Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 ianuarie 2023: Săgetătorul cade în capcana lui Iuda, vânzând ce are mai scump pe lume pentru o plăcere de moment

Horoscop mâine, 13 ianuarie 2023: Săgetătorul cade în capcana lui Iuda, vânzând ce are mai scump pe lume pentru o plăcere de moment

Redactor Andreea Baluteanu

Ce părere ai despre manifestarea intuiției colective? Noi spunem că este amplificată în horoscopul zilei de mâine, 13 ianuarie. Sextila dintre Soare în Capricorn și Neptun în Pești e un aspect care iluminează conștiința, îmbunătățind puterea de manifestare.

Citește și: Cum reușești să îți intimidezi dușmanii în funcție de luna nașterii

Tot mâine e un prilej bun pentru a ne asculta intuiția atunci când vine vorba despre deciziile profesionale sau financiare.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 13 ianuarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Berbec

Simți nevoia să faci pe altcineva fericit și singura modalitate care îți e la îndemână e să fii complet sinceră cu acea persoană. Dar să știi că darul loialității totale nu e îmbrățișat și acceptat pretutindeni, așa că poate ar fi mai bine să pui un filtru sentimentelor tale. Se poate profita de pe urma ta, plus că nu e menirea ta să faci pe toți fericiți.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Taur

Dezvălui în sfârșit un secret pe care l-ai ținut multă vreme și care a apăsat greu asupra conștiinței tale, spun astrele. Această deschidere te va elibera și te va ajuta să privești viitorul cu ochi mai buni. Ce te surprinde e și faptul că ceilalți primesc mărturisirea ta cu mai multă îngăduință decât te-ai fi așteptat.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Gemeni

Începi să privești cu alți ochi un prieten bun. Dintr-odată, acesta se transformă dintr-un amic într-o persoană cu totul și cu totul specială. E posibil ca la început să te atragă modul în care el te tratează, ca pe o prințesă, dar ulterior vei descoperi că aveți atât de multe lucruri în comun.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Rac

Așteaptă-te la un șoc de proporții mâine! Afli despre faptul că o rudă sau o cunoștință îți purta ranchiună sau avea o părere dezamăgitoare despre tine, în mod nemeritat. În loc să îi răspunzi cu aceeași monedă, dă dovadă de empatie și încearcă să o înțelegi. Se poate ca totul să fi fost numai o neînțelegere.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Leu

Să afli că prietenii tăi ascund ceva de tine nu e niciodată ușor, dar să știi că au făcut sacrificii pentru binele tău, de care nu ai fost deloc conștientă, poate fi și mai dificil de procesat. În loc să îi copleșești cu reproșuri fiindcă te simți vinovată, apreciază-i pentru că astfel ți-au dat cea mai mare dovadă de dragoste.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Fecioară

Simți nevoia să faci cuiva un cadou scump pentru a compensa lipsa ta de atenție sau pentru a-l câștiga de partea ta. Însă această atitudine mai degrabă va impregna în superficialitate relația voastră și va contura datorii ce vor fi greu de plătit. Dacă vrei să te revanșezi, fă un gest din inimă!

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Balanță

O imprudență a unui prieten, care îți dezvăluie din greșeală un secret sau îți cauzează rău fără să vrea te va convinge că e cazul să analizezi mai bine grupul tău de amici și să fii mai atentă cui îi încredințezi încrederea. Deși acest om nu ți-a greșit intenționat și te sfătuim să îl ierți, nu strică nici să meditezi asupra caracterului său.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Scorpion

Pe lângă faptul că ai multe pe cap, mai vine și vocea aceea iritantă din interior care te strivește cu răutatea sa. Ești dură cu tine, implacabilă chiar, mai rea decât oricine altcineva. Astfel nu vei face decât să îți sabotezi singură eforturile, ceea ce e cu atât mai grav cu cât chiar încerci din răsputeri să faci totul cum trebuie.

fata cu parul lung care sta trista si singura pe marginea patului

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Săgetător

Fii atentă la vorbele pe care le spui acum! E posibil să vinzi ce ai mai scump, precum un Iuda, doar pentru că dorești să impresionezi grupul cu care îți petreci timpul. Conexiunea pe care o resimți cu acești oameni poate fi de asemenea pasageră și poate înceta în momentul în care nu vă mai distrați împreună.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Capricorn

Un membru al familiei, unul cu un caracter mai degrabă rezervat, îți va împărtăși acum din sentimentele și emoțiile sale. Faptul e cu atât mai impresionant și mai copleșitor cu cât acest om a fost atât de discret până acum. E important să îl asculți cu atenție și să îl judeci cât mai puțin.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Vărsător

Bârfele zboară în jurul tău și nu poți nega faptul că sunt suculente. Chiar dacă nu tu ești cea care le-a lansat, nu uita însă că poți fi considerată responsabilă chiar și numai dacă vei contribui la împrăștierea lor. Efectele karmei negative te vor atinge cu siguranță, așa că fii o voce a bunătății și rupe cercul.

Horoscop mâine, 13 ianuarie, Pești

Cineva drag, pentru care nutrești sentimente frumoase, îți va face o mărturisire care te cutremură, legată de emoțiile pe care le nutrește la adresa ta. Lucrul pe care îl dezvăluie acum l-a ascuns multă vreme și se prea poate să se fi pregătit multă vreme psihic numai ca să ți se confeseze. Fii bună cu el!

Horoscopul zilei de mâine, 13 ianuarie, aduce zodiilor șansa de a se folosi de puterea lor de manifestare, dar și riscul dezvăluirii unor secrete.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cat de fericita esti in acest moment?
Incepe quiz
Cat de fericita esti in acest moment?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.