Horoscop
Înapoi la

Patru zodii mult prea precaute atunci când vine vorba de dragoste

Patru zodii mult prea precaute atunci când vine vorba de dragoste

Ramona Jurubita

Este normal să nu ne aruncăm, brusc, într-o relație cu o persoană pe care o știm de puțină vreme. La primele întâlniri trebuie să păstrăm distanța și să cunoaștem posibilul/a partener/ă înainte de a trece la fapte mari. Doar că unele zodii exagerează când vine vorba de precauție și analizează prea mult oamenii pe care îi au în față.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Când vine vorba de începerea unei relații amoroase, anumiți nativi din zodiac nu se grăbesc absolut deloc, ba chiar încetinesc ritmul normal. Parcă devin și ușor paranoici în momentul în care persoana cealaltă face pași spre ei mai rapid decât consideră ei că este firesc!

Din teama de a nu fi răniți sau de a nu răni, își controlează fiecare mișcare și sunt extrem de atenți la tot ce urmează să facă atât ei, cât și partenerii. Iată care sunt semnele zodiacale pe care le cuprinde panica în momentul în care nu au timp să se gândească mult la ce au de făcut în prezența jumătății lor:

Rac
Îi pasă foarte mult de părerile celorlalți despre el/ea, așa că nu ar avea curaj să fie vulnerabil/ă de la primele interacțiuni. Până nu simte că relația a avansat suficient, nu face mișcări bruște, ci stă extrem de tăcut/ă. Uneori nu lansează nici subiecte de discuție și așteaptă doar ca iubitul/a să vină cu ideile pentru o nouă conversație. Îi este frică să nu îl/o supere, mai ales fiindcă nu îi cunoaște reacțiile. Dacă îi place foarte tare de persoana pe care o are în față, grija la detalii va fi și mai mare. Preferă să asculte și să observe, astfel încât să își dea seama cum ar trebui să se comporte.

Află: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Rac

Fecioară
Este perfecționist/ă, așa că vrea ca totul să iasă fără cusur. La început se gândește prea mult la compatibilitate și se tot întreabă dacă a ales persoana potrivită. Apoi, treptat, începe să se străduiască să facă totul perfect. Asta înseamnă că nu se va grăbi să ia decizii care ar putea să-i supere sufletul pereche. Se stresează prea mult din cauza lucrurilor mărunte, iar asta ar putea afecta în mod considerabil relația, făcându-l/o pe celălalt/cealaltă să își pună semne de întrebare cu privire la viitorul lor comun. Nimeni nu și-ar dori să fie toată viața lângă o persoană care nu are curaj să facă ce simte pentru că alege să nu greșească niciodată.

Scorpion
Sensibilitatea sa există în proporție foarte mare, chiar dacă nu vrea să o arate de fiecare dată. Când dorește să aibă un cuplu stabil, îl/o cuprinde groaza, mai ales dacă se gândește că poate suferi în cazul în care ceva nu merge bine. Ajunge să se gândească de mai multe ori înainte de a deschide gura, să recitească mesajele de zeci de ori înainte de a le trimite. În plus, analizează comportamentul celeilalte persoane pentru a observa posibile semnale de alarmă. Vrea să știe de la început dacă există diferențe sau probleme ce le-ar putea afecta interacțiunea pe parcurs. Cel mai mare coșmar al său este să fie rănit/ă din iubire, așa că preferă să fie extrem de atent/ă și să nu piardă niciun detaliu.

Femeie care își face griji în legătură cu relația, în timp ce partenerul ei doarme fără probleme.

Pești
Nu îi place să îi vadă supărați pe cei din jur, așa că se străduiește să le fie întotdeauna pe plac. Ca să nu se simtă apoi vinovat/ă că a greșit față de partener/ă, preferă să fie reținut/ă în mișcări și în cuvinte. Acest lucru nu este întotdeauna o idee bună, dar așa i se pare potrivit pe moment. Același motiv îl/o face să ceară mereu sfaturi prietenilor cu privire la comportamentul pe care ar trebui să îl aibă în relația sa. Are nevoie de părerile celor dragi că să fie sigur/ă că nu face vreo greșeală care ar putea să pună capăt unei frumoase povești de iubire. Fiindcă îi pasă foarte mult de jumătatea sa, încearcă să aștepte întotdeauna momentul potrivit pentru fiecare pas nou.

Tu ai avut ocazia să ai o relație apropiată cu persoanele născute sub aceste semne zodiacale? Dacă da, probabil ai observat că nu se grăbesc niciodată și că analizează cu atenție orice mișcare pe care o fac sau pe care o faci. Este un scut pe care îl folosesc pentru a-și proteja inima de posibile suferințe. Intenția lor nu este de a încetini ritmul în care se desfășoară o relație, ci de a se asigura că ambele jumătăți ale întregului sunt în siguranță și au scopuri comune.

Află care sunt cele 5 zodii care te vor face să te simți frumoasă atunci când sunteți împreună

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveYourtangoThoughtcatalog

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Esti prea visatoare cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.