Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 octombrie: Gemenii cad în plasa unui escroc de primă mână

Horoscop mâine, 11 octombrie: Gemenii cad în plasa unui escroc de primă mână

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ne apropiem, frunză căzută cu frunză căzută, de miezul toamnei, iar astrele ne permit o pauză de respiro în horoscopul zilei de mâine, 11 octombrie. Cu toate acestea, nu e deloc o zi în care să te plictisești, pentru că sunt în continuare active influențele în curs ale planetelor.

Vezi mai jos ce surprize îți rezervă astrele în horoscopul zilei de mâine, 11 octombrie! Află la ce să te aștepți!

Citește și horoscopul săptămânii 11-17 octombrie!

femeie prizoniera intr-o colivie alaturi de alte colivii

Horoscop mâine, 11 octombrie, Berbec

Cineva așteaptă să îl contactezi și știi prea bine despre cine e vorba. Nu mai amâna și pune mâna pe telefon, acest om vrea să te audă de ceva vreme. Dacă vei mai întârzia mult nu numai că îi vei provoca suferință, dar sunt riscuri mari și să ajungeți să vă înstrăinați și să îl îndepărtezi cu nepăsarea ta.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Taur

E vital să îți valorifici mai bine abilitățile și talentele pentru că în acest moment nu ești deloc conștientă de ele. Nu faci decât să ignori ceea ce poți face și din acest motiv pierzi multe oportunități care se pot dovedi extraordinare pentru dezvoltarea ta. Renunță la această atitudine: nici nu știi ce te așteaptă!

Horoscop mâine, 11 octombrie, Gemeni

Ești pe punctul de a te implica într-o aventură care va avea consecințe emoționale devastatoare. Deși ești tentată să renunți la prejudecăți și să îți depășești limitele, să te arunci cu capul înainte în prăpastie nu e deloc cea mai bună idee. Omul pe care îl primești în viața ta are motivații ascunse.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Rac

Contribuția ta la bunăstarea lumii e mai mare decât crezi! Chiar dacă nu ești implicată activ în nicio cauză, simplul fapt că ai grijă de ai tăi are o însemnătate enormă. Întrebată cum am putea să obținem pacea în lume, Maica Tereza spunea simplu: „du-te acasă și iubește-ți familia”, iar tu te achiți în mod excepțional de această misiune.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Leu

Cu toate că e dificil să te încrezi în oameni, să nu o faci se poate dovedi și mai nociv. Din păcate, faptul că în ultima perioadă ai preferat să stai departe de cei din jur din cauza suferinței îndurate te-a îndepărtat și de persoane cu care te-ai fi înțeles de minune. Mai ales mâine ratezi un om minunat pentru că nu vrei să te deschizi.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Fecioară

Știi prea bine că nu există perfecțiunea, atunci de ce încerci să o atingi și te necăjești atunci când nu îți iese? Social media și-a pus amprenta asupra ta și te-a determinat să îți dorești să ajungi la acest ideal de neatins, ceea ce cauzează stres și anxietate. O pauză ar fi minunată acum!

Horoscop mâine, 11 octombrie, Balanță

Intenționezi să faci niște achiziții majore, de care ai nevoie, dar care vor costa mult. Înainte de a te îndatora pentru a le putea obține, gândește-te bine la ce ești capabilă să renunți pentru a plăti împrumuturile și dobânzile. Un simplu calcul îți va spune mai multe decât vrei să afli, probabil!

femeie care se uita la o pusculita goala

Horoscop mâine, 11 octombrie, Scorpion

O veste proastă pe care o primești mâine va avea de fapt consecințe pozitive pe termen lung, spun astrele. Vei vedea că, așa cum se zice, tot răul este spre bine, numai să crezi în această afirmație și să nu te pierzi cu firea. Mâine viața îți poate dovedi cu prisosință de ce e considerată atât de surprinzătoare.

Citește și: Cele mai puternice zodii din punct de vedere emoțional. Știu să se detașeze și să ia tot ce-i mai bun până și din cele mai rele situații

Horoscop mâine, 11 octombrie, Săgetător

De ce ai speranțe de la un om care nu a făcut decât să îți dovedească că nu e cazul să te încrezi în el? Mâine e musai să accepți faptul că nu ai nici cea mai mică șansă să primești vreo formă de ajutor de la această persoană și că e indicat să te bazezi numai și numai pe tine. Cu cât vei accepta acest lucru mai repede, cu atât mai bine!

Horoscop mâine, 11 octombrie, Capricorn

Știi ce te va entuziasma mâine și îți va da puterea de a continua, indiferent de obstacolele cu care te confrunți acum? Să discuți despre planurile și ambițiile tale de viitor cu cei dragi. Vei fi mirată să constați cât de tare te susțin și cât de mândri sunt de tine; astfel capeți și încredere debordantă în persoana ta.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Vărsător

Nu îți face prea mari iluzii cu privire la o legătură amoroasă pe care o începi mâine, sunt de părere astrele. Deși nimeni nu poate rezista seducției tale, nu înseamnă că tipul pe care îl cucerești îți va sta alături pentru prea mult timp. E ușor să îți cadă la picioare, dar nu și să îți rămână mereu fidel.

Horoscop mâine, 11 octombrie, Pești

Ai necazuri cu copiii sau cu rudele mai tinere? Evită tonul acuzator și nu veni cu exemple despre reușitele personale mâine. E mai bine să îi lași să descopere singuri că au greșit și să îi susții pe tot parcursul acestui proces. Altfel vei ajunge la conflicte care vor fi atât de greu de soluționat.

Horoscopul zilei de astăzi, 11 octombrie, poate aduce lecții însemnate zodiilor, dacă aleg să creadă în ele.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.