Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 noiembrie 2022: Taurul se joacă cu focul, riscând despărțirea de partener fiindcă refuză să îl ia în serios

Horoscop mâine, 10 noiembrie 2022: Taurul se joacă cu focul, riscând despărțirea de partener fiindcă refuză să îl ia în serios

Redactor Andreea Baluteanu

Pare calm și liniște mâine, cu accent pe cuvântul „pare”. Trigonul dintre Venus în Scorpion și Neptun în Pești ne determină să ne autoiluzionăm cu un sentiment fals al siguranței.

E esențial ca în aceste momente să ținem garda sus și să facem tot posibilul pentru a nu ne lăsa păcăliți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Citește și: 4 zodii care sunt lapte și miere (până le rănești)

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 10 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Berbec

Sensibilitatea ta e intensificată mâine și poți constata că totul te jignește sau te rănește, chiar lucruri pe care în trecut le-ai fi trecut atât de ușor cu vederea. Pot interveni câteva momente de tulburare și frustrare în relația cu prietenii tăi, care nu știu cât de fragilă ești și pot aborda subiecte care în trecut nu te-ar fi deranjat, dar acum te afectează profund.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Taur

Riscul de a te certa cu iubitul e crescut acum. Deși nu poți spune că sunteți la cuțite, nici mult nu mai aveți. Mai grav e că tu nu conștientizezi care e problema și ceea ce pentru tine poate fi o simplă discuție în contradictoriu pentru el poate reprezenta un motiv de despărțire.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Gemeni

Responsabilitățile se adună și cântăresc greu pe bieții tăi umeri împovărați. Ai prefera să te concentrezi mai degrabă pe chestiuni personale, dar cu toate acestea astrele te sfătuiesc să strângi din dinți și să mergi mai departe. Vei învăța o lecție din greutățile tale și vei ști cum să te descurci mai târziu, când vor fi chestiuni controversate.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Rac

Creativitatea ta e uimitoare mâine, dar așa sunt și rezervele. Te codești să dai naștere unei opere artistice fiindcă te temi că va ofensa pe cineva care a trecut printr-o experiență dureroasă. Ar fi însă mai bine să gândești altfel: ce sursă de inspirație vei reprezenta și câți se vor simți încurajați să își urmeze visurile datorită ție.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Leu

O sursă de neînțelegere din familia  își pune amprenta asupra ta, spun astrele. Deși soluția evidentă e să impui limite astfel încât situația să nu se mai repete, aceste limite ar trebui să fie mai degrabă maleabile decât fixe. E cazul să accepți că nu poți controla aceste inconveniente atât de bine precum îți dorești.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Fecioară

Nivelul de stres pe care îl resimți mâine atinge cote record. E nevoie să îți monitorizezi atent comportamentul fiindcă îți ieși prea repede din fire. Chiar dacă nu îți mai vezi capul de treburi, e de preferat să prioritizezi totuși relațiile și să nu permiți ca programul tău super ocupat să te îndepărteze de cei dragi.

femeie stresata care lucreaza la laptop

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Balanță

E complet de înțeles faptul că vrei să pui la punct un buget pentru Crăciun, dar oferă-ți darul de a fi mai realistă cu privire la capacitățile și limitele tale. Să economisești tot te va duce la rezultatul dorit, dar ce fel de viață e aceasta? Măcar o parte din sumă rezerv-o ca să te bucuri și tu până la sărbători.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Scorpion

Te afli într-o poziție de putere absolută în familia ta, ceea ce îți poate aduce o mulțime de critici. Se pare că cineva apropiat e invidios pe poziția ta și va face totul ca să o știrbească. Asemenea comportamente nu ar avea ce căuta într-o familie, însă sunt posibile din timp în timp. Asigură-te că oferi și tu ceva acestui om, ca să îi mai reduci din povara toxică.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Săgetător

În aceste momente îți va fi imposibil să îți menții firea onestă și candidă. De fapt, astrele spun că e complet invers, că ești nevoită să ții secrete și să întreții mistere. În această situație, ești tentată să rupi cu totul legăturile cu ceilalți, pentru că nu te poți confesa, însă ia în calcul că nu izolarea este soluția.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Capricorn

Excelezi mâine din punct de vedere al creativității. Ești capabilă să realizezi opere sau lucrări mărețe, dar singurul lucru care te descurajează e teama de a le arăta celorlalți cât ai evoluat. Ține cont să schimbarea e întotdeauna un lucru bun, și e inerentă vieții. De fapt, tot ce ți se întâmplă e motiv de mândrie.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Vărsător

Crește riscul de conflicte sau de discuții în contradictoriu cu șeful tău. Poți fi convinsă că greșește atunci când anunță disponibilitatea voastră, a ta și a echipei, pentru un proiect dificil, dar în realitate pot exista resurse ascunse de care tu să nu ai habar. E bine să iei în calcul și aceste aspecte și să îi oferi totuși prezumția nevinovăției.

Horoscop mâine, 10 noiembrie, Pești

Nu te mai lăsa atât de mult influențată de ceea ce crezi că gândesc ceilalți despre tine. În realitate, aceștia nu sunt nici pe departe atât de incisivi. Această presiune ți-o pui singură asupra ta, așa că e vital să iei în considerare cât din stresul tău e întemeiat și cât nu. Universul te va asista să găsești răspunsul corect.

Horoscopul zilei de mâine, 10 noiembrie, aduce zodiilor un sentiment iluzoriu al siguranței, dar și creativitate.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?
Incepe quiz
Cu ce bad boy celebru ar trebui sa ai o aventura?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.