Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 12 octombrie 2022: Peștii se leagă la cap fără să îi doară, făcând un legământ pe care nu îl vor putea îndeplini

Horoscop mâine, 12 octombrie 2022: Peștii se leagă la cap fără să îi doară, făcând un legământ pe care nu îl vor putea îndeplini

Redactor Andreea Baluteanu

Muncă susținută, fără putință de respiro: este ceea ce ne aduce horoscopul zilei de mâine, 12 octombrie. Opoziția dintre Mercur în Balanță și Jupiter în Berbec ne copleșește cu proiectele și sarcinile pe care ni le-am asumat într-o abordare optimistă, în care ne-am supraestimat capacitățile.

Tot acum, poate fi dificil să ne permitem să luăm pauze sau să delegăm din sarcini, căci ne vedem în stare de a ne ocupa de orice.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 12 octombrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 12 octombrie, Berbec

Ești predispus/ă să ajungi la concluzii greșite mâine, spun astrele. Impetuozitatea ta e însă mai periculoasă ca niciodată și te va împinge de la spate să iei o decizie pe care o vei regreta amarnic în viitorul apropiat. Ne pare rău să o spunem, dar intuiția ta dă rateuri glorioase în aceste momente.

Citește și: Patru zodii mult prea precaute atunci când vine vorba de dragoste

Horoscop mâine, 12 octombrie, Taur

Poți fi presat/ă sau dornic/ă să te descătușezi de emoțiile complicate care te-au cuprins sau să îți deschizi sufletul față de cine nu trebuie. Ori acest om nu te va înțelege câtuși de puțin, ori se poate întâmpla să te manipuleze ca să te piardă. Ia în calcul aceste sfaturi înainte de a te confesa în fața persoanei nepotrivite.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Gemeni

Ești nevoit/ă să desfășori o muncă despre care nu ai informațiile necesare. Procesul e mai complicat și, fie din neștiință sau din rea voință, nimeni nu îți acordă sprijinul necesar. Cum se prea poate să nu ai la cine apela, e de preferat ca acum să faci numai ce îți stă în putință, fără să îți reproșezi nimic.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Rac

Permite-ți un pic de dezordine în sentimente, insistă astrele. Nu totul trebuie să fie limpede și clar în viața ta emoțională, iar din când în când suferința e purificatoare. Plângi ca un câine după un amic sau un partener pierdut, dar trebuie să îți permiți să te hrănești cu amintiri. Nu îl aduce însă din nou în viața ta!

Horoscop mâine, 12 octombrie, Leu

Fii cât se poate de circumspectă când primești vești sau informații mâine. Mai ales, nu pleca urechea la bârfe și preferă să iei de bune numai faptele pe care le poți verifica din minimum 3 surse. Să fii mai catolică decât Papa e o atitudine mai mult decât recomandată, așa cum vei vedea singură.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Fecioară

Nu ține cont prea mult de așteptările celorlalți de la tine, cu precădere atunci când simți instinctiv că sunt greșite. Dorești să faci ceva sau să iei o decizie care îți va face viața mai simplă, dacă nu și mai frumoasă, și chiar nu e cazul să te lași împiedicată de părerile pe care le nutresc ceilalți.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Balanță

Nu poți să menții lucrurile simple și lejere, iar viața ta nu va avea nicidecum un ton jucăuș acum, sunt de părere astrele. Mai degrabă ești sfătuită să spui ce ai pe inimă și să nu permiți nimănui să te împiedice. Uneori, onestitatea, chiar dacă dureroasă, e mai bună ca orice.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Scorpion

Ai atâtea pe cap, un cumul de sarcini de care nu mai știi cum anume să te ocupi și pe care nu ai habar cum ai putea să le aduci la bun sfârșit. Însă chiar dacă suspectează că te vor epuiza, astrele consideră că e cazul să le îndeplinești, oferindu-ți însă neapărat răgazul de a te odihni mai târziu.

fata care lucreaza la calculator pe fundal rosu

Horoscop mâine, 12 octombrie, Săgetător

Cineva îți critică alegerile vestimentare sau stilul în care ți-ai aranjat casa, iar remarcile lor pot fi mai dure decât ar trebui să permiți. Amintește-ți că, atât timp cât nu încalci nicio lege sau nicio regulă, aceste alegeri sunt personale și ar trebui să îți producă în primul rând ție plăcere. Ceilalți nici măcar nu contează!

Horoscop mâine, 12 octombrie, Capricorn

Dacă un amic la ananghie îți cere ajutorul, ascultă-l, fii umărul pe care plânge, dar nu merge mai departe de atât, cel puțin până ce nu ești în posesia tuturor informațiilor necesare. Ține cont că auzi povestea numai dintr-o singură sursă, menită să îl facă pe acest om să arate cât se poate de bine.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Vărsător

Deși nu ești o insulă și trăiești într-o comunitate, ia în calcul că ai nevoie ca din când în când să mai petreci și timp în singurătate. Acum este momentul să te bucuri numai de propria companie, spun astrele. E ceva important ce trebuie să lămurești cu tine însăți în această ocazie.

Horoscop mâine, 12 octombrie, Pești

Zodia ta are nevoie ca acum să evite promisiunile mari. Mai bine ar fi să îți păstrezi obiectivitatea și să nu te înhami la sarcini imposibil de îndeplinit. Lucrurile nu se vor aranja de la sine, ba dimpotrivă, și mai târziu va fi necesar să ceri păsuire sau să îți rupi legământul făcut. Nu te lega singură la cap, fără să te doară.

Horoscopul zilei de mâine, 12 octombrie, copleșește zodiile cu multiple sarcini.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.