Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 14 aprilie: retrogradarea lui Mercur ridică vălul de confuzie de pe fața lumii și Săgetătorul scoate în sfârșit capul din nisip

Horoscop mâine, 14 aprilie: retrogradarea lui Mercur ridică vălul de confuzie de pe fața lumii și Săgetătorul scoate în sfârșit capul din nisip

Redactor Andreea Baluteanu

Două influențe contrare se manifestă în horoscopul zilei de mâine, 14 aprilie. Pe de o parte resimțim în sfârșit mult așteptatele efecte ale mișcării directe a lui Mercur în Taur, când, după săptămâni lungi, se ridică vălul de confuzie care a acoperit fața lumii. Este timpul să dai prioritate acelor proiecte care cresc din rădăcini adânci și au trunchiuri solide.

De ce are nevoie fiecare zodie la începutul unei relații amoroase

Tot mâine, pătratul dintre Venus în Gemeni și Saturn în Pești îngreunează orice fel de activitate, astfel încât semnele vor simți că le e greu și să dea jos din pat. Motivația lipsește cu desăvârșire.

Află care sunt coordonatele zilei de mâine, 14 aprilie, în funcție de zodie.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 14 aprilie, Berbec

Pe tine de obicei te irită certurile mărunte, manipulările stângace sau toate celelalte strategii la care apelează cei din jur ca să obțină ceea ce vor, mai ales că te consideri (și ești) mai presus de toate aceste păcate ale umanității. Însă mâine poți să exagerezi, acuzându-i pe cei din jur de greșeli de care nu se fac vinovați. Nu lua totul personal.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Taur

Atitudinea ta optimistă e ușor exagerată, mai ales când vine vorba despre părerea pe care o nutrești la adresa unui grup sau a unei echipe. Poți trece cu vederea prea repede defectele lor și îi poți așeza fără să îți dai seama pe un piedestal. Aparențele înșală, așa că înainte să îți iei un angajament asigură-te că acei oameni chiar sunt așa cum par.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Gemeni

Ai grijă la cum îți exprimi părerea, căci ai tendința de a o face prea zgomotos și de a aborda subiecte controversate care deranjează. Contrastul dintre Venus și Saturn te face mult prea incisiv/ă, incapabil/ă să îți ții gura atunci când trebuie. Gândește-te că Universul te pune la încercare pentru o zi, măsurându-ți puterea de stăpânire.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Rac

Deși tu ești mai degrabă un sprinter decât un maratonist, mâine va trebui să îți legi șireturile pantofilor alergătorului de cursă lungă. Dacă nu te poți ocupa la timp de o sarcină sau de o activitate, cere un răgaz suplimentar. Poți să îți bifezi atribuțiile, dar numai dacă te lași copleșit/ă de treburi, ceea ce nu e deloc indicat înainte de sărbători.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Leu

Îți tot vine să șușotești la urechea unei persoane recent întâlnite, ca să îi povestești totul despre tine? Nu da drumul încă la robinetul cu încredere deplină. Cuadratura dintre Venus și Saturn te îmbie că te deschizi în fața noilor tale cunoștințe, dar decât să le încredințezi secrete care nu au ce căuta în custodia unor oameni cu care nu ai stabilit încă un climat de încredere, mai bine petrece timp de unul/una singur/ă.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Fecioară

E drept că doare și nu e deloc confortabil să înțelegi că sentimentele nu îți sunt împărtășite cu aceeași intensitate, mai ales pentru o zodie de pământ, care nu se lasă ușor descoperită. Însă faptul că celălalt vrea să încetinească ritmul apropierii nu înseamnă că trebuie să pui capăt relației, doar să îți adaptezi pasul partenerului tău.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Balanță

Ai fost atât de ocupată în ultima perioadă, cucerind lumea etapă cu etapă. De la noi cunoștințe la depășirea unor obstacole profesionale sau bifarea cu succes a unor reușite fulminante, nimic nu ți-a scăpat. Dacă iei în considerare că în acest timp te dezvoltai și personal sau planificai o călătorie, e evident că ai intensificat ritmul într-un mod aproape neomenesc. Chiar dacă ți-a plăcut fiecare clipă, acum este momentul să te odihnești.

fata caree paseste spre plaja alaturi de o masina de epoca parcata alaturi

Horoscop mâine, 14 aprilie, Scorpion

Preocupat/ă de relațiile amoroase? Indiferent de stadiul în care te afli, conjunctura astrală a zilei de mâine te va ajuta să ajungi la o realizare importantă. Percepi care e următorul pas pe care trebuie să îl faci cu o deosebită limpezime, dar și mai important e că ai și curajul de a lua această inițiativă. Nu pierde oportunitatea.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Săgetător

Cuadratura dintre Venus și Saturn te îndeamnă să scoți capul din nisip! A fost ispititor să te comporți de parcă o anumită problemă nici nu ar fi existat, dar tu nu ești un struț. Ca orice zodie de foc, ai puterea să îți confrunți obstacolele, iar atunci când nu te mai porți de parcă un anumit necaz e insignifiant, vei constata că găsești tăria de a-l spulbera și de a te vindeca.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Capricorn

Vezi ca nu cumva să confunzi teama cu scepticismul fondat. La un moment dat cu toții ne-am ars cu ciorbă, dar acesta nu e un motiv să continuăm să suflăm și în iaurt. E posibil să îți spui că nu te apropii de o anumită persoană fiindcă ai rețineri justificate, dar în realitate ce te ține în loc e consecința unei suferințe din trecut. Acest om nu e responsabil de traumele tale.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Vărsător

Cafea în oraș, comandă la pizza, apoi o incursiune în magazinul tău online preferat și cel puțin o achiziție. Nu spunem că nu merită să te răsfeți, dar chiar e indicat să cheltui cu atâta lipsă de reținere bani? Cuadratura dintre Venus și Saturn te determină pe de o parte să fii mână spartă, dar pe de alta și să fii mai conștient/ă de excesele tale financiare.

Horoscop mâine, 14 aprilie, Pești

Se poate ca un apropiat să îți ceară ajutorul într-un moment nu prea bun pentru tine. Ține cont însă că nu ți s-ar fi adresat dacă nu ar fi considerat că nu se poate descurca. De aceea, fă tot posibilul să îl sprijini inclusiv atunci când ți se pare că problema sa nu e nici pe departe atât de serioasă. Nu știi ce bătălii se duc în sufletul său.

Horoscopul zilei de mâine, 14 aprilie, poate pune zodiile în dificultate cu cuadratura dintre Venus și Saturn.

Surse foto: Astrostyle

Surse articol: Pixabay, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche
Incepe quiz
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.