Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 aprilie 2022: cere și ți se va da, îi spune Universul Berbecului, care e la un milimetru distanță de împlinirea celui mai mare vis

Horoscop mâine, 15 aprilie 2022: cere și ți se va da, îi spune Universul Berbecului, care e la un milimetru distanță de împlinirea celui mai mare vis

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Tranziție astrologică imens de importantă în horoscopul zilei de mâine, 15 aprilie: Marte se mută cu surle și trâmbițe în zodia Pești, semnul care se bucură de cele mai multe și ilustre prezențe planetare în acest an.

Dintr-odată, nu mai râvnim la obiective tangibile, ci ne punem mai degrabă țeluri spirituale. Ne dorim cu ardoare să îi ajutăm pe ceilalți și să devenim variante mai bune, nu mai puternice sau mai avute, ale noastre. De asemenea, nevoile proprii devin mai complexe.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 15 aprilie!

Citește și: Ce personaj din „Bridgerton”, senzația TV a ultimilor ani, ești, în funcție de zodie

femeie cu parul negru acoperit de planete si cu mana intinsa tinand in mana simbolul intelepciunii

Horoscop mâine, 15 aprilie, Berbec

Ai șansa uriașă să îți împlinești un vis dacă vei și acționa în acest sens. Trebuie să înțelegi că între tine și îndeplinirea dorinței tale stă un singur lucru, și anume frica copleșitoare că satisfacția nu va fi la fel de dulce precum în visele tale. Dar amintește-ți de un fapt, acela că realitatea e întotdeauna mai vie decât imaginația.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Taur

Vrei cu tot dinadinsul să spui ce ai pe suflet, dar constați că nu te poți exprima așa cum trebuie. Problema e că ești cuprinsă de o stare de nervozitate de câte ori intenționezi să începi acea discuție contradictorie. Ar fi mai bine totuși să o amâni până ce sentimentele tale sunt mai clare.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Gemeni

Primești mâine o sarcină pe care nu o înțelegi de la șef sau o rugăminte care nu face sens de la o persoană apropiată. Nu te resemna spunându-ți că vei clarifica totul de una singură fiindcă astrele consideră că e foarte puțin probabil. Mai degrabă te vei afunda și mai tare în această mlaștină a confuziei.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Rac

Nu permite cuiva care dă semne că tot ce vrea e să îți minimizeze un merit să te descurajeze. Dacă ești foarte încântată de o realizare, nu te dezumfla ca un balon atunci când un om apropiat îți contestă reușitele. Cel mai probabil vorbește neștiința sau invidia din el: nimeni nu poate să îți anuleze eforturile și truda, cu atât mai puțin un om mic.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Leu

Să trăiești exclusiv în lumea viselor și a ambițiilor te va împiedica să te bucuri de viață și te va determina să iei unele decizii proaste. Mai bine ar fi să cauți să trăiești prezentul, chiar dacă nu e ideal, și să nutrești mulțumire și recunoștință pentru ceea ce ai. Aceasta e cheia bucuriei.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Fecioară

Dorința de a evita cu orice preț conflictele acum nu va fi de bun augur. Atunci când ți se cere să iei partea cuiva, nu mai miza cu încăpățânare doar pe neutralitate și acceptă să te implici. Fii autentică și spune ce crezi: cu siguranță vor fi combatanți ai deciziei tale, dar măcar vei ști că ți-ai reprezentat cu loialitate valorile.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Balanță

Vei fi cuprinsă de sentimente negative, întunecate, cauzate de relația toxică cu cineva apropiat. Cu cât vei accepta mai repede că numai tu te implici, cu atât mai bine. Acest om te manipulează sau profită de sentimentalismul sau de bunătatea ta pentru a-și satisface propriile nevoi sau interese, scufundându-te pe tine într-un vid emoțional.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Scorpion

Bunele intenții nu te vor duce prea departe acum, ba dimpotrivă. Dedicându-ți întreaga zi ajutorării celorlalți se va dovedi o strategie proastă fie și numai pentru că astfel poți ajunge la epuizare. E minunat să susții pe cineva, dar asigură-te că ai timp și pentru tine, chiar dacă e vorba numai de un sfert de oră.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Săgetător

Tu îți faci planuri, iar Universul râde de ele. Se pare că ceva nu funcționează fiindcă se va alege praful de toate schițele și proiectele tale. În loc să te lupți cu morile de vânt, mai bine ai accepta că așa a fost să fie. Nu vorbim însă de resemnare; ia-o de la început și vezi ce și cum nu a funcționat.

femeie trista scufundata in apa

Horoscop mâine, 15 aprilie, Capricorn

În loc să te concentrezi pe un defect pe care cineva tot încearcă să îl scoată în evidență, mai bine ai pune accent pe numeroasele tale calități. Acest lup moralizator pare animat de bune intenții, dar în realitate nu face decât să-și proiecteze frustrările asupra ta. Aminteşte-ţi cât de mult valorezi.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Vărsător

Începi să te tot îndoiești de tine deoarece cineva apropiat te copleșește cu temerile sale. Înainte de a ajunge să gândești și tu ca el, realizează că se comportă astfel încercând să te coboare la nivelul său. Chiar dacă va fi inconfortabil, distanțează-te de el și ia-ți propriile decizii: măcar știi că nu au niciun strop din influența nimănui.

Horoscop mâine, 15 aprilie, Pești

Ține cont de faptul că mâine ești predispusă la dramatism. Închide ochii, respiră adânc: viața e frumoasă și nimic nu e atât de rău pe cât pare. Cu această încredere nou recâştigată în tine, pune sub lupă o decizie pe care ai luat-o și gândește-te dacă nu e cumva afectată de viziunea ta catastrofală.

Află cum se comportă bărbatul Pești în pat!

Horoscopul de mâine, 15 aprilie, prilejuieşte intrarea lui Marte în Pești și determină schimbări colosale în atitudinea zodiilor.

 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.