Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 ianuarie 2023: Leul se împiedică într-o plasă de minciuni albe și devine captiv într-un cocon al sentimentelor false

Horoscop mâine, 11 ianuarie 2023: Leul se împiedică într-o plasă de minciuni albe și devine captiv într-un cocon al sentimentelor false

Redactor Andreea Baluteanu

O zi bună pentru avansul social, horoscopul zilei de mâine, 11 ianuarie, ne aduce două trigoane interesante. În primul rând este vorba despre mișcarea dintre Lună și Mercur în Capricorn, ce intensifică inteligența și capacitățile de învățare a limbilor străine.

Tot acum, trigonul dintre Lună și Uranus în Taur stimulează învățarea a noi modalități de a realiza lucrurile, dar și optimismul, imaginația și dorința de a călători.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce și ție horoscopul zilei de mâine, 11 ianuarie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Berbec

Ești cuprinsă de temeri puternice, care își au rădăcina în copilăria ta. Se prea poate ca cineva apropiat să le fi stârnit în mod intenționat sau pur și simplu să treci printr-o situație care să le declanșeze. E de asemenea posibil să resimți și sindromul impostorului și să ai impresia că nu meriți lucrurile bune care ți se întâmplă.

Citește și: Cum să te folosești de Venus în Vărsător pentru a-ți schimba în bine relația, în funcție de zodie

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Taur

Schimbarea aceea de durată, autentică și sinceră, de altfel singura care contează, nu poate să vină decât din interior. Poți să fii aventuroasă și spontană, erai așa cândva, demult, când ai decis însă că e mai în siguranță să adopți o atitudine precaută. Însă în aceste momente, e mult mai indicat să îți aduni curajul și să zdrobești rutina personală.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Gemeni

Nu ești deloc dispusă acum să te încrezi în prieteni și ai și motivele tale, dar să îți închizi inima nu îți va aduce niciodată fericire. Chiar dacă cineva a profitat de pe urma ta sau nu a dat dovadă de lealitate, îndepărtându-te, nu înseamnă că regula e una generală. Fă un mic exercițiu: fii ușor vulnerabilă măcar cu o singură persoană!

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Rac

E adevărat că nimănui nu îi place să i se spună ce să facă, dar uneori pur și simplu nu îți poți contrazice șeful în față. Alege o modalitate mai subtilă, cum ar fi să lansezi mici sugestii astfel încât să le dai impresia celorlalți că ideea ta le aparține, de fapt. Nu te ajută acum să îți spui părerea cu voce tare.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Leu

E perfect acceptabil să te simți rănită atunci când un amic nu s-a ținut de cuvânt sau ți-a zdruncinat încrederea. Ești prinsă într-o plasă de minciuni albe, care aparent sunt inofensive, dar care sufocă din fașă relația voastră. Problema este că persoana dragă nu înțelege că îți face rău și nu consideră că atitudinea sa ar fi deplasată.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Fecioară

Nu numai că ai atâtea responsabilități cărora trebuie să le dai curs mâine și că te simți precum un titirez, dar mai intervine și o persoană din anturajul tău, care te bate constant la cap. Amintește-ți că ziua sa proastă nu trebuie să fie și ziua ta proastă, așa că detașează-te de influența sa negativă pentru propriul tău bine.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Balanță

Nu e deloc o zi bună pentru călătorii, nici măcar atunci când ne referim la drumul spre muncă sau spre școală. Nu numai că vei avea parte de întârzieri și de tot felul de obstacole, dar se pare că și compania celorlalţi e iritantă. Micile înțepături cu partenerul, comentariile sarcastice ale prietenilor sau plânsul celor mici te vor scoate din minți.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Scorpion

Bateria sociabilității tale e pe punctul de a se stinge, atrag atenția astrele. Așadar, se prea poate să refuzi orice invitație primită, chiar dacă ceilalți își doresc din tot sufletul să își petreacă timpul cu tine. E mai bine să te odihnești acum, într-adevăr, cedând în fața insistențelor trupului tău.

fata cu parul colorat care sta cu ochii inchisi intr-un decor fantezist cu nasturi

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Săgetător

Dorința de a te distra fără să ai nici cea mai mică urmă de grijă va intra în conflict cu nevoia de a munci acum. Și nu le poți împăca pe amândouă. Deși tentația de a te dovedi iresponsabilă e mare, cumpănește bine la ce presupune ea și ce îți va aduce în viitorul imediat apropiat.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Capricorn

Dacă nu învățăm să jonglăm cu emoțiile noastre întunecate și nu le acceptăm, la un moment dat se vor întoarce împotriva noastră. Așa se întâmplă mâine, când e musai să faci pace cu o parte întunecată din tine. Nu mai amâna acest proces. Ideea e să te iubești cu totul, și cu bune, și cu rele.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Vărsător

Se prea poate să întâmpini probleme la muncă din cauza unei erori de judecată. Nici nu mai contează a cui a fost vina, cert e că acum apar consecințele. Poate că trebuie să corectezi ceva sau să te întorci din drum ori chiar să o iei de la început. Păstrează-ți calmul și țintește acum spre direcția cea bună.

Horoscop mâine, 11 ianuarie, Pești

Spusele cuiva stârnesc emoții complicate din trecut, dar caută să nu îi porți pică acelei persoane. E doar un ghid care, fără să își fi dat seama, îți arată cu ce trebuie să faci pace. Mai mult, acele vorbe nici măcar nu au fost o critică, ci au provenit dintr-un loc al iubirii și al grijii.

Horoscopul zilei de mâine, 11 ianuarie, ne ajută să evoluăm profesional, dar are și momente complicate. 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce te impiedica sa fii fericita?
Incepe quiz
Ce te impiedica sa fii fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.