Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 februarie 2023: Vărsătorul se îndrăgostește cu toate simțurile, îmbătat de parfumul, culoarea și aroma unei iubiri pasionale

Horoscop mâine, 15 februarie 2023: Vărsătorul se îndrăgostește cu toate simțurile, îmbătat de parfumul, culoarea și aroma unei iubiri pasionale

Redactor Andreea Baluteanu

Romantismul este coordonata esențială a horoscopului zilei de mâine, 15 februarie. Conjuncția dintre Venus și Neptun, amândouă în Pești, conturează un aspect sentimental, plin de emoții.

Citește și: Dușmanii de moarte ai Capricornului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Avem tendința de a ne lăsa prea ușor răniți și de a cădea pradă unor manipulatori de profesie din cauza supradozei de tandrețe a acestei zile.

Află ce ți se întâmplă în funcție de zodie din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 februarie, Berbec

Te cuprinde o fascinație caldă față de propriile tale idei, ceea ce poate încuraja o manifestare creativă a lor, dar în același timp te poate determina să ai o atitudine ușor arogantă. De asemenea, există riscul să te supui unei presiuni mult prea mari și să te stresezi inutil, încercând să acționezi acum în vederea îndeplinirii visurilor tale.

Horoscop mâine, 15 februarie, Taur

Tendința de a idealizare, puternică în această zi, te va determina să îți vezi amicii în cea mai roz lumină cu putință. Nu le întrevezi decât calitățile și te simți cumva inferioară, ceea ce nu e nici de mirare, când îi privești ca pe niște zei. Ia în calcul că se simte mult influența iluziilor lui Neptun și că lucrurile nu stau chiar așa.

Horoscop mâine, 15 februarie, Gemeni

Există un șef, o autoritate de la tine de la muncă sau o persoană cu prestanță de la job-ul tău, pe care o admiri fără rezerve? E posibil ca mâine căile să vi se intersecteze. Comportamentul său te va demoraliza, însă, și este posibil să îți dea impresia că nu valorezi nimic fiindcă nu ai respectul său. Luptă contra acestor preconcepții.

Horoscop mâine, 15 februarie, Rac

Capacitatea ta de concentrare e dramatic de scăzută! Nu reușești să te achiți nici de cele mai simple sarcini fiindcă sufletul tău tânjește să zboare. E de preferat să fii cât deschisă și accepți că acum mai mult ți-ar prii o sesiune de mani-pedi sau o ieșire cu prietenii. Poți cunoaște pe cineva important.

Horoscop mâine, 15 februarie, Leu

Nu iei deloc decizii inspirate mâine, mai ales în dragoste. Se prea poate să ajungi să închei relații stabile sau, dimpotrivă, să dai startul unor povești de iubire dezastruoase fiindcă ești un tumult de emoții. Astrele consideră că e mai eficient să consulți un amic sau chiar un specialist în matrimoniale ori un psiholog.

Horoscop mâine, 15 februarie, Fecioară

E esențial ca în aceste clipe să nu te mai concentrezi atât de mult pe temerile, cât pe capacitatea ta de acțiune. Ți-e frică de faptul că un anume angajament îți va prejudicia libertatea, dar în realitate nu există niciun astfel de pericol. Amintește-ți că tu ești cea care poate pune limite în relații și că oamenii vor reacționa nesperat de bine la observațiile tale.

Horoscop mâine, 15 februarie, Balanță

Frumusețea va conta mult pentru tine mâine, într-o zi dominată de două planete cu vibrații estetice, grupate în zodia Pești. Să îți iei liber ca să îți redecorezi o cameră din casă va fi o idee genială. Nu te gândi la nimic complicat, și să îți reorganizezi biblioteca sau dulapul pe culori sunt strategii briliante.

Horoscop mâine, 15 februarie, Scorpion

Zodia ta are nevoie de un pic de răbdare în aceste momente. Nu te arunca cu capul înainte, mai ales atunci când este vorba despre relații. Nu ai vrea să pari disperată – nu că ai fi în realitate vreodată – sau să dai impresia că ești obsedată de control. Așa mai degrabă îl vei alunga pe acel tip care îți place.

Horoscop mâine, 15 februarie, Săgetător

În aceste momente, vei prețui odihna și relaxarea mai mult  ca niciodată. Ce ai spune dacă ți-ai lua liber fără să ai niciun plan, doar ca să petreci toată ziua în pijamale și să te uiți la filme sau să citești de plăcere? Inclusiv simplul fapt de a sta și a moțăi pe canapea va fi mai mult decât plăcut.

fata care se relaxeaza citind pe canapea in camera sa

Horoscop mâine, 15 februarie, Capricorn

Ziua abundă în oportunități, iar tu excelezi la comunicare. Cu toate acestea, în loc să accepți fiecare provocare, mai bine ar trebui să gândești în profunzime și ce responsabilitate va aduce ea: s-ar putea să fie prea mult pentru programul tău deja încărcat. Nu renunța, dar fă compromisuri și reorganizează.

Horoscop mâine, 15 februarie, Vărsător

Romantismul e cuvântul de ordine al zilei. Iubești cu toate simțurile, iar dragostea va fi îmbătătoare. Cumpără-ți ceva frumos, cum ar fi un set de lenjerie intimă sau poate un buchet de lalele colorate și, în loc să scrii un mesaj fierbinte iubitului, pune-te pe treabă și concepe o scrisoare de dragoste.

Horoscop mâine, 15 februarie, Pești

Farmecul pe care îl debordezi e incendiar și se prea poate să te sperii și tu de capacitatea ta de seducție. Ce trebuie să reții e că e indicat să nu faci promisiuni de care să nu te poți achita. Nu duce de nas admiratorii cu o fantezie care nu are șanse de îndeplinire doar pentru că tu ești îndrăgostită de imaginea reflectată în privirea lor.

Horoscopul zilei de mâine, 15 februarie, aduce romantism și iubire zodiilor.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: AstroCafe

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce aroma de lichior esti?
Incepe quiz
Ce aroma de lichior esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.