Horoscop
Înapoi la

Emoțiile pe care oamenii le confundă cu dragostea, în funcție de zodie

Emoțiile pe care oamenii le confundă cu dragostea, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

A fi sau a nu fi...dragoste? Unii își pun această întrebare când se află într-o relație, în timp ce alții se lasă cuprinși de euforie și cred că iubesc, deși... realitatea poate este diferită.

Iubirea este un sentiment înălțător și nu poate fi comparat cu un altul, dar acest lucru se întâmplă, uneori, în cazul persoanelor care nu au descoperit încă dragostea adevărată. Ele nu știu cum ar trebui să se simtă într-o relație sănătoasă și, din acest motiv, pot confunda alte emoții pasagere cu iubirea. În plus, ajung să creadă că nu este greșită impresia pe care o au despre ceea ce simt și să spună și altora că iubesc, deși adevărul este cu totul altul.

Când știi ce înseamnă acest sentiment și cum reacționezi în prezența lui, devii conștient/ă de încurcăturile pe care le fac alți oameni. Mai jos găsești emoțiile pe care nativii din zodiac le confundă cu dragostea. Analizează fiecare paragraf și amintește-ți dacă i-ai observat pe apropiații tăi în timp ce trăiau o iluzie sau dacă și tu ai fost vreodată în această situație:

Parteneri care dansează în pădure printre copaci.

Sursa foto: Unsplash

Berbec – pasiunea
Îi place să pună pasiune în tot ceea ce face și crede că îi iubește pe toți care îi fac inima să bată mai repede. Își dă seama în timp dacă s-a înșelat în această privință, dar până atunci, se lasă dus/ă de val și își declară așa-zisa dragoste prin toate metodele pe care le are la dispoziție. Din păcate, suferința va fi la fel de mare de ambele părți, în momentul în care atât el/ea, cât și partenerul/a vor realiza că simțeau altceva, de fapt.

Taur – bunătatea
Crede că iubește pe toată lumea care îl/o tratează bine. Aceasta nu este dragoste, ci doar un atașament față de oamenii care îi fac pe plac în fiecare zi. Dacă s-ar schimba ceva în atitudinea lor, i-ar șterge imediat de pe lista persoanelor iubite. În dragoste se întâmplă așa? Nici vorbă! Îl accepți pe cel de lângă tine cu bune și rele, fără să te superi dacă are o părere diferită sau o schimbare de comportament într-un anumit moment.

Gemeni – atracția fizică
Are impresia că iubește pe oricine îl consideră atractiv din punct de vedere fizic. Poate crede că acest sentiment profund se bazează doar pe chimia dintre parteneri și uită să aștepte și celelalte elemente de care depinde o relație perfectă. Din fericire, când își întâlnește sufletul pereche, realizează că tot ce a simțit până atunci nu avea legătură cu adevărata iubire.

Vezi și: Minciuna pe care o crezi, în funcție de zodie, și din cauza căreia nu ai noroc în dragoste

Rac – confortul
Confortul este foarte important pentru el/ea și evită să stea lângă persoanele în preajma cărora devine agitat/ă. Tinde să creadă că îi iubește pe toți oamenii care îi oferă siguranță și încredere, dar se agață de o speranță falsă. Momentul adevărului va fi destul de dureros pentru acest nativ, fiindcă își va da seama că și percepția lui despre viață a fost greșită.

Leu – atenția
Adoră să fie mereu în atenția publicului și ar da orice să se simtă lăudat/ă și apreciat/ă mereu. Nu îi place deloc pe oamenii care se uită la el/ea cu indiferență, dar, în schimb, crede că îi iubește pe toți care îl/o complimentează. În cazul său, iubirea este ca un târg: te iubesc pentru că mă apreciezi și îmi spui ce vreau să aud. Din păcate, poate să trăiască toată viața cu această concepție greșită, fiindcă nu vrea să știe alt adevăr, în afară de acela care îi aduce mulțumire.

Fecioară – obsesia
Fiind atât de exigent/ă în orice domeniu al vieții, încearcă să impresioneze mereu prin fapte mărețe și prin gesturi inedite. Această atenție exagerată la detalii se transformă, de multe ori, în obsesie și cel mai rău este când alte persoane se află în centrul acestor idei fixe. Dacă îi place de cineva, nu se lasă până nu îl impresionează și ajunge astfel să creadă că îl iubește, doar pentru că ar face orice pentru el.

Balanță – aprecierea pentru frumos
Crede că îi iubește pe toți cu un corp frumos și cu o față drăguță, dar nu realizează că aceasta este pur și simplu o senzație de încântare pe care i-o oferă anumiți oameni preocupați de felul în care arată. În general, suferă când își dă seama că iubirea nu este legată atât de strâns de aparențe și acceptă cu greu când se îndrăgostește de o persoană care, din punct de vedere fizic, nu se ridică la nivelul așteptărilor sale.

Scorpion – distracția
Viața lui/ei este destul de monotonă și stă departe de persoanele din jur, fiindcă nu vrea ca secretele să-i fie descoperite. Din cauza lipsei de interacțiune, nu are experiență la capitolul dragoste și crede că îi iubește pe oamenii care îl/o fac să zâmbească. Nici nu bănuiește că în iubire este vorba de mai mult decât despre starea de euforie pe care i-o poate oferi o glumă bună.

Săgetător – plăcerea
Aventurier/ă din fire, îi place să experimenteze orice senzație care are la bază adrenalina. Adoră să trăiască intens și nimic nu mai contează în momentul în care se simte bine. De aceea, are impresia că poate asocial iubirea cu plăcerea trupească și consideră că iubește persoanele care îi oferă partide de amor de neuitat, fie că la baza relației se mai află și alte sentimente sau nu.

Capricorn – gelozia
Când între două persoane există dragoste adevărată, gelozia nu se poate strecura între ele, chiar dacă alții încearcă să le despartă sau să le facă să aibă neînțelegeri. El/a nu a înțeles acest lucru până acum și crede că iubeșe pe oricine îi trezește natura posesivă și îl/o face să simtă că înnebunește de gelozie. Într-o bună zi va afla că o relație sănătoasă este bazată pe încredere și pe loialitate.

Vărsător – sentimentul de fluturași în stomac
Dragostea nu trebuie confundată nici măcar cu fiorii de început, chiar dacă sunt extrem de intenși. Ei se pot spulbera cu timpul sau chiar într-o secundă, iar ceea ce contează cu adevărat este ce rămâne în urma lor. Pot fi considerați începutul iubirii, dar niciodată iubirea în sine. Ar trebui să îi spună cineva și Vărsătorului că trăiește într-o confuzie și că nu ar trebui să se mai lase păcălit de starea de euforie.

Pești – fericirea
Trăiește în lumea lui/ei și nu prea știe cum se simt emoțiile în realitate. Își imaginează cum ar vrea să fie viața și toate poveștile din mintea sa au final fericit, așa că are impresia că îi iubește pe toți oamenii care îi aduc un zâmbet pe chip. Tinde să fie nefericit/ă în majoritatea zilelor și să se refugieze în trăirile imaginare, așa că oricine poate să îl/o facă fericit/ă, va primi declarații de dragoste din partea sa.

Ce spui despre aceste încurcături care se produc în mintea zodiilor? Dacă ai prieteni care gândesc așa, încearcă să aduci lumina în mințile și în sufletele lor. În cazul în care și tu ai fost în această situație, tot ce îți rămâne de făcut este să nu repeți greșeala.

Citește și: De ce nu poți să te iubești așa cum ar trebui și ai merita, în funcție de zodie

Surse articol: CluberJasminterranyMedium

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?
Incepe quiz
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.