Horoscop
Înapoi la

Îmblânzitoarea de bărbați! Singura femeie din zodiac care poate transforma și cel mai rău om

Îmblânzitoarea de bărbați! Singura femeie din zodiac care poate transforma și cel mai rău om

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

O luptătoare înnăscută, făurită de Marte și Pluto pentru a restabili ordinea și a readuce echilibrul în viața celor din jur. Poate cu ușurință să domine orice bărbat, pentru că această nativă are o energie magnetică și este extraordinar de intuitivă.

Nativa este una dintre cele mai sexy și misterioase din horoscop, iar calitățile sale unice o ajută să îmblânzească până și cea mai rebelă personalitate. Doar cu o privire are puterea de a topi orice inimă și reușește să cucerească instant pe oricine o întâlnește.

Nativa care poate transforma și cel mai rău om

Femeia Scorpion, căci despre ea este vorba, este al optulea semn al zodiacului, iar cea mai mare influență o are din partea casei a VIII-a, cea a sexului, a morții și a ciclului de renaștere. Nu este de mirare că nu se lasă păgubașă niciodată și nu se sperie de eșec! I se mai spune și îmblânzitoarea de bărbați, pentru că abilitățile sale de seducție par că nu sunt de pe această lume. Are o forță interioară de neînvins și nu este o femeie care tolerează cu ușurință interacțiunile la nivel de suprafață.

Atunci când o femeie Scorpion va întâlni un bărbat greu de cucerit, țanțoș și foarte mândru, va considera întâlnirea lor ca pe o provocare din partea vieții. Ea adoră să se conecteze la cel mai profund nivel. Atunci când întâlnește un om superficial și care nu deschide în fața ei, nativa își va face un scop al vieții din a-l transforma total și a-l modela după bunul său plac. Arma sa secretă de seducție este sex-appealul ei debordant și cu siguranță va apela la diverse tertipuri pentru a-i câștiga inima celui pe care a pus ochii.

Citește și: 4 cupluri care se formează de Valentine's Day și rămân împreună pentru eternitate

Nimic nu este imposibil pentru femeia Scorpion. Săruturile sale pasionale îndulcesc și cel mai inabordabil bărbat, iar abilitățile sale de persuasiune o ajută să îl câștige fără prea mult efort. Cu toate acestea, femeia născută sub acest semn astrologic nu este nici ea ușor de satisfăcut. Are nevoie de cineva care să o iubească și care să îi respecte libertatea, însă dacă nu simte că partenerul procedează așa cum dorește încă de la început, găsește mereu o modalitate de a-l manipula. 

Această nativă nu ar trebui subestimată niciodată. Nu poate fi mințită, trădată sau părăsită. O femeie Scorpion este bună și empatică, însă va întoarce toate armele împotriva celui iubit dacă simte că nu mai este pe primul loc în viața lui. Poate, cu lejeritate, să anticipeze mișcările partenerului, astfel încât să se asigure că nu va avea parte de vreo dezamăgire sau suferință.

Surse articol: Astrograph / Astrology-zodiac-signs / Astrology.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.