Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 martie 2023: Berbecul dezbracă capa de supererou și dă la o parte armura de fier, ieșind dintr-o relație toxică de codependență

Horoscop mâine, 10 martie 2023: Berbecul dezbracă capa de supererou și dă la o parte armura de fier, ieșind dintr-o relație toxică de codependență

Redactor Andreea Baluteanu

Ne pare rău dacă te-a vrăjit vremea frumoasă de primăvară, dar e o zi minunată pentru a te ocupa de munca ta în horoscopul zilei de mâine, 10 martie. Luna se mută din Balanță în Scorpion, iar zodiilor le e mai simplu să ajungă la miezul problemelor.

În rândurile de mai jos îți spunem ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 10 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 martie, Berbec

E timpul să pui accent pe relațiile tale. Nu cumva faci prea des pe salvatorul/salvatoarea și nici măcar nu ți se întorc vreodată serviciile? Ar fi indicat să dezbraci acum capa de supererou și să îți dai deoparte armura de oțel. Ține cont că o relație sănătoasă presupune echilibru între a da și a lua.

Horoscop mâine, 10 martie, Taur

Cum programul tău profesional e încărcat, începi munca în forță, dar eforturile depuse vor fi rapid compromise de toate sursele de distragere a atenției care apar. Neptun își „bagă coada” în activitățile tale sociale, așa că invitațiile abundă și fiecare ți se pare mai tentantă decât cealaltă. Nu le da însă curs niciuneia.

Horoscop mâine, 10 martie, Gemeni

La plăcinte înainte, la război înapoi, spui tu, și bine faci, căci ziua de mâine ar trebui dedicată distracției. Mergi la o petrecere sau la o aniversare, acolo te vei simți cel mai bine. Dacă există ispita de a da mai mult decât e necesar la locul de muncă, opune-i-te, tot la party e în largul său sufletul tău acum.

Horoscop mâine, 10 martie, Rac

Nu lăsa temerile cauzate de FOMO (fear of missing out, adică teama de a fi lăsată pe dinafară) să te țină departe de ceea ce își dorește sufletul tău să facă mâine. Dacă ai nevoie de liniște, dar dorești să și participi, fă o apariție succintă la o petrecere sau dedică o parte din seară pentru a pune la punct planuri de weekend.

Horoscop mâine, 10 martie, Leu

Bârfele ți se formează de la sine pe buze și tentația de a le împărtăși și celorlalți e mare. Sunt pur și simplu prea suculente ca să le ții numai pentru tine. Fii însă conștientă de faptul că, de cum îți scapă porumbelul din gură, informațiile vor fi deținute și de ceilalți. Măcar nu da detalii și nu spune nume, distrează numai cu povestea!

Horoscop mâine, 10 martie, Fecioară

Un vampir energetic, respectiv o persoană care se ține scai de tine, va încerca să interfereze în treburile tale. Dacă trebuie neapărat să îi acorzi atenție, fă-o, dar nu pentru multă vreme. Ai lucruri mai bune de făcut decât să ții loc de psiholog sau de sursă de motivație pentru cineva care nu îți va întoarce niciodată favorul.

fata vampir cu par negru si luna rosie in spate

Horoscop mâine, 10 martie, Balanță

Cu Luna în semnul tău, vrei să iei lumea pe sus sau să o cucerești mâine, dar nu cumva îți asumi prea multe? Ai planuri mari, însă multe dintre ele sunt incompatibile unele cu altele sau cu posibilitățile tale. Nu ar strica să mai amâni măcar câteva dintre ele pentru o altă dată, că doar nu au intrat zilele în sac.

Horoscop mâine, 10 martie, Scorpion

Dispoziția ta e mai degrabă întunecată, plină de emoții contradictorii? Te simți lipsită de energie, beată de sentimente de neînțeles? E posibil să te fi lovit astenia de primăvară sau mai degrabă o relație sentimentală complicată. E atracție, dar și obsesie în această ecuație ce amenință să devină toxică.

Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Horoscop mâine, 10 martie, Săgetător

Există disensiuni între familie și prieteni sau sfera profesională. Se anunță o zi minunată pentru a evolua sau a-ți face relații la muncă, dar în același timp rudele sau persoane din anturajul tău tot încearcă să îți atragă atenția, cerându-ți ajutorul. Nu îi ignora pe cei dragi, dar poate că acum nu ar trebui să le dai câștig de cauză.

Horoscop mâine, 10 martie, Capricorn

Chiar dacă ai un termen limită strâns și ai impresia că nimeni în afară de tine nu mai conștientizează acest lucru, nu e cazul să te transformi într-un mic dictator. Mai bine motivează-i pe cei alături de care lucrezi decât să țipi continuu la ei. Menține-te ferm pe poziții, dar abordabil/ă și uman/ă.

Horoscop mâine, 10 martie, Vărsător

Ai inspirație din plin ca să dai curs unui proiect sau unui plan, însă în același timp ești marcat/ă și de tendința de a subestima obstacolele. Poți să consideri că ai nevoie de bani sau de resurse de timp mai scăzute decât e cazul. Nu ar strica să apelezi la ajutorul unui expert.

Horoscop mâine, 10 martie, Pești

Ai mare grijă, căci, dacă tot continui să te simți dependent/ă de o persoană apropiată sau viceversa, vei dori să dispari precum Houdini din relație. Nu e necaracteristic ție, mai ales atunci când îți e primejduită intimitatea. Însă e mai sănătos să discuți cu acel om și să asculți ce are să îți spună.

Zodiile au șansa să rezolve probleme presante fiindcă ajung ușor la miezul conflictelor în horoscopul zilei de mâine, 10 martie.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ai o relație toxică?
Incepe quiz
Ai o relație toxică?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.