Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 14 noiembrie 2022: cu al treilea ochi, Săgetătorul vede dincolo de lumea cunoscută, călătorind într-o altă dimensiune

Horoscop mâine, 14 noiembrie 2022: cu al treilea ochi, Săgetătorul vede dincolo de lumea cunoscută, călătorind într-o altă dimensiune

Redactor Andreea Baluteanu

Discuțiile predomină în horoscopul zilei de mâine, 14 noiembrie, prin prisma sextilei dintre Venus în Scorpion și Pluto în Capricorn. Zodiile nu vor ezita să abordeze subiecte tabu și să-și folosească intuiția ca să pătrundă secretele celorlalți.

Tot mâine, trigonul dintre Soare în Scorpion și Neptun în Pești imprimă creativitate din plin. Zodiilor se vor simți tentate să își urmeze impulsurile artistice și să creeze opere care au o aură de pe altă lume.

Vezi și care sunt zodiile numai lapte și miere până le calci pe coadă!

Vei afla din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 14 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Berbec

Dragostea romantică și fierbinte se află în centrul preocupărilor tale mâine. Gândește-te la gesturi grandioase, șampanie scumpă, căpșuni înmuiate în ciocolată și băi cu multă spumă și uleiuri esențiale. Singura problemă poate fi aceea că iubitul tău nu îți acordă atenția pe care consideri că o meriți.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Taur

Va fi dificil să îți faci timp pentru tine mâine, și situația poate continua. Inconvenientul major e că ești deja obosită după ce ai muncit asiduu în weekend sau ai lucrat peste program. Se pot acumula frustrări care te vor determina să răbufnești la un moment dat, mai degrabă mai devreme decât mai târziu.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Gemeni

În unele zile muncești mai mult, în altele mai puțin. Există însă și zile precum aceasta în care nu faci mai nimic. „Mintea de maimuță”, așa cum i se zice, te va bombarda cu gânduri peste gânduri, iar productivitatea ta va fi aspru afectată. Nu o să reușești să te achiți de nimic de pe lista ta, dar, cumva, lucrurile se vor aranja.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Rac

Prietenii și călătoriile sunt marea ta slăbiciune mâine. Ai chef să te distrezi și să cunoști oameni noi, dar mai ales străinii te vor încânta. Așadar, vizitează un eveniment cu specific internațional și încearcă să îi cunoști pe cei care l-au organizat sau frecventează o parte a orașului în care locuiesc alte comunități.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Leu

Vei dori să stai singură mâine. Nici măcar copiii sau iubitul nu vrei să îți țină companie, singura prezență de care vrei să te bucuri e a ta proprie, ți-ar plăcea inclusiv să îți auzi ecoul. Iar sorții îți surâd, așa că vei putea să meditezi în pace sau să scrii într-un jurnal, așa cum intenționai.

fata care mediteaza intr-un decor cu plante pe un fundal negru

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Fecioară

Mare grijă să nu cumva să fii trasă pe sfoară de un maestru al înșelăciunilor. Nici măcar să semnezi o petiție online sau să îți manifești acordul față de termeni și condiții nu sunt decizii sigure. Cel mai bine e să te abții să îți iei un angajament și mai ales să închei contracte sau să faci împrumuturi.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Balanță

Știai că poți atrage banii concentrându-te pe abundență? Nici nu știi câtă putere îți aduce acest gest. Chiar dacă nu crezi în astfel de forțe, nu strică să faci o încercare. Gândește-te cum te vei simți și ce vei face atunci când vei atinge prosperitatea: acum energiile devin mai potente ca niciodată.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Scorpion

Te lauzi că ești o persoană cu capul pe umeri, dar uneori acest lucru poate fi în detrimentul tău. Deși să menții o perspectivă realistă te va ajuta în numeroase situații, uneori îți poate dăuna grav. Fă un exercițiu; cum ar fi să iei în considerare că imposibilul poate deveni posibil?

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Săgetător

Mâine, al treilea tău ochi e deschis și privește adânc, dincolo de vălul nevăzut ce separă lumile. Poți primi mesaje de la îngeri sau de la gardieni spirituali sau poți lua contact cu înaintașii tăi trecuți în neființă, care continuă să te protejeze de acolo de sus. Supranaturalul e mai accesibil ca întotdeauna acum.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Capricorn

Ai parte de distracție de pomină cu un amic. Tu îl inviți în oraș și mergeți să sărbătoriți ceva, poate chiar relația voastră. Pot fi implicate multe calorii și alcool din plin, dar, ținând cont că oricum tu îți permiți excese rar, acest lucru nici măcar nu va dăuna. Poți să savurezi liniştită orice clipă.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Vărsător

Sunt șanse imense la o promovare acum. Deși nu se anunță nimic oficial, vor fi plantate semințele evoluției tale, care cât de curând vor și încolți. Poate că ți se face oferta sau o propunere ori tu te declari interesată de un post promițător sau de responsabilități noi. Succesul e de partea ta.

Horoscop mâine, 14 noiembrie, Pești

Ai multe de învățat de la membrii mai tineri din familia ta, iar relația cu ei îți va aduce o neștirbită înțelepciune. Poate că petreci timp cu copiii sau cu nepoții ori cu micuții unor prieteni buni, cert e că în conversația cu ei vor înflori mugurii unei idei care are potențial să îți schimbe viața.

Horoscopul zilei de mâine, 14 noiembrie, aduce pentru zodii șanse mari să devină mai bune și mai creative.

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?
Incepe quiz
Care e primul lucru pe care il vede un barbat la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.