Horoscop
Înapoi la

Cum să te folosești de Venus în Vărsător pentru a-ți schimba în bine relația, în funcție de zodie

Cum să te folosești de Venus în Vărsător pentru a-ți schimba în bine relația, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Pe 2 ianuarie 2023, Venus a intrat în Vărsător și va rămâne în această constelație până pe data de 25, inclusiv. Asta înseamnă că relațiile vor fi aproape toată luna influențate de poziția planetei iubirii. Având în vedere că Vărsătorul este o zodie orientată spre independență, libertate modernitate și cunoaștere, s-ar putea ca sentimentele de individualitate să fie uneori mai puternice decât dragostea.

A venit momentul să lăsăm romantismul deoparte și să ne orientăm spre noi obiective în relația de cuplu. Multe perechi vor pune în aplicare lecțiile pe care le primesc de la Venus în Vărsător și vor aborda într-un mod diferit întâlnirile amoroase. Vor pune accentul pe evoluția individuală și apoi pe evoluția colectivă. Unii îndrăgostiți se vor apropia datorită idealurilor comune, la care vor încerca să ajungă împreună.

Nu te speria, căci romantismul nu va muri, ci doar va lua o nouă formă. Nu vei trăi lângă partener/ă ca lângă un/o simplu/ă coleg/ă de cameră, doar că veți rări momentele de intimitate. Scopul vostru principal va fi să vă îmbunătățiți relația și să vă întăriți conexiunea mentală. De multe ori, apropierile fizice și sufletești nu sunt suficiente când mințile nu se află pe aceeași lungime de undă.

Între 2 și 25 ianuarie, planeta iubirii are rolul de a arăta fiecărei zodii în parte ce rol joacă în cuplul din care face parte. Odată ce toată lumea își va conștientiza valoarea, lucrurile vor merge spre bine și nu vor mai exista gelozii, dependențe sau alte probleme de acest gen.

Află cum te poți folosi de energiile lui Venus în Vărsător pentru a-ți îmbunătăți legătura cu sufletul pereche, în funcție de zodia ta:

Berbec
Tranzitul lui Venus te va face să te concentrezi pe relația de prietenie care stă la baza cuplului tău. Totul va merge mai bine între tine și partener/ă dacă știți că puteți avea încredere unul în celălalt și dacă vă spuneți toate secretele. De asemenea, este o perioadă bună pentru a te apropia de amicii lui/ei. Așa vei descoperi mai multe lucruri despre el/ea, fiindcă ei îți vor dezvălui detalii din trecutul său.

Taur
În ianuarie te vei axa mai mult pe muncă și nu vei avea suficientă energie pentru a-i acorda și jumătății tale timp suficient. Totuși, planeta iubirii te va ajuta să menții un echilibru în viața ta și să nu îți neglijezi iubitul/a. Interacțiunile dintre voi vor fi rare și scurte, dar discuțiile vă vor ajuta să consolidați relația. Veți vorbi mult despre viitor și despre ce aveți de făcut pentru a atinge țelurile comune.

Gemeni
Cât timp Venus este în Vărsător, vei simți nevoia să îți extinzi permanent orizonturile. Așa vei ajunge să te întrebi dacă persoana de lângă poate ține pasul cu aspirațiile tale înalte. În acest mod, iubirea voastră va fi supusă unui test dur, dar finalul perioadei va fi așa cum ți-ai dorit. Primești dovada care atestă că ai făcut alegerea corectă și că ai alături pe cine trebuie.

Rac
În general, pui accentul pe emoții și vrei să știi ce simte cel/cea din fața ta. Dar în ianuarie 2023 vei învăța să fii atent/ă și la personalitatea și gândirea cuiva. Descoperi multe despre omul de lângă tine dacă ești atent/ă la comportamentul său, așa că perioada 2-25 ianuarie va fi benefică pentru tine. Vei înțelege dacă vă potriviți cu adevărat.

Femeie îndrăgostită care își privește partenerul în ochi pe o plajă, la apus.

Vezi și: Ce trebuie să-și amintească fiecare zodie dacă se simte singură în 2023

Leu
Îți vei dori din toată inima să te reconectezi cu sufletul pereche, fiindcă simți că legătura voastră nu mai este la fel de sudată ca la început. Din fericire, Venus îți va trimite oportunitățile de care ai nevoie pentru a reface nodul iubirii. Trebuie doar să faci pași mici dacă vrei să-i mângâi din nou inima cum o făceai pe vremuri. Nu e vorba de gesturi romantice, așa că nu e cazul să te gândești la eforturi materiale. Discuțiile sincere și deschise pot fi cheia.

Fecioară
Te vei cunoaște mai bine după ce vei sta câteva zile singur/ă. Apoi, le vei da și celorlalți ocazia să se apropie de tine și să descopere ce au de făcut pentru a-ți capta atenția. Oferă-i indicii persoanei pe care o placi, fiindcă doar așa veți ajunge să interacționați mai mult și să se nască o frumoasă conexiune între voi.

Balanță
Relația amoroasă ta va fi mai bună dacă îți vei consolida și relațiile de prietenie. Când socializezi și te simți liber/ă să îți împărtășești gândurile cu oricine, ajungi să te raportezi altfel la omul iubit. Așa îți dai seama că are încredere deplină în tine și, până la urmă, de asta ai nevoie. Așadar, primul pas este să fii fericit/ă în afara cuplului.

Scorpion
Mai multe discuții în doi îți vor oferi și o nouă perspectivă asupra sentimentelor pe care le ai față de partener/ă. Când vorbiți despre dorințe și aspirații, parcă totul se schimbă în jur. Observați împreună mai ușor toate ușile care se deschid spre un viitor promițător. Lasă-te ghidată de energiile acestei mișcări astrale, fiindcă Venus știe ce face.

Săgetător
Setea ta de cunoaștere și de călătorii va fi potolită, în sfârșit, în această lună a lui 2023. Cum așa? Vei reuși să îți convingi iubitul/a să te însoțească în locurile noi pe care vrei să le vizitezi. Acolo, veți crea amintiri minunate care vă vor schimba relația în bine. Ce poate fi mai frumos decât să îmbini utilul cu plăcutul? Dorința de libertate se poate împleti perfect cu dorința de stabilitate.

Capricorn
Nu ai parte de iubirea la care visezi pentru că nu lași oamenii să te cunoască. Vrei ceva serios cu un om de care te-ai îndrăgostit nebunește? Atunci deschide-te în fața sa și spune-i ce trebuie să știe despre tine. Poate gândești acum că nu ai curaj să faci asta, dar poziția planetei iubirii te va ajuta să scapi de teama care te ține pe loc.

Vărsător
Cioc, cioc! Venus bate la ușă chiar în constelația ta. Asta înseamnă că vei avea parte de multă iubire în următoarea perioadă. Dacă vrei ca sentimentele investite să fie la fel de mari ca afecțiunea primită, e nevoie să îți permiți apropierea după care tânjești. Dacă eviți să lași partenerul/a să îți arate ce simte, blochezi energiile pozitive din relația voastră.

Pești
Te întrebi cum îți poți consolida legătura cu sufletul pereche? Venus îți va deschide ochii și te va face să realizezi că fără sinceritate nu poți trăi lângă un om. Tu și iubitul/a vă veți simți mai bine unul în compania celuilalt dacă renunțați la secrete. Vrei să scapi de starea de nervozitate pe care o ai în prezența sa? Atunci spune-i tot ce te apasă.

Vezi cât de ușor este să faci lucrurile să meargă de minune între două persoane? Trebuie doar să descoperi unde este problema și să o elimini cât mai repede. Iar Venus a intrat în Vărsător tocmai pentru a elibera zodiile din lanțurile neînțelegerilor.

Citește și: Tarotscopul lunii ianuarie 2023. Ce spun cărțile de tarot despre tine luna aceasta

Surse foto: Freepik, Pixabay

Surse articol: CollectiveNypostRussh

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate
Incepe quiz
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.