Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 mai 2022: banii vorbesc, iar Capricornul ascultă și ia cea mai bună decizie pentru prosperitatea sa financiară

Horoscop mâine, 13 mai 2022: banii vorbesc, iar Capricornul ascultă și ia cea mai bună decizie pentru prosperitatea sa financiară

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

O zi care se anunță cu peripeții, horoscopul zilei de mâine, 13 mai, se circumscrie opoziției dintre Lună și Venus. Experimentăm senzații și sentimente puternice și debordăm de pasiune, dar în același timp putem rămâne marcați și de inhibiții în amor.

De asemenea, pot apărea probleme în viața domestică, dar și inconveniente pe planul sănătății. Neglijența poate duce la accidente serioase.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 13 mai!

Vezi și care sunt: Emoțiile pe care oamenii le confundă cu dragostea, în funcție de zodie

Horoscop mâine, 13 mai, Berbec

Cineva apropiat îți reproșează că te-ai schimbat atât de tare încât nu te mai recunoaște, iar acuzațiile sale dor. Cu toate acestea, nu te simți obligată să îți modifici valorile sau principiile de viață astfel încât să le reflecte pe ale celor din jur, oricât de dragi ți-ar fi aceștia. E musai să îți rămâi loială ție și numai ție.

Horoscop mâine, 13 mai, Taur

Ai o idee nouă, care poate revoluționa activitatea de la jobul tău, dar îți este teamă să o prezinți fiindcă nu știi prea bine cum anume vor reacționa cei din jur. Mai ales de părerea șefului îți este teamă, dar astrele te sfătuiesc să ștergi aceste anxietăți din inima și mintea ta. Ai tot ce trebuie pentru a impresiona.

femeie de afaceri care zboara in pozitie de superwoman alaturi de carti si de un mar pentru energie

Horoscop mâine, 13 mai, Gemeni

Fără să îți dai seama ai tot acumulat stres în ultima perioadă și este musai să te relaxezi acum. Lasă tensiunea să se evapore făcând ceva ce îți place și care îți permite să te simți bine în pielea ta. Chiar și planificarea unei vacanțe va avea efecte minunate asupra psihicului tău greu încercat.

Horoscop mâine, 13 mai, Rac

Poți avea ce e mai bun din ambele lumi: ba nu, din toate universurile în care trăiești. Tot ce trebuie să faci este să înveți cum anume să îți împarți experiențele. Povestește familiei despre o descoperire dintr-o călătorie sau amicilor despre o pățanie amuzantă cu frații tăi. Nu numai că așa ți-i vei apropia și mai tare, dar te vei echilibra și tu.

Horoscop mâine, 13 mai, Leu

Poți ajunge la cuțite cu șeful sau cu o personalitate importantă din domeniul tău profesional din cauza unor experiențe din trecut, spun astrele. Greșești judecând această situație prin prisma fricilor și a suferințelor care te-au încercat și refuzi să vezi că lucrurile stau altfel acum. O persoană neimplicată te poate ajuta mult.

Horoscop mâine, 13 mai, Fecioară

E posibil să refuzi o propunere cu niște scuze false, chiar dacă tu însăți nu conștientizezi acest lucru, spune horoscopul Fecioarei. Poate că pretextezi că nu poți porni într-o călătorie fiindcă nu ai bani sau nu îți permite timpul, dar motivele îți vor fi spulberate cu argumente temeinice. E bine să faci ceea ce simți, dar fii sinceră.

Horoscop mâine, 13 mai, Balanță

Nu îți mai vezi capul de treburi și ești nevoită acum să te ocupi de un întreg grup ale cărui eforturi numai tu poți să le coordonezi. Cauza pentru care lucrați la comun e extrem de dragă sufletului tău așa că nu există limite la sacrificiile pe care le faci. Nu uita însă nici de starea ta de sănătate: ca să ajuți pe alții, e musai să te ajuți mai întâi pe tine.

Horoscop mâine, 13 mai, Scorpion

E posibil să primești invitații nenumărate, care mai de care mai tentante acum, dar să eviți să le dai curs fiindcă nu mai poți ține pasul. Deși ai chef să te distrezi, coeficientul tău de energie e aproape de limita de jos și cu cât vei încerca să impui un ritm mai acerb, cu atât îți va fi mai greu să te descurci. Scuză-te politicos și ia o pauză!

Horoscop mâine, 13 mai, Săgetător

Familia sau spațiul domestic par să tragă de tine din toate părțile, tratându-te ca pe un robot care nu cunoaște oboseala. Dar în realitate ești doar un om, și încă unul deosebit de frustrat de toate aceste cerințe care par să nu se mai oprească. Ai mare nevoie acum de relaxare cu prietenii, dar într-un spațiu pașnic și liniștit.

Află și tot ce trebuie să știi despre zodia Săgetător!

Horoscop mâine, 13 mai, Capricorn

E timpul să dai tot ce ai pe plan profesional. Crede că vei fi ultima care va rămâne în picioare în orice confruntare și asumă-ți o mentalitate de luptătoare neînfricată. Chiar dacă e puțin probabil ca eforturile tale să fie recompensate din punct de vedere financiar, să știi că munca asiduă nu te va lăsa niciodată să mori de foame.

femeie care pune bani si inima intr-un borcan

Horoscop mâine, 13 mai, Vărsător

Treci prin câteva probleme financiare și de familie destul de delicate și la un moment dat vei avea nevoie să iei o decizie sensibilă. Însă nu ești singura care s-a aflat într-o asemenea situație. Discutând cu cei apropiați vei regăsi cu siguranță pe cineva care se confruntă cu aceleași provocări ca tine și care îți va da un sfat bun.

Horoscop mâine, 13 mai, Pești

Simți nevoia să vorbești despre un subiect delicat și respingi din start conversațiile ușoare, nu că ți-ar fi plăcut vreodată small talk-ul. Dar deși tu traversezi ape calme acum, nu ezita să discuți despre provocări din trecut; de data aceasta este altcineva care are nevoie să audă cuvintele tale de îmbărbătare.

Horoscopul zilei de mâine, 13 mai, aduce zodiilor opoziții interesante și dominația percepțiilor asupra logicii.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.