Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii septembrie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Tarotscopul lunii septembrie 2023. Ce spun cărțile de Tarot despre tine luna aceasta

Ramona Jurubita

Această lună promite povești de iubire fantastice, mai ales după ce Venus va ieși din retrogradare și le va elibera pe zodii din strânsoarea energiilor sale. Ești gata pentru multe alte surprize?

Din păcate, bucuria acestei schimbări astrale poate fi umbrită de vibrațiile întunecate ale planetelor ce vor continua să meargă în sens invers: Uranus, Neptun, Pluto, Saturn și Jupiter.

Totuși, Luna Nouă în Fecioară de pe 14 septembrie aduce momente speciale, în timp ce Luna Plină în Berbec de pe 29 septembrie va transforma radical viețile nativilor din zodiac. Nu este deloc simplu să ții pasul cu schimbările cosmice, dar provocarea este mai frumoasă când știi câteva secrete despre viitor. Ca de fiecare dată, cărțile de Tarot îți dezvăluie mici frânturi despre perioada următoare, ajutându-te să pui la cale o strategie prin intermediul căreia să te acomodezi în fața neprevăzutului.

Ce provocări te așteaptă în luna septembrie a anului 2023? Află totul din cărțile de Tarot

Să descoperim împreună cărțile care definesc luna fiecărei zodii în parte și ce semnifică ele!

Berbec - Carul și Regina de Cupe
Carul indică dorința ta de a prelua puterea asupra propriei vieți și de a avea succes, independent de cei din jur. Regina de Cupe arată nevoia ta de a face progrese în relațiile pe care le ai și încercarea disperată de a-ți întări conexiunea cu propria persoană. Dacă îți asculți intuiția, viața ta se va schimba în bine.

Taur - Puterea (inversată) și Valetul de Spade
Este posibil să nu te simți în largul tău din cauza problemelor financiare, dar asta nu înseamnă că nu vei face pași mari spre reușită. Puterea, când este inversată, arată că ai scăpat puțin situația de sub control în această lună, dar nu este neapărat un semn rău, ci o atenționare. Valetul de Spade scoate în evidență firea ta curioasă, expresivă și motivată, ceea ce înseamnă că ai toate șansele să reușești ce ți-ai propus.

Gemeni - Luna și Trei de Monede (inversată)
Ești puțin stresat/ă fiindcă nu găsești răspuns pentru fiecare întrebare care te macină. Trei de Monede arată prezența unui obstacol în calea gândirii tale, este confuzia care nu-ți dă voie să înțelegi ce ți se întâmplă. Iar Luna este o carte care indică dorința ta de a cunoaște tot ce se întâmplă în jur. S-ar putea să ai parte de momente tensionate, tocmai pentru că, în septembrie, nu vei reuși să obții chiar tot ce vrei.

Femeie care ține în mâini cartea de Tarot Marea Preoteasă

Ce regrete are zodia Gemeni pe patul de moarte

Rac - Spânzuratul (inversat) și Opt de Baghete
Începi luna cu o oarecare plictiseală și ai vrea să încerci lucruri noi pentru a ieși din stare. Cartea Spânzuratului este inversată, așa că simbolizează răsturnarea obiceiurilor tale zilnice, iar Optul de Baghete îți arată că te vei simți pregătit/ă să îți urmezi obiectivele și să te implici în tot felul de activități. Ești gata de provocări?

Leu - Marele Preot și Patru de Baghete
În ultima vreme, viața ta a fost un haos frumos ambalat, așa că a venit momentul să restabilești echilibrul. Marele Preot este o carte care subliniază tendința ta de a te comporta ca un profesor în preajma apropiaților, pe care vrei să îi înveți numai de bine. Partea bună este că vei învăța și tu ceva de la tine. Interesant, nu? Iar Patru de Baghete arată că ai multe șanse să te conectezi ușor cu oamenii din jur.

Fecioară - Îndrăgostiții (inversată) și Regele de Spade (inversată)
A venit momentul să iei o pauză, să respiri adânc și să te retragi din locurile în care nu te mai simți bine. Aceste două cărți inversate indică prezența unor probleme în Paradis, adică în relațiile cu persoanele dragi. Simți că nu îți este deloc ușor să comunici în această lună, deși nu vei găsi nicio explicație pentru ce ți s-a întâmplat, ea este cât se poate de clară. De vină sunt energiile planetelor aflate în retrogradare!

Balanță - Magicianul și Opt de Monede (inversată)
Creativitatea ta va crește și vei ajunge la epuizare, în încercarea de a face multe lucruri noi. Magicianul indică optimismul care îți va înfrumuseța fiecare idee și inspirația pe care o găsești în tot ce te înconjoară. Dar Optul de Monede în poziție inversă te avertizează că ai putea obosi mult prea repede. Dozează-ți energia în mod corespunzător și gândește-te la binele tău!

Scorpion - Nebunul (inversată) și Cavalerul de Spade (inversată)
Ești cunoscută drept una dintre cele mai înțelepte zodii, doar că în septembrie îți va fi greu să te conectezi cu latura ta spirituală. Nebunul este cartea care indică anumite greșeli pe care le poți face, mai ales pentru că este inversată. Este posibil să te simți depășit/ă de unele situații în care te vei afla și vei încerca permanent să îți găsești locul. Dar Cavalerul de Spade arată dorința ta de a lupta până la capăt și de a încerca să treci peste această etapă neplăcută a vieții.

Săgetător - Marea Preoteasă (inversată) și Șase de Spade
În această lună, îți va fi greu să te conectezi cu intuiția ta, chiar dacă vei face tot posibilul să îți asculți inima. Marea Preoteasă inversată se referă la nesiguranța care te cuprinde, dar Șasele de Spade este optimismul care nu îți va lipsi. Trebuie să renunți la trecut pentru a doborî toate obstacolele din prezent!

Capricorn - Împărăteasa și Zece de Baghete (inversată)
Împărăteasa ar putea deveni cartea ta preferată dacă stai să îi analizezi semnificația! Este un semn pozitiv, care ilustrează abundența în plan personal și financiar. Ideile pe care le ai acum vor da roade imediat ce le vei pune în aplicare. Deși Zecele de Baghetă indică prezența unor factori de stres în viața ta, ai toate șansele să îi ignori și să te bucuri de reușite.

Vărsător - Împăratul (inversată) și Zece de Cupe (inversată)
Ești concentrat/ă pe lucruri mărunte și nu poți privi în ansamblu, pentru o a obține viziunea clară spre care aspiri. Zecele de Cupe, tocmai pentru că este o carte inversată, prezice nemulțumirea ta în legătură cu anumite aspecte ale vieții. Din păcate, privești doar partea goală a paharului și îți faci rău singur/ă. Nici Împăratul, tot carte inversată, nu vine cu vești mai bune, pentru că el subliniază lipsa ta de control asupra propriei vieți.

Pești - Roata Norocului (inversată) și Regele de Cupe
Te gândești cu incertitudine spre viitor și nu știi ce îți dorești, iar Roata Norocului inversată simbolizează ghinionul pe care îl atragi cu pesimismul tău. Deși pare că nimic nu merge bine, Regele de Cupe îți arată că nu ți-ai pierdut înțelepciunea, ceea ce înseamnă că o poți folosi pentru a ieși din această încurcătură.

Cărțile de Tarot ți s-au arătat, informațiile ți s-au livrat, iar acum a venit rândul tău să îți faci treaba! Folosește aceste previziuni în favoarea ta și bucură-te de luna septembrie, în ciuda micilor probleme care îți ies în cale!

Șapte motive pentru care un Leu este imposibil de uitat

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: AstrologyanswersAstrotalkInstaastro

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.