Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 aprilie 2023: Universul toarnă benzină pe focul ambiției Săgetătorului, a cărui dorință de evoluție e molipsitoare

Horoscop mâine, 11 aprilie 2023: Universul toarnă benzină pe focul ambiției Săgetătorului, a cărui dorință de evoluție e molipsitoare

Redactor Andreea Baluteanu

Wow, ce conjunctură bună ne așteaptă în horoscopul zilei de mâine, 11 aprilie. În primul rând, zodiile vor aplauda trigonul dintre Venus în Gemeni și Pluto în Vărsător, datorită căruia avem șansa, agilitatea intelectuală și magnetismul pentru a forma noi conexiuni.

Ai un vis drag? Energia plină de zvâc a conjuncției dintre Soare în Berbec și Jupiter în aceeași zodie face să plouă cu noroc. Așadar, nu mai rămâne decât să dai cu zarul și să vezi ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 aprilie, Berbec

Ai un boost de ambiție care poate schimba în mod substanțial progresul pe care îl faci în îndeplinirea unui vis, spun astrele. Această energie prielnică și binefăcătoare nu durează din păcate decât o singură zi, așa că ai face bine să profiți de pe urma sa. Bate fierul cât e cald, așa cum se zice în popor, și nu lăsa acest prilej să treacă fără a lua o acțiune majoră.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Taur

Te vei simți mai apropiat/ă de Divinitate sau de forțele creatoare ale Universului și prin urmare vei avea atât de mult de câștigat mâine. Simți cu adevărat că îngerul păzitor e de partea ta atunci când o problemă neprevăzută se rezolvă parcă prin intervenție divină sau scapi în ultima clipă de un pericol neintuit. Percepi acea protecție sacră cum te înconjoară la propriu.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Gemeni

Cu sociabilitatea ta, nu e de mirare că îți vei dori extrem de tare să faci parte dintr-un grup. Fie că vrei să te înscrii într-un ONG, un club de carte sau un partid, toate așteptările tale vor fi depășite. Situația evoluează chiar mai favorabil decât ai fi crezut cu putință, iar noii tăi prieteni te primesc cu brațele deschise, bucurându-se de compania ta.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Rac

Situația îți surâde în domeniul job-ului. Dacă nu te mai simți reprezentat/ă de ceea ce faci, e momentul pentru o schimbare. Poți fi programat/ă la un interviu, superiorul poate să îți prezinte o nouă poziție sau șansa poate proveni din accesul la o altă echipă, formată din oameni cu care rezonezi. Oportunitățile apar însă și dacă ai afacerea ta, unde vei deveni mai cunoscut/ă.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Leu

Poți să obții ceva nemaivăzut, să te bucuri de o șansă pe care nu o credeai omenește posibilă, dar numai cu condiția să te deschizi și să accepți ajutorul. Un amic îți întinde mâna sa și prin concursul său vei ajunge acolo unde nici cu gândul nu ai gândit. Mai mult, faptul că îți arăți nevoia în fața acestui om va întări relația voastră, iar cooperarea va fi o aventură.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Fecioară

Pășește în lumină, căci Universul vrea să strălucești atât de tare încât să te admire și îngerii din cer. Ești căutat/ă pentru a primi un dar sacru, dar acesta nu te va găsi dacă te încăpățânezi să te ascunzi. Cineva apropiat sau o simplă cunoștință vine la tine cu o super propunere ori o oferă de lucru sau de colaborare îți aterizează în inbox.

Ce regrete are Fecioara pe patul de moarte

regina imbracata in alb care se afla pe o punte

Horoscop mâine, 11 aprilie, Balanță

Te simți claustrat/ă între patru pereți și ai impresia că nu mai poți respira dacă nu faci o schimbare? Mai ales dacă iei o decizie drastică, vei avea nevoie și de susținerea unui partener. Partea bună e că acest om e cu totul alături de tine, încurajându-te în tot ceea ce îți dorești să faci. Nu numai că te sprijină, te împinge pe ușă afară.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Scorpion

Te gândești serios să începi să generezi venit pasiv, iar cea mai bună idee sunt investițiile. Alege dividende sau, dacă această inițiativă nu prea îți surâde, gândește-te cum ai putea să îți consolidezi afacerea ta. Aceste proiecte îți vor schimba și modul de a gândi din punct de vedere financiar, așa că vei deveni automat mai atent/ă cu banii tăi.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Săgetător

Entuziasmul care te cuprinde e molipsitor! O idee pe care ai preluat-o de la cineva apropiat e atât de ispititoare încât pui benzină pe foc, în cel mai bun sens al cuvântului. Te vei trezi că te interesează atât de tare domeniul încât vei citi articole și vei viziona filmulețe nonstop sau poate vei alege să te înscrii la un curs. Devorezi o cantitate impresionantă de informații într-un timp atât de scurt.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Capricorn

Influența venită din partea unui membru al familiei te ajută să îți schimbi rutina și să obții rezultate remarcabile. Poate că realizezi că umplându-ți frigiderul cu alimente sănătoase vei și găti, iar mergând la somn mai devreme vei avea mai multă energie dimineața. Poți de asemenea să schimbi modul cum vorbești cu tine însăți, realizând câtă putere are dialogul interior.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Vărsător

Ești ca o fabrică de idei extraordinare, care îți pot veni discutând liniștit/ă cu partenerul tău. Ține cont că, fiind vorba despre rezultate ale imaginației tale, nu există limite în acest stadiu și, pentru a evolua, ideile trebuie să se scalde în libertate deplină. Nu e ceva nou pentru tine, ce te încurajează e însă și intervenția contextului astrologic care îți oferă energia de a le transpune în realitate.

Horoscop mâine, 11 aprilie, Pești

Abundența și norocul sunt de partea ta! Primești o sumă de bani neașteptată sau poate ai parte de un fel de ajutor ce ți se va acorda pe termen nelimitat (nu neapărat bănesc). Acest dar al Universului îți va deschide enorm perspectivele și te va ajuta să deprinzi libertatea de a fi stăpân/ă pe soarta ta. Nu mai trebuie să dai acum raportul nimănui.

Libertate, oportunități, pasiune și vise îndeplinite prin noi conexiuni: acestea sunt cuvintele preferate ale horoscopului zilei de mâine, 11 aprilie.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.