Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 1 septembrie: atenție, Vărsătorul e pe cale să muște dintr-un măr otrăvit

Horoscop mâine, 1 septembrie: atenție, Vărsătorul e pe cale să muște dintr-un măr otrăvit

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Începem toamna cu liniște și prosperitate: nu numai roadele mănoase ale pământului, dar și recompensele karmei și darurile astrelor vor lumina mâine viața zodiilor. Se anunță o zi cu de toate și abia așteptăm să îți spunem ce îți rezervă!

Vezi mai jos cu ce oportunități și provocări vine horoscopul zilei de mâine, 1 septembrie. Descoperă ce îți rezervă astrele în rândurile de mai jos!

Citește și horoscopul săptămânii!

Horoscop mâine, 1 septembrie, Berbec

Chiar dacă mâine nu te vei trezi câtuși de puțin cu chef de muncă, se întâmplă ceva la job care te va determina să îți prețuiești meseria mai mult decât de obicei. Fie că ai parte de interacțiuni plăcute cu colegii sau cu clienții sau primești o recompensă pe care o așteptai de multă vreme, cert este că ziua de mâine e favorabilă activității profesionale.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Taur

Viața e minunată, descoperi, dacă mai era nevoie, mâine. Ești înclinată să te bucuri de micile miracole din jurul tău, de la peisajul auriu al toamnei la binecuvântările timpului petrecut alături de prieteni. Oprește-te să admiri frumusețea cerului sau să miroși una dintre florile pe lângă care treci.

femeie in rochie alba care sta pe iarba intr-o padure

Horoscop mâine, 1 septembrie, Gemeni

Se anunță mâine o oportunitate extraordinară! Vei primi șansa de a realiza ceva măreț: acum sădești semințele unei grădini pline de miracole, iar în curând te vei bucura de rezultatele muncii tale. Orice proiect pe care îl începi acum sau orice idee care îți vine au potențial extraordinar.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Rac

Ziua de mâine va fi împânzită cu discursuri, fie profesionale, fie personale. Ești ca un guru pe care cei din jur îl urmează cu fidelitate și te poți exprima liber, fiindcă cei din jur îți sorb cuvintele de pe buze. Dacă te temi sau ești cuprinsă de emoții, repetă ceea ce ai de spus în fața oglinzii: funcționează întotdeauna.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Leu

Ziua de mâine va fi una productivă! Însă, înainte de a munci neabătută, lasă-ți mintea să rătăcească liberă. Acordându-ți permisiunea de a visa la începutul, nu la finalul zilei, vei beneficia de cea mai bună dispoziție. În plus, vei crea fundamentul propice manifestării unei idei de zile mari.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Fecioară

Cine cunoaște o Fecioară înțelege rapid că e cel mai bun lider la care umanitatea ar putea visa! Ești capabilă de lucruri mărețe mâine și te afli în lumina reflectoarelor. Nu te teme să discuți despre ceea ce îți dorești fiindcă cineva care îți poate îndeplini visele se află foarte aproape și e dornic să te ajute.

Citește și: Cea mai sensibilă și vulnerabilă zodie: începe să plângă doar dacă te uiți mai urât la ea

Horoscop mâine, 1 septembrie, Balanță

În loc să îți ocupi mâine timpul cu aventuri noi, încearcă să termini toate proiectele care au rămas neterminate. Energia astrologică e favorabilă bifării acelor activități care stau de mult pe lista ta. Odată ce știi că ai încheiat socotelile cu aceste sarcini de rutină, poți elibera spațiul necesar asumării unor noi proiecte.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Scorpion

Ai chef să citești despre viețile oamenilor pe care îi admiri? E activitatea ideală pentru ziua de mâine! Biografiile te vor ajuta mult, dar și lectura articolelor online despre personalitățile care te inspiră e la fel de recomandată. Astfel pui bazele reușitelor tale viitoare, descoperind cum anume să acționezi.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Săgetător

Mâine va fi o zi stresantă, iar astrele preferă să ți-o spună verde în față. Vei avea parte de tensiune și de clipe de îndoială, dar privește-le mai degrabă ca pe o provocare. Astfel crești, înfruntând obstacole, și numai așa deprinzi puterea de a putea continua. Cu cât ești mai înarmată contra dificultăților, cu atât mai bine.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Capricorn

Echilibrul e foarte important mâine, mai ales că ceea ce faci acum va da tonul întregii tale luni septembrie. Caută să obții armonia în ceea ce faci: balansul celor 8 ore de odihnă, 8 ore de muncă și 8 de relaxare trebuie neapărat atins. E baza sănătății tale fizice și psihice și e mai prețios ca niciodată acum.

Horoscop mâine, 1 septembrie, Vărsător

Ți se oferă multe oportunități mâine, dar nu știi prea bine care sunt adevărate și care doar praf în ochi. Înainte să te îmbeți cu apă rece, amintește-ți că cel puțin una dintre aparent extraordinarele șanse ale zilei e de fapt un măr otrăvit din care ești pe cale să muști liniștită. Fii mai suspicioasă când e vorba despre șanse mărețe.

vizual cu chip de femeie trista si un mar rosu otravit

Horoscop mâine, 1 septembrie, Pești

Îți va fi aproape imposibil să relaționezi mâine cu persoanele din jur pentru că ai o atitudine ezitantă și cazi ușor pradă confuziilor. Tocmai de aceea ești sfătuită de către astre să te axezi mai degrabă pe artă. Pictează, compune, dansează, și astfel vei reuși să îți limpezești sentimentele.

Horoscopul zilei de 1 septembrie ajută zodiile să ia decizii importante pentru a duce o viață bună în această toamnă. Fii atentă la semnele astrelor!

Surse foto: Pexels, iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce schimbare trebuie sa faci in dragoste?
Incepe quiz
Ce schimbare trebuie sa faci in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.