Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 noiembrie 2022: crede și nu cerceta, s-a spus, dar în inima Peștilor a fost plantat sâmburele îndoielii

Horoscop mâine, 11 noiembrie 2022: crede și nu cerceta, s-a spus, dar în inima Peștilor a fost plantat sâmburele îndoielii

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 11 noiembrie, este guvernat de haos. Cuadratura dintre Venus în Scorpion și Neptun în Pești presară obstacole care se vor dovedi dificil de depășit. Zodiile vor simți însă tentația egoului, iar ambițiile rănite vor face multe victime.

Află din rândurile de mai jos care sunt predicțiile horoscopului zilei de mâine, 11 noiembrie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Berbec

Vorbele tale taie adânc în sufletul celor apropiați, mai ales al prietenilor. Problema este că ai făcut multe concesii în ultima perioadă și ai renunțat la multe lucruri numai pentru fericirea și confortul amicilor tăi, iar acum ai acumulat tensiune și frustrare. Ar fi bine să lămurești aceste aspecte cât se mai poate.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Taur

În urma numeroaselor inconveniente pe care le-ai avut de suportat, ai ajuns să pui viața financiară pe primul loc, înaintea relațiilor. E posibil ca această decizie a ta să fi fost influențată sau măcar presată de către o autoritate. Caută să înțelegi de unde vine teama ca să poți să îi faci față: lucrurile nu sunt chiar atât de negre.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Gemeni

Ai prea multe responsabilități, te ocupi de prea multe lucruri în același timp, iar la un moment dat vei răbufni, spun astrele. Tendința ta va fi din păcate aceea de a renunța și de a decide că nu mai vrei să faci nimic, oricare ar fi consecințele. Știi însă că cedarea îți va aduce numai probleme pe toate fronturile.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Rac

Poate că e necesar să iei o gură de aer în afara unei relații toxice. E de fapt esențial, mai ales dacă simți că nu poți să respiri în afara sa. Ce ar trebui să îți mai dea de gândit? Faptul că te temi că dorința ta de a te distanța de acel om va duce la un conflict major, din care cu greu o să mai ieși.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Leu

E important ca acum să discerni ce anume ai chef să faci, căci vor exista conflicte între unele sarcini domestice și invitațiile făcute de prietenii tăi. Încearcă să uiți de ceea ce se așteaptă de la tine și află ce îți dorești tu, ținând cont că nu ești obligată să te alături tuturor activităților amicilor, dar nu ți-ar strica nici o pauză.

Află și care este îmblânzitoarea de bărbați din zodiac!

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Fecioară

Uneori, merită să îți pierzi popularitatea într-un grup sau să fii percepută drept „polițistul rău” dacă astfel veți reuși ceva important. Așadar, nu va strica să îți bați la cap colegii să procedeze așa cum vrei tu dacă știi că la final de rezultate vă veți bucura toți. Nu te aștepta să te și placă însă în acest răstimp.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Balanță

Restrângerile financiare pe care ți le-ai pus singură, în urma problemelor bănești cu care te-ai confruntat, ți se par tot mai inchizitoriale. Deja nu mai găsești modalități creative de a înlocui tot ce nu poți cumpăra. Însă astrele îți cer să mai ai puțină răbdare. Cedând acum anxietății, poți ajunge să te îneci tocmai înainte să ajungi la mal.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Scorpion

Îți place să fii în centrul atenției și savurezi faptul că toți ochii sunt pe tine, dar, cumva, această bucurie e amestecată și cu anxietate. Te temi constant că popularitatea ta va dispărea și că cele cinci minute de faimă se vor sfârși pentru a nu se mai întoarce niciodată? Dar pericolul cel mare e altul: să nu cumva să devii dependentă de ele.

femeie celebra cu telefoane de paparazzi care ii fac poz

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Săgetător

Ai de ținut un secret care, dezvăluit prea devreme, ar putea zdruncina viețile celor din jur. Însă cineva din anturajul tău te presează constant să îl dezvălui. Să știi că nu are neapărat intenții rele, spun astrele, cât mai degrabă îl mână de la spate curiozitatea și vrea neapărat să știe ce protejezi cu atâta dedicație.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Capricorn

Diferențele de opinii și credințe dintre tine și o organizație sau instituție din care faci parte se pot adânci acum. Prima ta tendință este aceea de a schimba lucruri mici, dar poți avea uimirea de a constata că aceste cerințe îți vor fi îndeplinite imediat, și atunci vei fi pusă într-o poziție inconfortabilă. Le datorezi și lor și ție adevărul.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Vărsător

Există dezechilibre majore într-o relație. Tu încasezi toate loviturile sorții în timp ce celălalt se bucură numai de avantaje. Ca să mai egalezi balanța, cere să ți se acorde anumite privilegii sau să ți se respecte unele pretenții. Dacă o vei face, sunt șanse mari să obții ceea ce vrei, căci și celălalt are nevoie de tine.

Horoscop mâine, 11 noiembrie, Pești

Zodia ta este sfătuită să se gândească bine la credințele pe care le nutrește. Există un sâmbure de îndoială în ele și să știi că este perfect normal acest lucru. Acceptând acest fapt vei fi mai înclinată să arăți compasiune celor care gândesc altfel decât tine și să înțelegi că lumea nu e, din fericire, un loc în alb și negru.

Horoscopul zilei de mâine, 11 noiembrie, împrăștie în fața zodiilor obstacole greu de trecut.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.