Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 mai 2023: Balanța face din dragoste o cursă cu obstacole, un joc dăunător de-a șoarecele și pisica

Horoscop mâine, 11 mai 2023: Balanța face din dragoste o cursă cu obstacole, un joc dăunător de-a șoarecele și pisica

Redactor Andreea Baluteanu

Comunicarea e mult îngreunată în horoscopul zilei de mâine, 11 mai. Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Mercur în Taur, ceea ce va face dificil ca zodiile să se înțeleagă.

5 zodii care se lovesc constant de ghinion în dragoste

Încearcă să asculți atât cu inima, cât și cu mintea pentru a nu avea parte de inconveniente și de probleme.

Descoperă care sunt trăsăturile horoscopului zilei de mâine, 11 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 mai, Berbec

Ești atât de concentrat/ă acum pe a produce, pe a avea rezultate încât nu reușești deloc să relaționezi cu ceilalți. Poate că ți se pare că o abordare mai prietenoasă e inutilă sau că pierzi timp prețios făcând small talk, dar nu e cazul. Nu numai că o astfel de conexiune îmbunătățește cooperarea, dar persoana care te-a cunoscut profund te va sprijini mereu.

Horoscop mâine, 11 mai, Taur

Sunt șanse mari ca mâine să stabilești o cooperare istorică. Ca să duci la îndeplinire un obiectiv e indicat acum să fii cât mai proactiv/ă și să cauți tu colaborările necesare. Gândește-te pe cine cunoști: scrie acelui coleg care a reușit într-un domeniu de care ești interesat/ă sau contactează din nou acel colaborator alături de care ai muncit mereu cu sârguință.

Horoscop mâine, 11 mai, Gemeni

Una e să îți împărtășești sentimentele – și e lăudabil să o faci, demonstrând vulnerabilitate și deschidere - și cu totul alta să devii prea insistent/ă. Nu spunem să începi să îți reprimi emoțiile de teamă să nu îi superi sau să nu îi tulburi pe ceilalți, dar caută să schimbi modul în care te manifești. Păstrând un strop de mister sau abordând problema ta cu încredere și arătând că ești sigur/ă că o vei depăși va fi mult mai de ajutor.

Horoscop mâine, 11 mai, Rac

Puterile tale de seducție sunt incendiare și să știi că nimeni nu le va putea rezista acum. Ești o Afrodita care împarte cu zâmbete și promisiuni în toate părțile, fără să se gândească la faptul că la un moment dat va trebui să le și onoreze. Apropie-te mai degrabă de acea persoană care îți place și acordă-i toată atenția ta.

Horoscop mâine, 11 mai, Leu

Oricât ar fi de dificil, e cazul să încetezi să mai fii singurul/a care ia atitudine într-o relație. Nu vrei să pari nici disperat/ă, nici mereu disponibil/ă, așa că înfrânează această atitudine. Ce poți face e să te bucuri de viață și să construiești o existență atât de împlinită și de plină încât automat oamenii să facă orice pentru a fi în preajma ta.

fata care se da in leagan pe un fundal albastru

Horoscop mâine, 11 mai, Fecioară

Deși adori să organizezi și nimeni nu are flerul tău atunci când e vorba despre a pune la punct planuri, nu ești singurul/a responsabil/ă. Împiedică-i pe ceilalți să profite refuzând mâine să îți asumi un post de lider și lăsându-i și pe ei să ia inițiativa. Vei fi uimit/ă de cât de repede se vor descurca, iar data viitoare cu siguranță te vor aprecia mai tare.

Horoscop mâine, 11 mai, Balanță

Te-ai săturat de acea cursă de tipul șoarecele și pisica în dragoste și tânjești la stabilitate ori nu mai vrei deloc să te implici în relație? Problema e că tu se prea poate să fi impus, chiar fără să îți dai seama, acest ritm nebunesc. Dacă acesta e cazul, fii sincer/ă și mărturisește-ți noile intenții chiar dacă ești înfricoșat/ă de această doză de vulnerabilitate.

Horoscop mâine, 11 mai, Scorpion

Nu concepi să îți petreci timpul cu altcineva decât cu oamenii care îți sunt cei mai dragi. Fie că e vorba de prieteni sau de familie, nu face compromisuri și răspunde nevoilor sufletului tău. Menține lista însă cât mai scurtă, căci nu ai chef de comunicare forțată, și ține-i alături numai pe aceia în preajma cărora poți fi tu cu adevărat.

Horoscop mâine, 11 mai, Săgetător

Se poate ca un amic sau un membru al familiei să îți ceară un serviciu sau un coleg să pretindă o favoare cu care îi erai dator/are. Problema e că ceea ce se revendică de la tine nu te încântă deloc. Dacă îți pune principiile în pericol, nu te simți obligat/ă să te conformezi, dar nici nu da bir cu fugiții. O discuție sinceră e de preferat.

Horoscop mâine, 11 mai, Capricorn

Cât timp tu ai gonit nebunește spre cel mai nou obiectiv, florile au înflorit, prietenii ți-au zâmbit, conexiunile s-au format și s-au pierdut. Acum e timpul să iei o pauză de la escaladatul vârfurilor și să apreciezi mai mult călătoria. Fii prezent/ă atunci când discuți cu oamenii, lăsând telefonul deoparte, și cea mai măruntă socializare va fi plină de semnificații.

Horoscop mâine, 11 mai, Vărsător

Horoscopul de mâine te sfătuiește să pui în prim plan socializarea chiar și la muncă. Dacă vrei să ieși după program, distanțează-te de vechiul tău grup și întâlnește-te mai degrabă cu amici noi, cu care nu ai avut decât un contact succint. La finalul zilei agenda ta va fi mai plină și vei fi descoperit oameni cu care ai atât de multe în comun.

Horoscop mâine, 11 mai, Pești

E cazul ca acum să dai mai multă atenție prietenilor dragi, pe care i-ai tot neglijat. Recunoaște în fața lor că ai avut alte priorități și scuză-te pentru atitudinea ta, dar nu te lăsa împovărat/ă de vină. Această emoție e ca o otravă care ți se infiltrează în sânge și va păta și cele mai profunde și mai valoroase contacte sociale ale tale.

Comunicarea e esențială atât pe plan profesional, cât și personal în horoscopul zilei de mâine, 11 mai.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.