Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 octombrie 2022: casa nemăturată musafiri așteaptă, este avertizat Scorpionul, care primește un oaspete de vază

Horoscop mâine, 11 octombrie 2022: casa nemăturată musafiri așteaptă, este avertizat Scorpionul, care primește un oaspete de vază

Redactor Andreea Baluteanu

Ești pregătită pentru un pic de dramă? Horoscopul zilei de mâine, 11 octombrie, este martor al pătratului dintre Marte în Gemeni și Neptun în Pești, care termină rezervele de răbdare. Este ușor să simțim că am ajuns la punctul nostru de saturație.

Tot acum, trigonul dintre Soare în Balanță și Saturn în Vărsător stimulează munca persistentă și îndeplinirea celor mai plictisitoare sarcini cu meticulozitate și atenție.

Citește și: Cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 11 octombrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 octombrie, Berbec

Porți o discuție profundă, dintre acelea revelatoare, cu un amic bun acum. Cel mai probabil, conversația se leagă în jurul vieții tale amoroase, sunt de părere astrele. E de preferat să fii cât mai onestă și să asculți cu atenție ce îți spune acest om, care e un fel de oglindă a ta, în care ți se reflectă toate virtuțile și toate păcatele.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Taur

Munca susținută e stimulată mâine. Lucrează la un proiect dificil, unul la care simțeai că nu mai poți avansa, și nu te lăsa pe tânjală. Contextul astrologic îți aduce atât concentrarea, dar și hărnicia de a depăși orice obstacol. Nu e deloc cazul să risipești aceste daruri de la Univers pe sarcini neimportante.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Gemeni

Este timpul să te concentrezi mai ales pe acele activități de rutină, care presupun munca cu birocrația sau cu multe hârtii și acte oficiale. Poate că îți reînnoiești buletinul sau pașaportul, dai un examen la care ai rezultate bune sau contractezi un împrumut. Oricum ar fi, astrele îți surâd.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Rac

Ce părere ai despre investiții sau despre a cumpăra acțiuni la compania pentru care lucrezi? Nu trebuie să pui la bătaie sume mari de bani, dar poți să începi să bifezi astfel de activități. Mâine e chiar un prilej favorabil fiindcă nu îți vei asuma riscuri inutile și vei merge numai la sigur.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Leu

Pentru tine iubirea e serioasă și responsabilă acum. Știi ceea ce vrei să faci și nu te dai în lături de la a obține ce vrei. Poate că porți o discuție cu iubitul sau îți consulți familia în legătură cu o anumită mutare profesională. Dacă ești single, poți să îți întrebi prietenii ce anume ar trebui să faci ca să îți găsești perechea.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Fecioară

Munca e importantă pentru tine, dar contextul astrologic te ajută să o abordezi și cu inteligență. Vrei mai mulți bani și inițial ești tentată să îți iei un job part time, dar în curând îți va veni o idee potențial mai bună. Nu ar fi de preferat să îți îmbunătățești aptitudinile profesionale, ca să ai un salariu mai atrăgător?

Horoscop mâine, 11 octombrie, Balanță

După ce ai luat o hotărâre sau ai purtat o conversație serioasă cu tine, vei vedea cum ți se deschid noi căi, spun astrele. E posibil ca acum să se ivească o ușă care te invită să pășești pe un drum plin de provocări, dar atât de frumos. Totul s-a întâmplat pentru că ai avut curajul de a-ți depăși zona de confort.

femeie care se afla in fata unei usi deschise de culoare aurii

Horoscop mâine, 11 octombrie, Scorpion

Zodia ta este sfătuită ca în aceste momente să socializeze din plin. Inviți prieteni pe la tine și ceri fiecăruia să aducă pe cineva necunoscut. Ești de asemenea concentrată pe aranjarea și redecorarea casei, căci dorești ca locul să fie cât mai primitor și mai arătos pentru oaspeții tăi.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Săgetător

Atenția ta la cele mai fine detalii crește. E un interval propice să citești contracte sau să întocmești chiar tu unele. Concentrează-te mai ales pe acele indicații scrise cu literă mică, printre care poți descifra ceva ce îți va folosi la un moment dat. Notează totul undeva unde să îl ai la îndemână.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Capricorn

Ține cont că poți negocia întotdeauna, așa că nu te repezi cu capul înainte dacă primești o oportunitate ce pare avantajoasă. Ți se pot oferi responsabilități noi la muncă, bine plătite, dar care presupun necesitatea de a lucra mai mult. Cântărește cu atenție implicarea care ți se cere și nu lua decizii în necunoștință de cauză.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Vărsător

O poziție avantajoasă de lider e liberă acum și pare croită numai pentru tine. E posibil și să te bucuri de un progres extraordinar și să zdrobești competiția cu afacerea ta. Meriți tot ceea ce primești acum, căci e un rezultat al muncii susținute și al faptului că nu ai cedat atunci când s-a ivit ocazia.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Pești

Pune-ți căștile care anulează zgomotul din jur, închide ușa de la birou și treci la treabă! Capacitatea ta de concentrare rivalizează cu a unui semn de pământ acum, așa că nu va mai exista nimic care să te distragă. Singura recomandare e să alegi proiecte dificile și sarcini laborioase, ca să îți ușurezi munca mai târziu.

Horoscopul zilei de mâine, 11 octombrie, aduce capacitate de muncă extraordinară zodiilor.

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.