Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 1 septembrie 2023: deși poartă pe umeri crucea umanității, Taurul pricepe că „cei ce dau sunt cei ce au”

Horoscop mâine, 1 septembrie 2023: deși poartă pe umeri crucea umanității, Taurul pricepe că „cei ce dau sunt cei ce au”

Redactor Andreea Baluteanu

Începem cu vibrații bune prima lună de toamnă (și tare ne dorim să o continuăm tot așa!). Horoscopul zilei de mâine, 1 septembrie, e martor al intrării Lunii în Berbec, punând la dispoziția zodiilor un cumul incitant de energie.

Semnelor le este recomandat să se concentreze pe acele aspecte ale vieții pe care le-au neglijat sau la care mai au de lucrat.

Tarotscopul lunii septembrie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Află care este „verdictul” pentru tine, în funcție de zodie, din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 1 septembrie, Berbec

Ia în sfârșit acea decizie pe care te tot codeai să o iei. Energia Lunii în semnul propriu este entuziasmantă, iar conexiunea cu Marte în Balanță o face să fie și mai incitantă. În plus, acest context astrologic susține „din toată inima” caracterul tău asertiv. Ai consultat deja aproape toți cunoscuții în legătură cu ce trebuie făcut, mai rămâne să te bazezi și pe tine.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Taur

Te lovește „un potop” de empatie și compasiune împotriva căruia nici nu ar trebui să lupți. Descoperă partea pozitivă a faptului că acum ești înclinat/ă să duci pe umeri crucea suferințelor umanității și implică-te în cauze de voluntariat sau într-o misiune caritabilă. Amintește-ți că „cei ce dau au” și că supraviețuim cu ceea ce avem, dar viețuim cu ceea ce dăm, cum spunea Churchill.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Gemeni

Frumos contextul astrologic al primei zile de toamnă, în care reușești să te concentrezi numai pe ceilalți. Partea bună e că acum oamenii din jur chiar contează pentru tine, partea fantastică e că te apropii inclusiv de cei pe care îi țineai la distanță. Nu ai nicio agendă de îndeplinit, ci îți pasă până în străfundul sufletului de ei.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Rac

Nu ai cum să fii „mama” tuturor, deși ajungi adesea în această poziție protectoare chiar și pentru proaspetele tale cunoștințe. Ca să îți păstrezi pacea, mâine refuză câteva dintre cererile de ajutor ca să te axezi pe propria odihnă. Oamenii din jur vor înțelege, fiindcă îți vor binele, iar dacă nu o fac, amintește-ți că nu ești responsabil/ă pentru emoțiile lor.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Leu

Horoscopul de mâine te împinge de la spate cu viteză de navă spațială! Întreabă-te: cum mi-aș putea extinde orizonturile acum? Poate că îți vine poftă să călătorești sau să studiezi ceva nou. Profitabile pot fi și investițiile în afaceri, dacă te ține buzunarul, dar ai grijă să fie inițiative care să susțină comunitatea, sustenabile, căci acesta e accentul acum, pe profit, dar pe unul moral.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Fecioară

Ai deja câteva rezultate la activ de când Soarele a intrat în semnul tău: bravo ție! Ce îți mai lipsește e un pic de relaxare. Învață mâine să te concentrezi în liniște pe obiectivele tale: poți lucra fără să asculți muzică la căști – eventual doar un playlist pentru productivitate – și chiar nu e musai să bifezi toate invitațiile din cercul tău social sau să porți o discuție cu fiecare om care îți adresează cuvântul.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Balanță

Dacă odată cu intrarea lui Marte în zodia ta te-ai simțit mai independent/ă, acum e cazul să scoți iar la înaintare capacitatea de colaborare, de altfel caracteristică pentru zodia ta. Însă nu căuta orice partener: va fi necesar să te completeze și asocierea nu va funcționa decât dacă ai cu adevărat nevoie de ajutorul său. Nu face „perechi” doar de „dragul astrelor”.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Scorpion

Procedează ca un manager când te achiți de sarcinile tale, adică sistematizând și prioritizând simțul organizațional. Împarte fiecare sarcină în pași mai mici, astfel încât să nu te simți copleșit/ă, chiar speriat/ă, dinainte de a fi început munca. E vital să lupți contra stresului de la primele semne de apariție, dar prin metode inteligente, cum sunt exercițiile de respirație sau sportul.

fata care respira profund pe un decor albastru cu frunze

Horoscop mâine, 1 septembrie, Săgetător

Îndrăznește să fii tu, cel/cea autentic/ă, fără să îți mai ceri scuze pentru intensitatea personalității tale. Ești o zodie de foc și Luna în Berbec ți se potrivește cum nu se poate mai bine. E un context bun ca să îți dai cu părerea când e un subiect controversat, chiar dacă opinia ta nu corespunde celei populare, sau să îți prezinți cunoștințele sau talentele. Nu glumim când spunem că poți deveni faimos/asă!

Horoscop mâine, 1 septembrie, Capricorn

E musai să dai prioritate legăturilor cu ceilalți mâine, dar nu pentru a te plânge de eternele tale probleme de la muncă. Nu! Arată-ți mai degrabă interesul față de ceea ce se întâmplă în viețile lor. Nu e numai altruism la mijloc. Prilejuind conexiuni intime, serioase, vei vedea și cum calmezi stresul din viața ta și îți crești nivelul de siguranță emoțională.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Vărsător

Să faci haz de necaz e una, să faci haz de tine e o atitudine situată chiar pe o treaptă superioară. Mai ales dacă „ai dat cu stângul în dreptul” într-o relație, acum este momentul să repari stricăciunile provocate trimițând un meme autoironic sau făcând o glumă. Nu minimiza însă seriozitatea greșelii și cere-ți scuze într-o conversație profundă.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Pești

Oi fi tu perfecționist/ă, dar multitudinea de sarcini pe care singur/ă ți le-ai adunat e „imposibilă”. Scoate de pe listă tot ce nu e urgent, dar și treburile care miros mai degrabă a „sacrificiu în favoarea celorlalți” decât a responsabilitate sau a obligație. Nu uita nici să minimizezi distragerile de atenție și vei vedea cât de bine te vei descurca.

Horoscopul zilei de mâine, 1 septembrie, aduce energie bună și productivă zodiilor.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrologyanswers.com, Astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce nota dau barbatii sarutului tau?
Incepe quiz
Ce nota dau barbatii sarutului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.