Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 12 mai 2023: Peștii pun la marinat ideile grandioase insuflate de Cosmos ca să deprindă savoare în sucurile proprii

Horoscop mâine, 12 mai 2023: Peștii pun la marinat ideile grandioase insuflate de Cosmos ca să deprindă savoare în sucurile proprii

Redactor Andreea Baluteanu

O zi astrologică cu influențe pozitive, horoscopul zilei de mâine, 12 mai aduce evoluții atât pentru viața profesională, cât și pentru cea personală. Sextila dintre Mercur în Taur și Saturn în Pești contrabalansează efectele retrogradului, conturând un aspect bun pentru a negocia și a semna contracte.

De ce îți este greu să-ți faci prieteni, în funcție de zodie

De partea cealaltă, trigonul dintre Venus în Rac și Saturn în Pești aduce stabilitate celor mai importante relații din viața noastră. Găsim ușor teritoriu comun și savurăm romantismul și visele frumoase.

Descoperă cum anume te influențează horoscopul zilei de mâine, 12 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 12 mai, Berbec

Exprimă-te cât mai autentic, fără să îți fie teamă să manifești idei pe care mulți le-ar considera prea excentrice sau prea nebunești. Cum crezi că a ajuns lumea acolo unde se află? Prin inițiativele radicale ale unor vizionari rebeli. Această atitudine te va ajuta mult și în relație, căci cealaltă persoană va fi mult mai atașată de tine atunci când simte că te cunoaște cu adevărat.

Horoscop mâine, 12 mai, Taur

Astrele strălucesc puternic în zona carierei tale. E timpul să renunți pentru o zi la modestia minunată care te caracterizează și să mai reclami și tu centrul atenției. Nu mai sta atât în umbră, sunt realizări care îți aparțin în integralitate și pe care nu este cazul să le împarți cu nimeni. Ce e al tău e pus deoparte, dar tu ești cel/cea care trebuie să întindă mâna ca să îl iei.

Horoscop mâine, 12 mai, Gemeni

Simți că nu mai respecți de mult adevărata chemare a sufletului tău? Dacă te-ai îndepărtat de menirea sau de vocația ta, mâine ai șanse mari să corectezi cursul. Nu face însă nimic dramatic, cum ar fi să îți dai demisia fără o variantă de rezervă. Mai degrabă alocă câte o oră zilnic plăcerilor tale, participând la cursuri online sau căutând un mentor.

Horoscop mâine, 12 mai, Rac

No drama queen mâine, și nu ne referim la tine! Astrele îți aduc în cale oameni tulburați de emoții complexe, dar ca întotdeauna au un motiv în acest sens. De data aceasta, scopul este să te învețe o lecție, aceea de a evita să te mai încarci cu povara toxică a sentimentelor celorlalți. Ridică-ți scutul contra acestor vibrații negative.

Horoscop mâine, 12 mai, Leu

E cazul să renunți să mai fii cel/cea care duce tot greul într-o relație, fie ea personală sau profesională. Cere celeilalte părți să se achite de sarcinile sale fără să intervii sau să încasezi daunele pentru greșelile sale. Nu va fi ușor și va trebui să te confrunți și tu cu anxietatea de a nu sări în ajutorul celuilalt atunci când simți că e cazul.

Horoscop mâine, 12 mai, Fecioară

Ordinea și disciplina sunt trăsăturile zilei de mâine. Contextul astrologic te îndeamnă să faci ordine pentru o realizare destul de importantă. Eliberând din spațiu vei face loc mental pentru ceea ce va urma, dar de folos este acum și să te îngrijești mai mult de sănătatea ta. Pune accent pe wellness, integrând sesiuni zilnice de meditație pentru claritate.

Horoscop mâine, 12 mai, Balanță

Uneori, modestia e supraestimată! Mâine asumă-ți că e cazul să fii mai îndrăzneț/ață și mai curajos/asă, exprimând ceea ce simți cu adevărat. Dând dovadă de autenticitate te vei simți automat mai bine. Nu îți mai face atâtea griji despre șansele de implementare ale ideilor tale sau de cum vor fi primite, trăiește cât mai colorat și mai vibrant.

fata care se bucura langa un copac auriu privind la orizontul stralucitor

Horoscop mâine, 12 mai, Scorpion

Ai nevoie să îți îngrijești sinele într-un mediu familiar și confortabil. Ia cu tine numai un amic care te înțelege și care apreciază valoarea tăcerilor acelea lungi și pline de intimitate. La tine sau la el acasă, să comandați ceva bun în timp ce vă uitați la televizor poate fi rețeta ideală pentru o seară care te încarcă de energie pozitivă.

Horoscop mâine, 12 mai, Săgetător

Subconștientul tău fierbe, bolborosind de idei care sunt nici mai mult, nici mai puțin decât inspirate de Divinitate. Ține la îndemână un caiet sau un telefon unde să notezi sau să înregistrezi cele mai vibrante idei pe care le primești de Sus. Nu vei dori să pierzi aceste crâmpei de geniu sau aceste revelații atât de profunde.

Horoscop mâine, 12 mai, Capricorn

Ziua de mâine se anunță excelentă pentru cariera ta! Nu numai că beneficiezi de o productivitate absolut extraordinară, dar se pare și că reușești să te achiți de sarcinile tale fără niciun strop de stres. Înlocuiești tensiunea sub care acționezi de obicei cu o seninătate de invidiat. Mai mult, traduci această atitudine și în interacțiunile cu cei dragi.

Horoscop mâine, 12 mai, Vărsător

Mâine este momentul ideal să pui odată pentru totdeauna în practică abilitățile tale de lider. Ideile pe care le-ai avut în timpul Eclipsei sunt implementate cu oamenii potriviți, însă neapărat trece-le și prin filtrul integrității tale. Dacă un anumit proiect nu rezonează cu valorile pe care le nutrești, atunci taie-l de pe listă.

Horoscop mâine, 12 mai, Pești

Idei grandioase, epocale ți-au fost insuflate de Cosmos în timpul Eclipsei, dar e mai bine să le pui la marinat, ca să deprindă savoare în sucurile proprii. Cu alte cuvinte, nu te apuca acum de treabă, ci dedică această zi relaxării. Lasă-ți mintea să zburde la un concept la altul și învață cum să o aduci la tăcere. Atunci vei intui o cale genială de a progresa.

Horoscopul zilei de mâine, 12 mai, aduce zodiilor un context bun pentru a progresa pe plan profesional și personal.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!
Incepe quiz
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.