar putea afecta mai tare. Gândește-te dacă vrei să suferi sau dacă alegi să te bucuri de viață, în ciuda micilor probleme care apar.

Gemeni
Această perioadă va fi destul de dificilă pentru tine, fiindcă nu vei ști să îți sincronizezi planurile personale cu planurile profesionale. Va fi nevoie să renunți la un proiect doar ca să pleci departe de sufletul tău pereche. S-ar putea să nu fie cea mai bună decizie, dar nu este nimic în neregulă dacă faci doar ceea ce simți. Relația voastră ar putea deveni mai sudată dacă recurgi la acest gest de iubire, chiar dacă vei avea de pierdut în sfera veniturilor. Tu decizi ce contează mai mult pentru tine și nu ar trebui să lași pe nimeni să te judece pentru alegerile făcute.

Rac
Visele tale pot deveni realitate până la sfârșitul lunii, dar trebuie să te asiguri că ai scăpat de temeri, îndoieli și griji. Zidurile pe care le-ai ridicat în jurul tău vor fi greu de trecut sau de distrus, așa că trebuie să îți încurajezi și tu partenerul/a să le treacă. Poți găsi o grămadă de scuze pentru a fugi de iubire, dar nu există motiv care să te facă să nu îți dorești să fii iubit/ă. Dă-ți voie să explorezi această lume și nu te mai reține de la a primi sentimentele după care tânjești de foarte mult timp. Doar tu ești responsabil/ă pentru ceea ce simți și nu vei fi niciodată mai bine dacă nu încerci să mergi mai departe.

Leu
Nu te mai gândi că ești vulnerabil/ă dacă iubești și nu mai insista atât să fii văzut/ă bine în ochii altora. Contează să te simți bine în pielea ta și să îți poți exterioriza trăirile, așa că dă-ți voie să te apropii de persoana pe care o placi. Nu lăsa această atitudine greșită să te facă să ratezi întâlnirea cu iubirea vieții tale și ai grijă cum te raportezi la prieteni. S-ar putea să îi pierzi și pe ei dacă le ascunzi adevăratele tale sentimente. Onestitatea îți va aduce foarte multă fericire, iar luna mai ar putea fi trecerea spre o nouă versiune a ta.

Fecioară
Este normal să simți că te-ai plictisit de iubire dacă încerci permanent să nu ieși din tiparele în care te-ai încadrat toată viața. Ar fi bine să îi propui iubitului/ei să faceți lucruri noi, mărturisindu-i că te simți prins/ă ca într-o închisoare în relația voastră. Dacă te iubește, va înțelege că ai nevoie de o schimbare și te va lăsa să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat. Această reconfigurare a traseului amoros v-ar putea aduce mai aproape de atingerea idealurilor comune și o să deveniți mult mai puternici împreună.

Balanță
În mai trebuie să iei o pauză de la modul nebunesc în care ai trăit. O să te întorci la echilibrul care te-a consacrat și vei analiza mai bine deciziile pe care le ai de luat. Vei găsi dragostea vieții tale dacă privești în jur cu detașare și dacă nu încerci să te agăți de oamenii care te resping. În mulțimea agitată vei remarca persoana făcută special pentru tine, dar trebuie să ai curaj să o inviți în oraș. Dacă îi arăți că ești hotărât/ă și că vrei să construiești ceva frumos, nimic nu vă poate împiedica să vă scrieți povestea de iubire.

Scorpion
Această lună va fi intensă și te vor surprinde plăcut evenimentele frumoase la care vei participa. Vei primi iubire, vei dărui iubire și vei primi de la Univers claritate și înțelegere, dar și recompense și revelații. Vei face și câteva schimbări pentru a te putea adapta la noua ta viață, în care va intra o persoană puțin diferită. Veți reuși să conviețuiți ca un întreg și vă veți completa perfect, fără să se simtă că ați crescut în medii care nu se aseamănă. O să fii fericit/ă dacă renunți la îndoieli și dacă îi permiți inimii tale să se simtă liberă și să iubească pe cine vrea.

Săgetător
Poți considera că mai este luna schimbării pentru tine, având în vedere că revii cu picioarele pe pământ. Visarea nu își mai are locul în viața ta și te vei concentra mai mult pe familie. Uiți că nu e totul așa cum ți-ai dorit și te implici în viața persoanelor care te-au crescut cu iubire și bucurie. S-ar putea să le prezinți sufletul tău pereche, dar doar dacă vei reuși să îl găsești. Astrele au avut grijă să îl trimită în viața ta acum mult timp, dar încă nu ți-ai făcut timp să observi în jur. Poate de această dată va fi diferit și vei găsi iubirea, care te-ar putea face din nou să visezi la sfârșitul lunii.

Capricorn
Poți avea parte de momente unice, dar asta înseamnă că nu trebuie să îți închizi inima sau să îți ascunzi sentimentele. Cele mai profunde dorințe vor deveni parte din realitate dacă ai încredere în puterea destinului și în îngerul păzitor care ți-a fost trimis pe pământ. Nu întâmplător, el este și dragostea vieții tale și vei fi mai fericit/ă ca niciodată dacă lași sufletele voastre să se îmbine. Magia se va rupe dacă te opui în vreun fel și dacă împiedici formarea acestei legături care a fost scrisă în stele cu mult înainte să te naști.

Citește și: Bărbatul Capricorn în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Vărsător
La sfârșitul acestei perioade complicate, ai șansa să îți realizezi un vis și vei spune cu încredere că totul a meritat. Este nevoie să muncești pentru a te vedea la final în brațele persoanei iubite. Va apărea în calea ta într-un moment neașteptat și îți va mărturisi dragostea, iar tu trebuie să lupți pentru a transforma totul într-o poveste cu final fericit. Nu trebuie să te sperii, ci doar să privești direct în sufletul celui/ei pe care astrele ți l-au ursit să îți fie ales. Bucuria pe care o vei trăi în ultima parte din lună va fi prea mare ca să o poți descrie în cuvinte, așa că profită de tot ce ți se întâmplă.

Pești
Luna a cincea îți va aduce claritate și putere, oferindu-ți șansa să te ferești de confuzii și de neplăceri. Vei găsi în fiecare zi momentele potrivite pentru a spune persoanelor dragi cât de mult le iubești și pentru a te asigura că totul merge bine între partener/ă și familia ta. Când ai decis să îl/o prezinți părinților, ți-ai asumat că s-ar putea să existe și probleme, dar ai știut cum să gestionezi relațiile. Din fericire pentru tine, comunicarea dintre voi toți se va afla pe un trend ascendent și totul va fi așa cum ai sperat. A venit timpul să cobori din lumea viselor și să te bucuri de realitate!

Luna mai a anului 2022 este despre dragoste și despre înțelegere. Chiar și posibilele despărțiri vor fi amiabile, iar partenerii care își spun adio vor rămâne prieteni. Din calea iubirii nu poate fugi nimeni, așa că totul se va întâmpla cum vor astrele, iar  Cupidon le va ajuta să aducă oamenii împreună.

Citește și: Horoscop complet luna mai 2022: supărările se vor diminua în sânul familiei, acolo unde orice vis devine posibil

Surse articol: LovehoroscopeYearly-horoscopeAstrologyk

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.